من یکی از کی های جناب X_2007 را تست کردم،کار کرد
ممنون
من یکی از کی های جناب X_2007 را تست کردم،کار کرد
ممنون
من هم استفاده کردم کار کرد.
با تشکر از X-2007
راستش دکمه تشکر رو پیدا نکردم!
سلام
دوستان تایم 30 روزه کاسپر 2010 سیستم من تموم شده و هر کاری میکنم نمیتونم کلید بهش بده
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز در صفجه اصلی برنامه برروی قسمت لایسنس کلیک کنید برروی گزینه Activate new license
کنید از این مرحله به بعد مطابق آموزش های این پست عمل کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. بر روی Activate commercial license کلیک کرده و در کادر مزبور یک کد فعاساز ( چه فعال باشد ، چه بلاک شده باشد )
وارد کرده و Next را بزنید. پیغامی ظاهر میشود که آن را Ok کنید
3. پنجره جدیدی باز میشود که می توانید از طریق گزینه Browse ، کلید یا Key جدید را وارد کرده و Next را بزنید
سلام
من قبلا یه بار شانسی یه سریال دادم و بعد تونستم کلید رو بهش بدم الان باز بلک لیست شده و دوباره میخوام همینکار رو تکرار کنم سریال هر چی ذهنی میزنم قبول نمیکنه
میگه سریالتون اشتباهه
اگر خطای زیر رو میده برروی اوکی کلک کنید تا صفحه وارد کردن کلیدها ظاهر بشه
نه.مشکل الان کلیده.سریال براش گیر آوردم حالا کلید ندارم
اینم یسری کی جدید...
----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب این مشکل رو نمیدونم؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sepehr_x50; 22-07-2009 at 16:35.
Download Kaspersky Internet Security 2010 Activation Key | Date: 22/07/2009 at High Speed
Kaspersky Internet Security 2010 Activation Key
Date: 22/07/2009
Download the key before it gets blacklisted.
The key has been checked on Kaspersky blacklist as of 22/07/2009 05:29 :59 PM (GMT+05:30).
The key is successfully working, I guarantee that.
But, one thing, the key is only for Kaspersky Internet Security 2010 (version 9), so please don't try to run the key on other versions of Kaspersky because it may not work with older versions of Kaspersky Internet Security and any version of Kaspersky Anti-Virus and other Kaspersky Lab products like Kaspersky Mobile Security (any version), Kaspersky Small Office Security (any version), Kaspersky Open Space Security Suite (which includes Kaspersky Work Space Security (any version), Kaspersky Business Space Security (any version), Kaspersky Enterprise Space Security (any version), Kaspersky Total Space Security (any version)), Kaspersky Anti-Hacker (any version), Kaspersky Administration Kit (any version), Kaspersky Mail Gateway (any version), Kaspersky File Server (any version), Kaspersky CheckPoint (any version).
When this key gets backlisted or expires (whichever is earlier), I'll upload a new one.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)