سلام دوستان
من هم به شما پیوستم و الان جدود 20 روزه که شدیدا" منتظریم ولی خبری از گواهینامه نیست!
رفقای منتظر میتونن با شماره تلفن زیر تماس بگیرن,کد ملیشونو بگن تا معلوم بشه صدور گواهینامشون توی چه مرحله ایه:
021.81253561
سلام دوستان
من هم به شما پیوستم و الان جدود 20 روزه که شدیدا" منتظریم ولی خبری از گواهینامه نیست!
رفقای منتظر میتونن با شماره تلفن زیر تماس بگیرن,کد ملیشونو بگن تا معلوم بشه صدور گواهینامشون توی چه مرحله ایه:
021.81253561
سلام!
امروز زنگ زدم پیگیری صدور گواهینامه گفت پروندتون 15هم از آموزشگاه پست شده!16هم چاپ و بارکد خورده و 20ام تحویل پست داده شده. رفتم پست کلی دووندم و آخر گفتن که نیست! با کلی گشتن گواهینامه رو پیدا کردن. بهشون میگم این گواهینامه 4 روزه اینجاس. انصافه که 2هزار تومن پول گرفتید و رسید دادید و حال نمیکنید بیاید دم خونه تحویل بدین؟ خلاصه کلی درگیری و حرفو حدیث و گرفتن گواهینامه!
پیشنهاد من: پروندتون رو خودتون تحویل پست بدین و ارسال کنید. اینطوری حراکصر ظرف 1 هفته میاد. مال من که 5 روزه اومد. موفق باشید!![]()
دوستان واسه گرفتن گواهینامه پایه یک واسه ماشین سنگین تریلر چه مدارک و شرایطی هست/
مثل اینکه باید دو سال از گرفتن گواهینامه ممولیتون گذشته باشه
امروز گواهینامه منم اومد .. 28 روز شد ...
به جز اینا چیزای دیگه هم هست؟مثل اینکه باید دو سال از گرفتن گواهینامه ممولیتون گذشته باشه
23 سال تمام داشتن تازگی ها هم حداقل مدرک دیپلم میخواد بعلاوه
بعد هم که معاینه چشم و سلامت جسمی
برای دفترچه کار هم یه سری مدارک دیگه
دیگه دیپلم واسه چی ؟تازگی ها هم حداقل مدرک دیپلم میخواد
از کی این قاون رو گذاشتن؟
داشتن حد اقل 23 سال تمام. داشتن گواهینامه ب1 یا بالاتر و گذشت 2 سال از روی این گواهینامتون.
دیپلم
کلی معاینه واسه عدم اعتیاد
بقیشم مثل گواهینامه ب1 هست
به به مبارکه. ایشالله که به سلامتیو خوشحالی باهاش رانندگی کنی
با سلام
من یک مشکلی پیدا کردم که نمیدونم باید باهاش چیکار کنم...
توی یک آموزشگاه ثبت نام کرده بودم و 3 ماه تمام هر شنبه به آموزشگاه مراجعه میکردم تا ازم امتحان آیین نامه بگیرن بعد از 3 ماه تازه فهمیدم که قبض ندارن وآموزشگاه تخلف داره و اینها هم نمیگفتن ما هم گفتیم صبر میکنیم تا مشکلشون حل بشه بعد که دیدم کاری نمیتونن بکنن پروندمو از آموزشگاه گرفتم که ببرم یه جای دیگه... وقتی به آموزشگاه جدید رفتم گفت که شما اطلاعاتت از سیستم پاک نشده! گفتم از کجا میدونید؟ گفت کارتکس داخل پوشه!!!
حالا میخواستم بدونم حتما باید این اطلاعاتم از سیستم پاک بشه یا میتونم برم یه آموزشگاه دیگه و بدون اینکه بگم جریان چیه ثبت نام کنم؟
خیلی تخصصی شد دیگه.
به نظرم گوشیه تلفنو بردار.زنگ بزن به آموزشگاهای مختلف.اونا بهتر میدونن...
فکر نکنم به راحتی به جواب برسی اینجا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)