تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 295 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    معذرت ميخوام ولي من خيلي سريع ميخوام يه DVD Player بخرم که USB داشته باشه و اکثر فرمت هاي تصويري را هم پشتيباني کنه (مثلا اگه WMV و MKV را هم علاوه بر DivX و XviD ساپورت کنه که محشره) خروجي HDMI خيلي مهم نيست ولي خوب اگه داشته باشه چه بهتر! اگه ممکنه بچه هاي حرفه اي سايت از بين اين مدل هايي که تا به حال بررسي کردين چند مدل به من پيشنهاد بدين.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام،
    معذرت ميخوام ولي من خيلي سريع ميخوام يه DVD Player بخرم که USB داشته باشه و اکثر فرمت هاي تصويري را هم پشتيباني کنه (مثلا اگه WMV و MKV را هم علاوه بر DivX و XviD ساپورت کنه که محشره) خروجي HDMI خيلي مهم نيست ولي خوب اگه داشته باشه چه بهتر! اگه ممکنه بچه هاي حرفه اي سايت از بين اين مدل هايي که تا به حال بررسي کردين چند مدل به من پيشنهاد بدين.
    دوست من چند بار تو اين پست گفته شده هيچ دي وي دي پليري MKV پخش نميكنه!!!!!
    فرمت هاي ديگه مشكلي نيست
    ال جي يا فيليپس بگير خيالت راحت

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من چند بار تو اين پست گفته شده هيچ دي وي دي پليري MKV پخش نميكنه!!!!!
    فرمت هاي ديگه مشكلي نيست
    من تو سایت CNET خوندم که سامسونگ یه آپدیت برای یک سری از مدلها داده که نه تنها پخش MKV رو اضافه کرده بلکه قابلیت پخش آنلاین youtube هم بهش اضافه شده

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر، اگه ممکنه مدل هايي از اين دو برند را که در اينجا جزو مدلهاي خوب مطرح شدند را برام بذار. مشخصاتشو خودم در ميارم. راستي سامسونگ چطوره؟
    من تو سایت CNET خوندم که سامسونگ یه آپدیت برای یک سری از مدلها داده که نه تنها پخش MKV رو اضافه کرده بلکه قابلیت پخش آنلاین youtube هم بهش اضافه شده
    ممکنه بگي کدوم مدل و لينک خبر را بذاري؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این خبری که دوستمون ازش صحبت می کنه در مورد بلوری پلیر سامسونگ هست و نه دی وی دی پلیر.

6. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    كجاي دي وي دي 70, 80 هزار به اينترنت وصل ميشه كه آپديت بشه؟ ورودي LAN بايد داشته باشه
    اولين بار ال جي اين امكان پخش youtube گذاشت روي بلوري پليرها

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فیلیپس 3360 خروجی صدای 5.1 آنالوگ نداره که اسپیکر رو بهش وصل کنی.
    اسپیکر من ورودی استریو داره و کیفیت استریوش خیلی بالاست مهم نیست 3360 خروجی 5:1 نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط omidnejat
    سلام دوست عزیز
    من واقعا بین 3360 و 420 گیر کردم
    میشه لطف کنی بگی چرا از 420 ناراضی بودی
    و نکات منفیشو بگی

دوست عزيز من قابليت ارسال پيغام خصوصي واسم فعال نيست اينكه اينجا جوابت رو مي دم :
    به دلايل زيادي يكي ريموت كنترل ضعيف حتي يه دكمه ساده a-b نداره يا دكمه repeat ...اينها رو به صورت منو داره كه كار كردن باهاش نسبت به دكمه رو كنترل سخته در واقع نه كه سخت باشه طاقت فرساست، منو خود دي وي دي پلير واقعا ابتدايي هست ، همه نوع فلش رو نميخونه بعضي وقتا يك فلش مموري رو يه در ميون ميخوند، از همه مهمتر قابليت Ratio نداره يعني به صورت مثال يه فيلم divx ريپ شده 16:9 رو نميتونه در يك lcd در وضعيت پخش 16:9 تمام صفحه نشون بده !! تمام اين كارايي كه گفتم رو با يه lg ساده دارم انجام ميدم و خيلي موارد ديگه .. تو پست هاي قبليم توضيح دادم .
    موفق باشيد.

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزيز من قابليت ارسال پيغام خصوصي واسم فعال نيست اينكه اينجا جوابت رو مي دم :
    به دلايل زيادي يكي ريموت كنترل ضعيف حتي يه دكمه ساده a-b نداره يا دكمه repeat ...اينها رو به صورت منو داره كه كار كردن باهاش نسبت به دكمه رو كنترل سخته در واقع نه كه سخت باشه طاقت فرساست، منو خود دي وي دي پلير واقعا ابتدايي هست ، همه نوع فلش رو نميخونه بعضي وقتا يك فلش مموري رو يه در ميون ميخوند، از همه مهمتر قابليت Ratio نداره يعني به صورت مثال يه فيلم divx ريپ شده 16:9 رو نميتونه در يك lcd در وضعيت پخش 16:9 تمام صفحه نشون بده !! تمام اين كارايي كه گفتم رو با يه lg ساده دارم انجام ميدم و خيلي موارد ديگه .. تو پست هاي قبليم توضيح دادم .
    موفق باشيد.
    فيليپس 3360 هم دكمه Repeat نداره ، ولي نميدونم واقعا اينجور چيزها چقدر مهمه. من كه اصلا در كل زندگيم يادم نمياد حتي يه بار از Repeat استفاده كرده باشم.

در مورد Ratio فيليپس توي پخش DVD ويژگي Smart Fit داره كه تصاوير رو دقيقا اندازه صفحه نمايش ميكنه.

در مورد DivX هم من خودم فيلمهاي 640*480 رو امتحان كردم كه به صورت فول اسكرين نشون ميده و از اين نظر هم مشكلي نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فيليپس 3360 هم دكمه Repeat نداره ، ولي نميدونم واقعا اينجور چيزها چقدر مهمه. من كه اصلا در كل زندگيم يادم نمياد حتي يه بار از Repeat استفاده كرده باشم.

در مورد Ratio فيليپس توي پخش DVD ويژگي Smart Fit داره كه تصاوير رو دقيقا اندازه صفحه نمايش ميكنه.

در مورد DivX هم من خودم فيلمهاي 640*480 رو امتحان كردم كه به صورت فول اسكرين نشون ميده و از اين نظر هم مشكلي نداره.
    دوست عزيز 420 يكي از مهمترين option پخش (ratio) رو كه نداره ، دكمه repeat هم ممكنه به كار شما نياد و به كار من بياد، در ضمن اصلا همه اينا به كنار اين كه واسه لود ديسك غير از فيلم اكثرا بايد دكمه menu رو بزني و همش بين دكمه menu و topmenu در گردش باشي اصلا كار جالبي نيست و ... راستي اين ريموت ضمخت و سنگين و بي ريختشم بكنار آخه من نميدونم اين دستگاه چي داره كه اينهمه روش تاكيد ميشه ، دارم كم كم به اين فكر ميكنم نكنه كسي اينجا نمايندگيش رو داره !!!!! بهر حال من داشتم بدردنخوره اين نظر منه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •