fبچه ها من این بازیو تازه خریدم همین اولش گیر کردم .....
هی پیغام dont cut your self on this sharply
من این شارپلی نمیدونم کجاست
یکی کمکم کنه
fبچه ها من این بازیو تازه خریدم همین اولش گیر کردم .....
هی پیغام dont cut your self on this sharply
من این شارپلی نمیدونم کجاست
یکی کمکم کنه
خوب یه برنامه به همین نام هست که معمولا تو خود dvd بازی هستش..سلام دوستان این physx از کجا فعال میشه ؟
میخوام فقط ببینم بازی تا چه حد تغییر می کنه
مدل کارت nvidia geforce 9500gt
با تشکر
خوب بیشتر موقع اصلا بازیو نمیاره اگه نسب نکنی تاثیرش هم با توجه به گفته های دوستان مثل اینکه توی Ati
یه کوچولو مشکل داره ..شما با این کارتت میتونی در حد خوب بازی کنی.
میگن batman arkham asyalum 2 از روی فیلم the dark knight ساخته میشه.این درسته؟![]()
کی میگه توی مجله یا سایتی اینو خوندی..؟؟؟میگن batman arkham asyalum 2 از روی فیلم the dark knight ساخته میشه.این درسته؟![]()
شما باید ابتدا پچ 1.1 بازی رو دانلد کنید.سلام دوستان این physx از کجا فعال میشه ؟
میخوام فقط ببینم بازی تا چه حد تغییر می کنه
مدل کارت nvidia geforce 9500gt
با تشکر
بعد در قسمت setting تنظیم کنید کیفیت physx رو که با توجه به کارتتون احتمالا روی low شاید جواب بده.
زیاد کوچولو هم نیست!خوب بیشتر موقع اصلا بازیو نمیاره اگه نسب نکنی تاثیرش هم با توجه به گفته های دوستان مثل اینکه توی Ati
یه کوچولو مشکل داره
خوب من دیروز این بازی رو تموم کردم.با حال بود!گرافیک باحال بود!داستان سر در نیاوردم!گیم پلی خوب بود یکدفعه حس میداد!چهره پردازی ها هم بدک نبود!پایان بازی زیاد قابل درک نبود...یعنی ادامه داره؟؟؟!!!
امیدوارم که EIDOS بتونه همینجور بازی خوب بزنه و tomb rider جدید رو هم بزنه.راستی از این tomb rider جدید کسی خبر نداره دارن میسازن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
سلام دوستان . بالاخره نسخه ی کامل و بدون مشکلی ازین بازی تو بازار اومدش یا هنوزم باید 100 مدل یچ و کرک بریزیم برا اجراش .
اگه کاملش اومده لطفا بگین برای کدوم شرکت هست که بازی بدون مشکل و کامل هست که اون رو تهیه کنم . ممنون .
سلام
تو مرحله Medical Facillity که حدود 6٪ از بازی رفته .........
شما باید اتاقی که پر از گاز سمی هست رو با هواکش خالی کنید ..... همونجایی که 2 نفر پشت در بسته هستند .... یکی از هواکشها رو را میندازم اما دیگه راهی برای 2 تای دیگه نیست ! نه میشه grab کرد جایی رو نه میشه رفت پایین !
کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم ......
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم شما باید با پرواز خوتون رو به سقف دیگه برسونید تا در زاویه ای قرار بگیرید که یتونید کلید مخصوصش رو بزنید...
این راهنمایی کامل بازی بتمنهسلام
تو مرحله Medical Facillity که حدود 6٪ از بازی رفته .........
شما باید اتاقی که پر از گاز سمی هست رو با هواکش خالی کنید ..... همونجایی که 2 نفر پشت در بسته هستند .... یکی از هواکشها رو را میندازم اما دیگه راهی برای 2 تای دیگه نیست ! نه میشه grab کرد جایی رو نه میشه رفت پایین !
کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم ......
حجم: 800 کیلوبایت
منبع هم تو فایل pdf هست سیمز 47
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)