سلام
اینم یه Harley Davidson امیدوارم خوشتون بیاد . خب موتوره دیگه توضیح خاصی نمیخواد .
+ دانلود با حجم 2.1 مگابایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
سلام
اینم یه Harley Davidson امیدوارم خوشتون بیاد . خب موتوره دیگه توضیح خاصی نمیخواد .
+ دانلود با حجم 2.1 مگابایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف شد وگر نه ماشینش خیلی خفن بود..
یه درخواست داشتم اگه کسی ارجینال فایل filelist.pak واقع در پوشه ی Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\data رو واسم بزاره..
ممنون
Last edited by king of the kings; 05-09-2009 at 12:53.
اینم filelist.pak برای عماد عزیز .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه حامد جان..
اینم یه فورد معروف برای اینکه پست مفید باشه...
همونطور که می دونید این خودرو تو بیشتر بازی های ماشین بوده مثل:MOST WAN TED و TEST DRIVE و..
حالا تو بازی GTA هم هست..پیشنهاد می کنم از دستش ندید
دیگه حال نداشتم برم از تو بازی ازش عکس بگیرم..
دانلود:
(بزودی عکس هایی که با ENB گررفتم رو می زارم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by king of the kings; 05-09-2009 at 15:03.
خب اینم یه چیز توپ که خیلی بدرد می خوره..
این مد هندلینگ ماشین های زیر رو درست می کنه..
-Lamborgini Murcielago LP 640
-Lamborghini Gallardo LP 560-4
-Porsche Cayman S
-Ferrari F430
-AUDI R8 4.2 FSI
-Koenigsegg CCX
-Bugatti Veyron 16.4
-Dodge Charger SRT8
-Nissan Skyline R34 GT-R
-Mitsubishi Lancer Evo VIII
-Ford GT
-Ferrari Formula 1
دیگه توضیح نمی دم خودتون دانلود کنید..
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عماد جان من ماشین واسه مکسم رو بردم تو زد مودلر.
منتها نمی دونم حالا چیکار کنم.
شما هم میگی آموزش نداره.
حالا بگو اول باید چیکار کنم.
این چه ربطی به این تاپیک داره ..ولی من یه اموزش میزارم برای اماده کردن اتومبیل برای بازی...
آموزش آماده كردن اتومبيل در بازي
( تنظيمات اصلي ، چرخها ، چراغها )
سطح:متوسط
البته این اموزش برای سن اندرس هست..
پس از اينكه اتومبيل خودتان رو وارد برنامه زدمودلر كرديد قطعات خودرو را بايد به آن نظمي كه بازي GTA SAN مي تواند اجرايش كند در بياوريد.
اولين كاري كه بايد انجام بدهيد ساخت دامي (Dummy ) مي باشد كه خيلي با آن سروكار خواهيم داشت.
ساخت دامي خيلي ساده مي باشد .(اموزششو چند صفحه پیش دادم)ولی برای راحتی شما از منوي Toolbar روي مثلث ساخت شي كليك كنيد و Dummy Helper را انتخاب كنيد.
بعد از انتخاب ، روي آن كليك كنيد تا دامي ساخته شود.
دامي ساخته شده به قسمت قطعات خودرو اضافه مي شود كه شما بايد اسمش را به يك اتومبيلي كه در GTA SAN هست تغيير بديد و در آخر .dff را به آن اضافه كنيد.
بعد از اين كه دامي را ساخت ( Admiral.dff ) تمامي قطعات خودرو را دراگ كنيد روي اين دامي تا قطعات به زير مجموعه اين دامي در بيايند.
بعد از اين كار يك دامي ديگر مي سازيد و اسمش رو هرچه دوست داشتيد بزاريد البته انگليسي كه من Peykan گذاشتم.
سپس خود Peykan رو ببريد زير مجموعه Admiral.dff و تمام قطعاتي كه زير مجموعه Admiral.dff بودن رو ببريد در Peykan يعني به اين صورت :
زير مجموعه Peykan بايد چند تا فايل اصلي باشه كه شامل :
1- chassis_dummy ( قطعات بدنه خودرو بجز چرخ ها )
2- wheel_rf_dummy
3- wheel_lf_dummy
4- wheel_rb_dummy
5- wheel_lb_dummy
6- headlights ( چراغ هاي جلو )
7- taillights ( چراغ هاي عقب )
دامي هاي بالا را ايجاد كنيد.
تمامي قطعات بجز چرخ را ببريد داخل chassis_dummy
براي چرخ يك عدد كافيست كه معمولا چرخ سمت راست و جلو مي باشد. حال چرخ رو به wheel_rf_dummy انتقال و نامش را به wheel_rf تغيير بدهيد.
حال نوبت جابجايي دامي ها است . تمامي دامي هاي كه شما ساختيد در مختصات 0.0.0 قرار دارند اين اعداد براي دامي هاي Admiral.dff و Peykanو chassis_dummy بايد به همين صورت باشد يعني دقيقا در مركز، اما براي ديگر دامي ها بايد با مركز جسم در يكجا باشند. wheel_rf_dummy و wheel_lf_dummy و wheel_rb_dummy و wheel_lb_dummy را بجا هاي خودشان انتقال بدهيد.
( فقط توجه داشته باشيد كه مركز چرخ (wheel_rf) دقيقا در مركز خود آن باشد )
حالا نوبت تعيين جاي چراغ ها مي باشد. دامي هاي headlights ( چراغ هاي جلو ) و taillights ( چراغ هاي عقب ) رو بجاي خودشان انتقال بدهيد. نكته ي كه در اين رابطه مي باشد اين است كه دامي چراخ ها بايد در قرينه سمت راست ماشين قرار بگيرند و نيازي نيستش كه در طرف مقابل هم بزاريد.
راستی این خودرو (پیکان)توسط مجید صادقی ساخته شده...
ببخشید آیا سیو 100٪ بازی GTA IV وجود دارد؟
اگر نیست هر کی نیمه های اون هم رفته باشه یک لطفی کنه و اون رو به ما بده
![]()
ولي ماشين هاي ديگه اينجوري نيست
يه bmw m6 دانلود كردم اون درست بود
اگه امكان داره يه تراينر درست حسابي كه بشه ماشين هم باهاش آورد بديد چون تا به خال چند تا داتلود كردم ولي هيچ كدوم نميشه ماشين آورد پچش هم 1.0.2 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)