تو اون مصاحبه چیز خاصی نگفته ...با اون مصاحبه با bbc امكان نداره سرمربي ايران بشه
-----
-----
تو اون مصاحبه چیز خاصی نگفته ...با اون مصاحبه با bbc امكان نداره سرمربي ايران بشه
رئيس فدراسيون فوتبال ايران گفت: سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ژاپن براي هدايت تيم ملي فوتبال ايران ابراز تمايل كرده است.
علي كفاشيان راجع به شايعه اختلاف فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدني براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران براي انتخاب يكي افشين قطبي و محمد مايلي كهن اظهار داشت: به هر حال انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال به طور كامل بر عهده فدراسيون فوتبال ايران است و اين شايعه هرگز صحت ندارد.شايد ما براي كسب اطلاعات دقيق تر با مسئولان سازمان مشورت كنيم، اما بدان معني نيست كه ما براي معرفي سرمربي تحت تاثير قرار بگيريم.
وي ادامه داد: ما با قطبي و مايلي كهن صحبت هايي انجام داده ايم،اما علاوه بر آنها چند گزينه داخلي در فهرست ما حضور دارند و چند مربي خارجي نيز مد نظر ما هستند و دوستان ما با آنها صحبت هايي را انجام داده اند.
كفاشيان گفت: فيليپ تروسيه براي هدايت تيم ملي ايران ابراز تمايل كرده است و صحبت هايي با اين مربي انجام شده است، اما هنوز چيزي در اين زمينه مشخص نيست.
وي تاكيد كرد: براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي گزينه هاي داخلي مدنظر ما هستند، اما چنانچه يك گزينه خارجي مناسب وجود داشته باشد، روي آن فكر خواهيك كرد و تروسيه يكي از اين گزينه ها است.
رئيس فدراسيون فوتبال عنوان كرد: به هر حال ما بايد فردا با تيم ملي سنگال بازي دوستانه داريم و بعد از اين ديدار دوستانه مي توانيم با در اختيار داشتن فرصت كافي در زمينه انتخاب سرمربي تصميم گيري نهايي را انجام دهيم.شايد مانند سال گذشته گه چند گزينه را در رسانه ها مطرح كرديم و به يك بار دايي انتخاب شد، اين بار هم يك مربي را براي هدايت تيم ملي انتخاب كنيم.
كفاشيان راجع به غيبت هومن افاضلي، دستيار دايي و بهزاد غلامپور، مربي دروازه بان هاي تيم ملي در جلسه تمريني روز گذشته تيم ملي خاطر نشان كرد: ما از هر دو خواسته بوديم كه تا ديدار با سنگال ما را همراهي كنند، اما با توجه به غيبت آنها در جلسه تمرين براي انتخاب كادر جديد تصمياتي را خواهيم گرفت.
وي درباره زمان دقيق انتخاب سرمربي جديد تيم ملي گفت: بعد از به پايان رسيدن تعطيلات نوروز سرمربي تيم ملي را انتخاب خواهيم كرد چون بعد ازديدار با سنگال بازيكنان به دليل تعطيلي مسابقات ملي به سراغ باشگاه هاي خود مي روند و آن شرايط ما مي توانيم با آرامش بيشتري سرمربي جديد را معرفي كنيم.
علاوه بر تروسيه تا كنون با چند مربي داخلي بنام هاي قطبي، مايلي كهن، قلعه نويي و غلامحسين پيرواني مذاركراتي براي هدايت تيم ملي ايران انجام شده است.
همه موارد رو هم اضافه کن چون همش درسته
راستی فرانک رایکارد هم بیکاره باید به اون هم پیشنهاد بدند
مقایسه واکنش کاندیداهای احتمالی سر مربی گری تیم ملی ایران بعد از باخت احتمالی به امارات :
افشین قطبی : من این برد رو به تیم حریف تبریک میگم . تیم ما امروز قلب موش هم نداشت . از بچه ها راضیم . ببینین چقدر ماهن !!! اونجا غلامرضا رضایی داره گریه می کنه . هنوز هم میگم استیلی مثل برادر من می مونه !!! تیم حریف تاکتیک شارپی نداشت , ولی ما از پوزیشن و اور پوینت های بازی استفاده نکردیم و از اکانت هایی که داور بازی داد , استفاده نکردیم . البته من تصمیم دارم مسعود شجاعی رو چند وقت بفرستم تو داگ هاوس !!!
امیر قلعه نوعی : بسم ا.. الرحمن الرحیم . خدا رو شاکرم که من توی تیم هستم و شما نیستین !!! من قبل بازی همه نکات رو به بچه گوشزد کردم , حتی بین دو نیمه چند بار هم با نکونام و حسینی کتک کاری کردم , اما فایده ای نداشت . البته اعتقاد من اینه که اون لگدی که من به غلامرضا رضایی زدم , تو به ثمر رسیدن گل بی تاثیر نبود و اگه اون توپی که رحمتی دفع کرد قل می خورد و میومد و میومد و می رفت تو گل , کل یوم همه چیز 360 درجه تفاوت می کرد !!! ما زمان نداشتیم و مربیان بسیار بزرگی مثل من حداقل به 3 سال زمان نیاز دارند تا تیم موفق بشه !!! در ضمن علی جون , ترتیب اون خبرنگاری رو که هی سوال می پرسه بده !!!
محمد مایلی کهن : بسم ا.. الرحمن الرحیم , الحمد و ... رب العالمین و ....( تا انتهای سوره بقره به صورت تلاوت !!! ) من این شکست در مقابل سپاه اسلام رو به محضر مبارک آقا امام عصر تبریک عرض می کنم !!! امروز نبرد بین حق و باطل بود که ما چون عاطل و باطل بودیم حقمون شکست بود . ای کاش بعداز این شکست مثل صدر اسلام , عربها ما رو مسلمون می کردن !!! مخصوصا این تیموریان کافر ملحد رو . اگه ما نماز جماعتمون درست بود , اگه بچه ها بعد از نماز مغرب و عشا می رفتن کپه مرگشون رو میذاشتن , اگه نکونام موقع نماز صبح خوابش نمی برد , الان ما برنده بودیم و این سنی ها رو شیعه می کردیم !!!
به نظر من مایلی کهن اون قد هم که می گین حزب اللهی نیست. مسایل قبلی هم که پیش اومده فقط واسه نظم بوده. همین.
بابا در این فدراسیون رو باید تخته کنن. به درد لای جرزم نمیخوره. بیچاره فردوسی پور حق داشت اینقدر بهش حمله کردن. مطمئنم فردوسی پور تو نود حرفای زیادی برای گفتن داره...تمامی بحث ها نشان از این دارد که حتی فدراسیون هم برنامه خود را برای انتخاب سرمربی نمی داند و هر روز گزینه جدیدی به لیست اضافه میشود.
نه،جوونه،مثل علي دايي بي تجربه هست
ببين كارمون به كجا كشيده از دست اين سر مربي و فدراسيون و ...![]()
خبرگزاري فارس: اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران براي برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي سنگال مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري فارس احمد ابراهيمي، سرپرست تيم ملي فوتبال ايران پس از هماهنگي با كادر فني تيم ملي اسامي 25 بازيكن را براي ديدار با سنگال معرفي كرد.
با توجه به سفر مهدي مهدويكيا، كاپتيان تيم ملي فوتبال ايران به آلمان نام اين بازيكن در فهرست نهايي ديده نميشود.
اسامي بازيكنان تيم ملي براي ديدار با سنگال، سيدمهدي رحمتي، وحيد طالبلو، محمدرضا محمدي، هادي عقيلي، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، شيث رضايي، حسين كعبي، علي حمودي، حسن اشجاري، مازيار زارع، جواد نكونام، حسين كاظمي، مسعود شجاعي، محمد نوري، محمدرضا خلعتبري، مهرداد معدنچي، احسان حاجصفي، احمد جمشيديان، مجيد غلام نژاد، وحيد هاشميان، جلال رافخايي، غلامرضا رضايي و سياوش اكبرپور ميباشد. ديدار دوستانه تيمهاي ملي ايران و سنگال فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
با توجه به هماهنگيهاي انجام شده تيم ملي فوتبال ايران در اين ديدار دوستانه با پيراهن سفيد و بازيكنان سنگال با پيراهن سبز رنگ وارد ميدان خواهند شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)