تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 288 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

12

امروز امنيا 5 6ساعت دسم بود كار كردم :
    امتيازات :
    1- صفحه بزرك
    2- كيفيت صفحه( خيلي خوب كه بزرگترين امتيازش همينه )
    3- صداي بلند خروجي ( هندزفري همراش نيود ببخشيد )
    4- امكانات نسبتن كامل
    معايب :
    1- بزرگي خارج از عرف ( عدم خوش دستي )
    2- يكنواخت بودن ايكون ها و طراحي خيلي عادي
    3- مصرف بالا باتري
    4- صراحي خيلي ساده بدنه
    5- قيمت زياد نسبت به امكانات ( 600 تومن )
    6- انتن دهي پاين ( كه راستش سامسونگ نديدم جز قديمياش درس انتن بده كه شايان ذكراست ما قصد خريد موبايل داريم كه دوربين خوب داشته باشه نه بر عكس )
    نتيجه :
    اين گوشي در نگاه اول بشدت جذبتون ميكنه و انصافا منم وسوسه كرد اما با مقايسه با ديگر گوشيها امتياز معتدلي ميگيره . ار سرعت خوبي بهره ميبره اما باز در حده عالي نيست. ولي در كل براي كساني كه به متعادل راضي هستند خوبه نه براي كساني كه به اخرين حد راضي ميشوند.
    اينو براي پايان دادن مقايسه اين گوشي با غول تك چشم سوني اريكسون گفتم لطفا ديگه مقايسه نكنيد
    ( كسي كه عاشق سواري با بي ام و است نمي تونه كيفيت خوبه بنز و رد كنه اما خوب عاشق بي ام و است كاريش نميشه كرد )

2. 5 کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

معايب :

6- انتن دهي پاين ( كه راستش سامسونگ نديدم جز قديمياش درس انتن بده كه شايان ذكراست ما قصد خريد موبايل داريم كه دوربين خوب داشته باشه نه بر عكس )
    شماره 5 و 6 تون رو اصلا قبول ندارم ، هر چیزی که تاحالا برای گوشی ها اختراع شده به جز اف ام ترنسمیتر روی HD هست ، چطوره که قیمتش گرونه ؟؟
    آنتن دهی هم که اصلا بحثش قدیمی شده !

4. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

امروز امنيا 5 6ساعت دسم بود كار كردم :
    امتيازات :
    1- صفحه بزرك
    2- كيفيت صفحه( خيلي خوب كه بزرگترين امتيازش همينه )
    3- صداي بلند خروجي ( هندزفري همراش نيود ببخشيد )
    4- امكانات نسبتن كامل
    معايب :
    1- بزرگي خارج از عرف ( عدم خوش دستي )
    2- يكنواخت بودن ايكون ها و طراحي خيلي عادي
    3- مصرف بالا باتري
    4- صراحي خيلي ساده بدنه
    نتيجه :
    اين گوشي در نگاه اول بشدت جذبتون ميكنه و انصافا منم وسوسه كرد اما با مقايسه با ديگر گوشيها امتياز معتدلي ميگيره . ار سرعت خوبي بهره ميبره اما باز در حده عالي نيست. ولي در كل براي كساني كه به متعادل راضي هستند خوبه نه براي كساني كه به اخرين حد راضي ميشوند.
    اينو براي پايان دادن مقايسه اين گوشي با غول تك چشم سوني اريكسون گفتم لطفا ديگه مقايسه نكنيد
    ( كسي كه عاشق سواري با بي ام و است نمي تونه كيفيت خوبه بنز و رد كنه اما خوب عاشق بي ام و است كاريش نميشه كرد )
    شما اگه میخاستی بحثو ( بحثی وجود نداشت اصلاً !!!) تموم کنی درست مقایسه میکردی
    اولاً قیمتش 550 تومنه ... بعدشم تو این رنج چه گوشیی هست ؟ مثلاً ان97 که اصلاً با این قابل مقایسه نیست ... حالا چرا میگی قیمتش زیاده ؟
    بحث آنتن دهیو میکشی وسط نشون میده این گوشیو اصلاً ندیدی واسه همین من اصلاً ادامه نمیدم

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بین Satio , imina به غیر از در نظر گرفتن دوربین کدوم بهتر هست؟؟؟ ایا Satio منشی تلفنی فارسی درست حسابی مثل سامسونگ میشه نصب کرد؟؟؟ چون من کارم جوریه بعضی وقتها باید بزارم روی منشی تا کسانی که زنگ میزنن بتونم باهاشون تماس بگیرم. از نظر امکانات و غیره چطوریه ؟ خوبه؟ چون من میخواستم Motorola A1800 2 سیم کارته بخرم ولی موندم یا Satio بگیرم یه GLX دارم که میتونم 2 تا سیم کارت رو بزارم داخلش. ولی موتورلا هم سیستم عاملش لینوکس هست. موندم چیکار کنم. هیج جای مشاوره درست مثل خارج نیست آدم واسه هر چیزی مشاوره کنه. تو ایران هم که مغازه دارا همه و همه تخصص ندارن یه چیزی میگن نظر شخصی میدن.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بین Satio , imina به غیر از در نظر گرفتن دوربین کدوم بهتر هست؟؟؟ ایا Satio منشی تلفنی فارسی درست حسابی مثل سامسونگ میشه نصب کرد؟؟؟ چون من کارم جوریه بعضی وقتها باید بزارم روی منشی تا کسانی که زنگ میزنن بتونم باهاشون تماس بگیرم. از نظر امکانات و غیره چطوریه ؟ خوبه؟ چون من میخواستم Motorola A1800 2 سیم کارته بخرم ولی موندم یا Satio بگیرم یه GLX دارم که میتونم 2 تا سیم کارت رو بزارم داخلش. ولی موتورلا هم سیستم عاملش لینوکس هست. موندم چیکار کنم. هیج جای مشاوره درست مثل خارج نیست آدم واسه هر چیزی مشاوره کنه. تو ایران هم که مغازه دارا همه و همه تخصص ندارن یه چیزی میگن نظر شخصی میدن.
    غیر از دوربین که برتری مطلق با ستیو هست
    ال سی دی 8910 بهتر و بزرگتره و تاچشم حساستره ! ولی خاناییش زیر نور آفتاب از ستیو بدتره
    سایز 8910 بزرگتر و آزار دهندس ! (البته بستگی به دست طرفم داره )
    طراحی ستیو خیلی قشنگتر و بهتره ! همچنین خوشدستیش
    8910 پورت 3.5 داره !
    8910 حافظه داخلی داره + کارت حافظه هم میخوره
    در مورد برنامه خوری هم جفتشون یه سیستم عامل دارن ! و رو جفتشون منشی نصب میشه

8. 3 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنونم. من دنبال گوشی 2 سیم کارته بودم که میخواستم Motorola A1800 بخرم. حالا 2 سیم کارت رو منصرف بشم چه گوشی بخرم؟؟ Satio خوبه؟؟؟
    این امکانات رو داشته باشه :
    1- فضای اس ام اس چگونه است؟؟ داخل فون مموری یا رم و یا تعداد خاصی تعریف شده؟
    2- GPS طوریه؟ نقشه های تهران رو داره و خوب ساپورت میکنه ؟؟؟
    3- صدای زنگ خور گوشی یا همون اسپیکرش تا چه حد قدرت داره؟؟
    4- ایجاد پروفایل داره؟؟ (مانند نوکیا) که برای هر پروفایل یه ملودی و زنگ اس ام اس جداگانه گذاشت.
    5- منشی تلفنی مثل سامسونگ ؟!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

اولا چون اين گوشي دستم بود ميگم كه انتن دهيش از k750 هم كمتر مثال مترو تهران كرج شما با k750 or 1200 or p1i or p990 or n95... ( بازم بگم ! اين گوشيا دست دوستانم بود و خودم ) مشكل انتن دهي به جز يك جا مختصر اصلا نداري اما اين گوشي در رفت با سيم iranceel در برگشت 0912 6 7 بار انتنش no network شد . شما عزيزم با هاش تست كن حرف منو رد كردي بيا اينجا بگو من قبول ميكنم . در ضمن شما قيمت روز در جريان نبودم اما به نظرم منطقي مياد 630 تومن واسه ساتيو بيشتر ميرزه تا 550 واسه سامسونك ( اين نظر كاملا شخصي )‌ . من مقايسهم كاملا بي طرفانه بوده چون خودم پي گير خريد هيچ كدوم نيستم ( يعني فعلا پول ساتيو ندارم ) .
    اما در كل گوشي خيلي خوبيه واسه كساني كه اين برندو دوست دارن شايدم بگم بهترين واسلام
    Last edited by cool20063; 29-11-2009 at 00:39.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

ممنونم. من دنبال گوشی 2 سیم کارته بودم که میخواستم Motorola A1800 بخرم. حالا 2 سیم کارت رو منصرف بشم چه گوشی بخرم؟؟ Satio خوبه؟؟؟
    این امکانات رو داشته باشه :
    1- فضای اس ام اس چگونه است؟؟ داخل فون مموری یا رم و یا تعداد خاصی تعریف شده؟
    2- GPS طوریه؟ نقشه های تهران رو داره و خوب ساپورت میکنه ؟؟؟
    3- صدای زنگ خور گوشی یا همون اسپیکرش تا چه حد قدرت داره؟؟
    4- ایجاد پروفایل داره؟؟ (مانند نوکیا) که برای هر پروفایل یه ملودی و زنگ اس ام اس جداگانه گذاشت.
    5- منشی تلفنی مثل سامسونگ ؟!!
    دوست عزيز به غير از مورد 3 سوال تون مربوط به سيستم عامل ميشه كه همه اين گوشيا s60 v5 يعني در كل يكيان جز بعضي موارد . كه در هر گوشي چيز مختصري كم و زياده .

12. این کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوشحال بودین سونی اریکسون 2 تا گوشی خوب داره ببین چی از آب در اومد

بازار انگلیس رو متحول کرد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اشکال نداره انشاالله گوشی بعدی جبران میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان مشكلش چيه مگه؟؟ اين گوشي ها مشكل داره يعني؟؟؟؟؟ اي بابا هركي از هر گوشي ايراد ميگيره شما الان يه گوشي درست معرفي كن هر كدوم يه مشكلي دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •