BBBBUUUMMMPPP
این میگه تو فایل های burning crusade رو نداری احتمالاً wow رو از جائی کپی کردی !
وارد پوشه ی wow شو یه فایل هست به اسمه repair.exe اجراش کن سمت چپ 3 تا تیک داره 3 تاشو بردار سمته راست 3 تا گزینه داره گزینه ی وسط رو انتخاب کن ، صبر کن تا کامل کارش تموم بشه یادت نره که باید به نت وصل باشی !
کارش که تموم شد احتمال 98% مشکلت حل میشه
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
با minimanager میخوای چیکار کنی ؟ کامل توضیح بده اگرم آنلاین نشدم به تلفنم زنگ بزن و مشکلتو بگو 09194514922
چند سالته ؟
به من زنگ بزن 09194514922
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
به تعدادی کاربره قابله اعتماد و آشنا با wow و GM برای همکاری نیازمندم
09194514922 حسین ابوی (مدیر مسئول سروره بزرگه Bllizzard
[/COLOR]به تعدادی کاربره قابله اعتماد و آشنا با wow و GM برای همکاری نیازمندم
09194514922 حسین ابوی (مدیر مسئول سروره بزرگه Bllizzard[/QUOTE]
سلام حسین جان ! منو یادت میاد !
قبلا اینجا باهم دوست بودیم منم باهات در تماس بودم ! دیدم GM واسه همکاری میخوای !
بهت زنگیدم جواب ندادی پیامکم دادم بازم جواب ندادی !
من که قبلا GM پیشگامان 131 بودم و خیلی دوست درم بهت کمک کنم تو سرورت !
اگه تمایل داری لطف کن موبایلتو جواب بده یا اینکه یه تک زنگی اسمسی چیزی !
ممنون ! بای
شماره تماس من
6967 359 0913
سلام
1: آقا این سرور من توش اکانتی به نام freez نداره کمک
2: bliizardwow سلام اگه جدا GM می خوای من »یتونم کمکت کنم command's فولم
3: من امیر حسین 21 سالمه از مشهد مقدسسسسسس مقدسسسسس![]()
سلام
یادم رفت شمارمو بدم
09355762166
فقط برای همکاری GM
بای همتون
سرورم رو به 3.3.2 ارتقا دادم
فایل Ad.exe بسته به ورژن فرق می کنه، باید مال ورژنی که می خواین رو داشته باشین
سلام
ما که زنگ زدیم بر نداشتی شاید هم که الان خوابی چون ساعت 24 هست در ضمن من 23 هستم .
تمامیه دوستانی که تمایل به همکاری دارن مدارک زیر رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنند
1 - اسکن از صفحه ی اول شناسنامه
2 - ذکر زمان هائی که میتونن آنلاین باشن ( مثلا ً صبح 9 تا 11 و بعد از ظهر 4 تا 7 )
3 - شماره ی تماس ( همراه یا ثابت )
دوستانی که این مدارک رو ارسال میکنن فقط به همراه من یه اس ام اس بدن تا چک کنم و بعد فقط منتظره تماسه ما باشن
ممنون از همه و همراهیتون
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
اکانت freez نه ، دستوره freez این دستور فقط برای trinity قابل اجراست نه mangos یا ...
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
سلام حسین جان ! منو یادت میاد !
قبلا اینجا باهم دوست بودیم منم باهات در تماس بودم ! دیدم GM واسه همکاری میخوای !
بهت زنگیدم جواب ندادی پیامکم دادم بازم جواب ندادی !
من که قبلا GM پیشگامان 131 بودم و خیلی دوست درم بهت کمک کنم تو سرورت !
اگه تمایل داری لطف کن موبایلتو جواب بده یا اینکه یه تک زنگی اسمسی چیزی !
ممنون ! بای
شماره تماس من
6967 359 0913[/QUOTE]
سلام بله شما رو یادمه و اگه مدارک رو ارسال کنید حتماً رسیدگی میکنم ، ممنون از کمکت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)