خيلي ممنون.
ديروز رفتم علاعدين براي خريد اما مغازه اي كه تلفني باهاش صحبت كردم بسته بود. نصف مغازه ها بخاطر پنج شنبه بودن زود بسته بودن اما نصفه ديگه هم بالكل اين گوشي رو
نداشتن . اگه بتونم پيدا كنم شانس آوردم
خيلي ممنون.
ديروز رفتم علاعدين براي خريد اما مغازه اي كه تلفني باهاش صحبت كردم بسته بود. نصف مغازه ها بخاطر پنج شنبه بودن زود بسته بودن اما نصفه ديگه هم بالكل اين گوشي رو
نداشتن . اگه بتونم پيدا كنم شانس آوردم
خیلی ضایست که!
صحت داره؟!!
(مثلا چند درصد؟)
Last edited by ruzbe1313; 25-02-2011 at 13:06.
برای من اصلا اینگونه نیست .خیلی ضایست که!
صحت داره؟!!
0 درصد!!!!!!
Last edited by alierna; 25-02-2011 at 20:13.
راستی امروز تو هایپر استار بودم ، آرنا آکبند داشتن فقط قیمت بسیار فضایی بود !! 350 هزار تومن ! با گارانتی کامتل ! من نمیدونم کامتل وقتی میگه وارد نمیکنیم اینا از کجا با این گارانتی میارن![]()
ایجا هم همین قیمت شده.هفته پیش یکی از بچه ها دستم دید رفت بخره گفتن 370 بش.
اونم ویواز خرید
گوشيه خوبيه اما خوبيش به همين قيمت 220-230 تومنش هست.من خيلي دنبالشم اما اگر قيمتا همينطور باشه و گير نياد تو رنج 350 تومن ميشه تو كلاس HTC خريد كرد
یه چیزیو رو راست بهت بگم. خیلی هم گوشیه شاخی نیست که فقط دنبال این باشی. سرعت گوشی در مقابل گوشیهای جدیدتر بازار (مثلا xperia mini) خیلی پایینتره. تاچش هم ضعیفتر از جدیدهاست ولی امکاناتش کامله. حالا خود دانی
اره درست ميگي. نه اينكه چون گوشيه شاخيه دنبالشم، از فرمش بعلاوه امكاناتش خوشم اومده و البته پايه قيمتي كه رسيده بود.اما در مورد مثلا همين xperia mini كه ميگي خداوكيلي ريختش رو نميشه نگا كرد. من وايه گوشي بيشتر تز 250 نميخواستم هزينه كنم كه با توجه به طراحي ظاهري و امكانات اين بهترين گزينه بود. s8000jet هم همين امكانات رو داره و شايد چند درصد بهتر از نظر دوربين و تو پايه قيمتي 250 اما با ريختش ( كلا طراحي سامسونگ) حال نميكنم
درسته ، آرنا خیلی گوشی شاخی نیست اما یکی از بهترین Feature Phone هایی هست که دیدم .
در ضمن اصلا نباید با یه گوشی سیستم عامل دار مقایسه بشه ، جدی ترین رقیب گوشی هایی مثل آرنا و ویوتی اسمارت همین جت سامسونگ هست ، بهتره با اون مقایسه بشه .
در مورد تاچ اسکرین هم قبول ندارم ، واقعا تاچ و حساسیت خیلی خوبی داره ، در واقع هر جای گوشی رو بخوای ایراد بزاری روی تاچ اسکرین نمیشه .
از نظر امکانات هم که کامل هست ، غیر از سیستم عامل ، هر امکانات دیگه ای بخواید داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)