وقتی کار سنگینی با سیستمت داری مثل بازی کردن یا برنامه های سنگین با فعال کردن این گزینه نورتون تقریبا کاری با سیستم نداره و اینجوری کارایی سیستم میاد بالا...
البته فعال نباشه و در موارد کار سنگین فعالش کنید...![]()
وقتی کار سنگینی با سیستمت داری مثل بازی کردن یا برنامه های سنگین با فعال کردن این گزینه نورتون تقریبا کاری با سیستم نداره و اینجوری کارایی سیستم میاد بالا...
البته فعال نباشه و در موارد کار سنگین فعالش کنید...![]()
سلام.من الان از اینترنت سکیوریتی 2010 استفاده میکنم.میخام برم برم 2011 رو دانلود کنم.برای نصبش میتونم بدون پاک کردن نسخه ی فعلی جدید رو بریزم؟یعنی لازمه اول 2010 رو پاک کنم سپس 2011 رو بریزم؟
چرا حجم آپدیت های نورتون اینقدر زیاده. نورتون اینترنت سکیوریتی 18.1.0.37 رو دان کردم تاریخ دیتابیس اش مال 34 روز یش بود. میخوام آپدیت کنم حجم آپدیت رو زده بیشتر از 80 مگ
اما تاریخ دیتابیس ناد 32 مال 5 ماه پیش بود وقتی میخواستم آپذیت کنم حجم آپدیتش 30 مگ بیشتر نمیشد
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
نه لازم نیست پاک کنی خودش آپگرد میکنه. من دیروز نورتون 2010 رو نصب کردم امروز وقتی خواستم 2011 رو نصب کنم نورتون 2010 رو آپگرید کرد . نصبش زیاد هم طول نکشید
تنها مشکل نورتون اینه که مثلا وقتی فلشی رو اسکن میکنی , جون آدم رو به لب میرسونه انقدر لفتش میده!
راستی اگه به 2011 آپگرید کنیم مشکل کرک پیش نمیاد؟ یعنی همون کرکهای 2010 روش جواب میده؟
Last edited by noisymind; 17-09-2010 at 11:20.
سلام سوال منبی جواب موند ..............
با نورتن چطوری میشه دیسک نجات ساخت .البته راهنمای فارسی شو میخوام
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
سلام سوال منبی جواب موند ..............
با این آنتی ویروس چطوری میشه دیسک نجات ساخت .البته راهنمای فارسی شو میخوام
Last edited by kodakan; 17-09-2010 at 11:32.
نورتون یک برنامه به اسم Norton Bootable recovery tool wizard داره که توسط اون شما می تونید( با درست کردن یک سی دی بوتیبل) وقتی سیستمتون ویروسی شد سیستم رو بالا آورده و اسکن کنید خیلی جالبه خواستی لینکشو برات می زارم یک فایل EXE هست اجراش کن به اینترنت کانکت شو(ADSL) شروع به دانلود میکنه می تونی USB بوتیبل یا سی دی بوتیبل درست کنی حتی می تونی .Iso هم درست کنی مشکل اینه که بایستی با و...ی ...ان کانکت شی موفق باشی
Last edited by Gallar2; 17-09-2010 at 11:57.
نورتون مزخرفه
دیشب 126 مگ دانلود خودش شد
امروز خواستم آپدیت کنم حجم آپدیتتش 80 مگ بود واسه 30 روز ... 50 مگش رو دان کرد ارور داد. میخواست از اول شروع کنه حذفش کردم
نزدیک 200 مگ از پهنا باند 3 گیگم الکی هدر رفت
حجم کل ناد 32 و آپدیتش 80 مگ نمیشه
مهندس جون هیچ وقت نورتون از اول شروع به دانلود فایلهای آپدیتی که از قبل دان کرده نمی کنه من از نسخه 2009دارم از نورتون استفاده می کنم بار اول بله همینقدره باید صبر کنی شما که 50 تاش دان کرده بودی برای بار دوم بقیه اش رو می گرفت اگه اینطوری نبوده نورتونت مشکل داره یکی از خوبی های بزرگ نورتون همینه . ناد اینطوری نیست ولی کسپر اینطوریه
مگه کارایی از روی حجم تشخیص داده میشه؟ من خودم 2 سال ناد داشتم و تا وقتی هم ویروس نداشتم هیچ مشکلی نداشت ولی مشکل از زمانی شروع شد که سیستمم ویروسی شد و ناد فقط نظاره گر بود! ناد فقط دل خوش کنک هست! ضمنا در کنار ناد حتما باید فایروال هم استفاده بشه که به حجم اون 80 مگ اضافش کنید.
ضمنا من تعجب میکنم چون الان میخوام نسخه اینترنت سکیوریتی 2011 رو دانلود کنم که کلا 90 مگ هست! و آپدیتهای نورتون معمولا با اینکه مثلا نوشته 20 مگ ولی چند مرحله ای هست و اگه وسطش قطع بشه دفعه دیگه مرحله بعدی رو شروع میکنه و نه از اول.( که دوستمون هم توضیح دادن)
من تا جایی که یادم میاد از زمان نورتون 2001- مشتریش بودم! اون زمانها نورتون به خاطر گرفتن سرعت سیستم خیلی معروف بود! بعد از چندین سال و تعاریف زیاد از ناد , من به ناد کوچ کردم و بعد از 2 سال که دیدیم واسم کارایی نداشت و امتحان کردن کسپر و Avira و AVG و ... با توجه به اینکه نورتونهای جدید سرعتشون از ناد بیشتر نباشه کمتر هم نیست , دوباره برگشتم سراغ نورتون.
Last edited by noisymind; 17-09-2010 at 13:22.
بار اول رو 5 مگ قطع شد، شروع دوباره آپدیت از 5 مگ شروع شد. اما وقتی رو 50 مگ ارور داد و قطع شد از اول شروع کرد دانلود کردن. چند لحظه صبر کردم دیدم از اول شروع کرده uninstall اش کردم
اون هیچی. 80 مگ حجم آپدیت واسه آپدیت یه دیتابیس که 30 روز ازش گذشته منظقیه؟ ناد 32 داشتم دیتابیسش مال آوریل بود. 5 ماه پیش. حجم آپدیتش کمتر از 30 مگ شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)