رو سیستم من با 2 گیگ رم و سی پی یو معمولی 3.06 گیگاهرتز میکشه ؟
رو سیستم من با 2 گیگ رم و سی پی یو معمولی 3.06 گیگاهرتز میکشه ؟
خداییش راست گفتی من میخواستم بگم ولی حس نوشتنش رو نداشتم.
حالا که گفتی میگم تو shift ماشینای تو پیست برای اینکه از تو جلو بزنن توی پیچ
جایی که باید ترمز بگیرن اگه بتونن ازت جلو بزنن ترمز نمیزنن و ریسک میکنن که شاید
ازت جلو بزنن و ممکنه برن تو خاکی و شاید هم جلو بزنن . و این هوش مصنوعی فوقالاده بازی
هست که تا حالا من تو هیچ بازی ماشینی ندیدم . و لی تو grid و این برای ماشینا تعریف شده
و ماشینا هیچ ریسکس نمیکنن حتی اگه بتونن ازت جلو بزنن سرعتشونو کم میکنن .
آره با این نظرت موافقم.
عزیزم کسی که تو مسابقات رالی شرکت میکنه که وقت برای تایپیک زدن تو فروم ها رو نداره. (اون هم تو قسمت بازیها)
در ضمن تو ایران ما ماشین ها ی مسابقه ای فرمول یک که نداریم. هر چی هست همین پراید و پژو هست دیگه.
در مورد دریفت ها هم باید گفت من تو قسمت Quick race همه ی مسابقات دریفت رو تموم کردم و یک پول مشتی هم در آوردم. البته بر ای اینکه قلق ماشین ها و پیست ها دستم بیاد، هر مسابقه رو چند بار انجام می دادم.
و اما روش رد کردن دریفت ها
در هنگام دریفت ها جهت چرخش لاستیک های جلو باید بر خلاف جهت پیچ باشه.
اول باید کمی لاستیک رو موافق با جهت پیچ و بعد، خیلی سریع فرمون رو مخالف جهت پیچ بچرخونید.
اگر سرعت شما سر پیچ زیاد باشه، یک امتیاز اسمی به شما میده که تا یه مدت شارژید.
البته درسته که دریفت ها از بازیهای قبل NFS کمی سخت تر شده. ولی چاره ای نیست. تقصیر واقع گراییه.
(قابل توجه کسانی که دوست دارند ماشین ها به واقعیت نزدیکتر بشند).
البته یه چیز مذخرف که به بازی اضافه شده تار یا سیاه و سفید شدن تصویر، بعد از تصادف است. اگر به یه کناره از پیست بخوری ، اون وقت دو یا سه بار دیگه هم خوردی. من هم که اعصاب ضعیفی دارم، حتی اگر تو دور آخر هم از همه جلو باشم، بازی رو دوباره شروع میکنم.
Last edited by saman_k2; 01-10-2009 at 00:54.
ما نفهمیدیم . . . .
چی شد آخر خوبه یا نه این Ctrl + Alt + Shift شما ؟؟؟؟؟!!!!!
شک نکن باری عالیه.
دوستان واسه اینکه کنترل بیشتری رو ماشین هاشون داشته باشن این
کارا رو انجام بدید. من عمل کردم و فوق العاده تاثیر داشت.
در قسمت گاراژ ماشینهاتون درقسمت تیونینگ سرعت فرمون دادن رو بیارید تا 75 بالا.
gearing رو بزارید رو 71
بالانس چرخها رو 58 به اون یکی هم دست نزنید.
تاثیرش رو خودتون می بینید
تاکید میکنم من میدئنم خیلی ها این تنظیمات رو خودشون بلدن اما.....
بازی عالیههههههههههههههه
مگه اینا ماشین های فرمول یک هستند؟!!!!!!!!!
چرا همه چیزو قاطی میکنی عزیز؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من گرافیک بازی در حد خیلی خوبیه و Handling خیلی طبیعی تر شده.
ولی هیجان تقریبا به حد زیر صفر رسیده.
البته وقتی چند قسمت از یک بازی خیلی خوب میشه باید انتظار این رو هم داشت که قسمتهای دیگه بازی (که خیلی هم تاثیر گذاره) به نسبت با افت مواجه میشن.
Last edited by kavoosh; 01-10-2009 at 04:48.
من بالاخره دیروز تمومش کردم...
با bugati !!
اخرش که 280 تا star میگیرید بهتون 3 تا world tour میده 2 تاش 5 تا lap داره هر کدوم از اون 2 تا هم 5 تا مسابقس یعنی درکل 11 تا مسابقه هرکدوم 5 دور!!! جاده هاش خیلی قشنگ و فوق العاده بود ! اما خیلی مسخره تموم میشه.. بازی قشنگی بود اما اگه nfs همون nfs قبلی بود با این گرافیک عالی میشد!!!
دمو هایی که توی mostwanted یا carbon بود ادمو خیلی هیجانی میکرد اما این بازی همش تو پیسته و خسته کننده میشه..اینو نباید انکار کرد.. من مخالف nfs نیستم و همینجا هم میگم که این بازی خیلی سرتر از grid هست اما اینم بگم که این بازی رو باید با dirt 2 مقایسه کرد نه grid !!! grid بدبخت ماله 2007 هست و اگه بخاین حساب کنید باید اونو با carbon مقایسه کرد!
خلاصه که فعلا بهترین بازی ماشین تا حالا همین shift بوده.. فرمونشم خیلی عالی و واقعیه ... شما الان برید carbon بازی کنید میفهمید چی میگم ! حتی grid هم دیگه فرمونش حال نمیده! اما بهترین بازی ماشین از نظر داستان most wanted و carbon بوده و بس !! امید وارم که nfs به روزهای گذشتش برگرده..
بازیش متاسفانه به آدم انگیزه برای پیشروی نمیده
حالا مثلآ Tire1 با Tire3 فقط ماشیناشون فرق میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)