شما اگه بتونید بخرید دیگه چیتر و از اینجور آدما دیگه نیستن
شما اگه بتونید بخرید دیگه چیتر و از اینجور آدما دیگه نیستن
راستش برای بازی که چند روز بیشتر بازی نخواهم کرد پول دادن فایده نداره
از دیروز هم نمی تونم سرور ها رو لود کنم باید بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم فک کنم پاک کردم دیگه نصب نکنم چون خیلی وقت گیره و پینک بازی زیاده حال نمی ده
بهتره وارد سرور هایی بشین که پاک باستر روشون نصبه.بازی خوبه ولی چیت می زنن
مثلا طرف از 1 کیلو متری با مسلسل ادم رو می بینه و می زنه من با دور بین دار هر چی می زنم نمی میره
یا فک کنم چیت با یک تیر کشتن هست چون طرف بالای یه برج وای می سه هر چی نانک و هواپیما و هلی کوپتر هست با دوربین دار می زنه می ترکونه
بازی خیلی با حاله ولی چیت نباشه خودم به یکی 3 تا موشک زدم نمرد بعد چند تا خشاب خالی کردم باز نمرد بعد یارو پای سیستم اومد ( تکون نمی خورد) 1 تیر زد کشته شدم!!!!
چیت بازی هست بگذارین تا شایید برابری رعایت شه یا راهی هست از فاصله خیلی دور دشمن رو ببینیم ؟
--
این بازی دیگه خیلی قدیمی شده بهتره bfbc2 رو هم یه تستی بکنید.
گرافیکش خوبه و گیم پلی ـش از این بهتره.
bf3 بدلیل ممنوع شدن بازی در ایران نه میشه سرور زد نه میشه درست حسابی باز کرد.
در ضمن کرک bfbc2 یک فایل 500 کیلوبایتی که مخصوص آنلاین بازی کردن درست شده همچین کرکی هنوز برای نسخه بعدی انتشار نیافته. (emulator nexus)
هرچند خودم بشدت منظرم که کرکش منتشر بشه و بتونیم در تهران تیر بزنیم! ( همون ظور که اطلاع دارین روند بازی در تهران پیش میره)
سلام
این بازی چطوریه ارزش بازی کردن رو داره میشه یه تریلر از قسمت مولتی پلیرش بزارید ممنون میشم راستش برای گیم نت میخوام
با تشکر![]()
با سلام
بازی دارای محیط بسیار زیبا و گرافیک و فیزیک مناسبی هست.
سرور ایرانی هم موجود هست:
persian-pro.ir:16567
یا 185.44.64.63:16567
v1.0
دوستان مشکل CD Key رو چطوری حل کردید؟
معمولا سرورها یی که کانکت می شیم کرک شده هستند
من بدون پچ بازی کردم و در تمام سرور هایی که کانکت شدم مشکلی برای بازی کردن نبود
من به هر سروری وصل میشم همین ارور رو میده. یه نرم افزار هم گرفتم که شماره سریال رو عوض میکنه اما هرچی عوض می کنم بازم ارور میده. میشه بگید به چه سرورهایی وصل میشید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)