آقا دكمه تشكر رو پيدا نكردم. ممنون از راهنماييتون
آقا دكمه تشكر رو پيدا نكردم. ممنون از راهنماييتون
سلام
من سه ماه پیش یه 3000 خریدم پول نداشتم رم 4 گیگ انداختم حالا پولدار شدم میخوام یه رم دیگه بخرم رم قبلیم کپی خوره و -- شده هستش ورژن psp من 6.35 a3 هست حالا اگه رم جدید بخرم دوباره باید پول بدم کپی خورش کنم یا از رم قبلیم میتونم استفاده کنم و اونو کپی خور کنم یا کلا وقتی یک بار psp کپی خور میشه دیگه هر رمی بزارم کپی خوره اگه راهی هست توضیح بدید
ممنون
سلام دوست عزیز.
کپی خور بودن دستگاه ربطی به مموری نداره.شما هر مموری بزاری نیازی به کپی خور کردن نداری.
فقط اگه دستگاه از جالت کپی خور خارج شد میتونی از مموری قبلی استفاده کنی و اگه میخواهی برنامه کپی خور کردن داخل مموری جدیدت هم باشه فقط کافیه محتویات پوشه X:\PSP\GAME را کپی کنی و به مموری جدید منتقل کنی.
راستی ورژن دستگاهت هم پایین هست دوست داشتی میتونی با آموزش زیر به ورژن بالاتر آپدیت کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت PRO-B8 برای فریمور های 6.20 و 6.35 و 6.39 و آپدیت ME-8 برای فریمور 6.39
آپدیت PRO-B8 برای فریمور 6.20
آموزش کلی نصب این فریمورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------
آپدیت PRO-B8 برای فریمور 6.35
----------------------------------------------------
آپدیت PRO-B8 برای فریمور 6.39
-----------------------------------------------------
آپدیت ME-8 برای فریمور 6.39
من تو فولدر game فولدر update ندارم میتونم خودم این پوشه رو درست کنم بعد اینکه نوشتید مسولیتش به عهده ی خودتون یعنی ممکن خراب بشه دیگه خوب اگر خراب شد میشه اونو به حالت قبلی یا حالت اولیه برگردوند یا کلا خراب میشه و باید psp رو انداخت دور؟ بعدش اگر من فریمورمو آپدیت کنم چه فرقی حاصل میشه یعنی از لحاظ کیفیتی بهتر میشه یا همون آش و همون کاسست فقط اسمش عوض شده؟
Last edited by littlebigplanet; 16-07-2011 at 17:07.
شما میتونی اون پوشه را خودت درست کنی البته باید توجه کنی که با حروف بزگ باشه.
ببین این آموزش را غیر از من چندین نفر دیگه هم انجام داده اند و مشکلی نبوده.البته ممکنه بعضی وقت ها اتفاقات غیر قابل پیش بینی شده ای پیش بیاد که دستگاه از بین بره (مثلا تمام شدن باطری هنگام آپدیت و بریک شدن دستگاه و ....) که نویسنده معمولا این نوشته را مینویسه که زیر بار مسئولیتی نباشه.
متاسفانه داخل مدل های جدید اگه مشکلی هنگاه آپدیت کردن پیش بیاد فعلا از دستگاه نمیشه استفاده ای کرد.
داخل فریمور 6.39 یک سری باگ فیکس شده.
قابلیت اجرا بازی ها جدید را داره
به psn میشه متصل شد و.....
البته فریموری 6.35 هم فریموری بدی نیست و میتونید روی همین فریمور اگر مشکلی ندارید باشید (آپدیت کردن اختیاری هست)
آقا شیفته ی این سرعت شتابم یه ربه واسم اومد دستتون واقعا درد نکنه واقعا سایت خوبیه
سلام به شما
من psp 3000 برادرم را چند روز پیش از فریمور 5.03 (کپی خور موقت) به فریمور 6.20PRO B6 (کپی خور دائم) آپدیت کردم .آیا من می توانم از 6.20 به 6.35 آپدیت کنم؟ آیا 6.35PRO B5 کپی خور دائمه یا موقت؟ وقتی من psp 1000 خودم رو به 6.39me-8 آپ کردم برادرم هم می خواست فریمورش به روز تر باشهحال اگر 6.35 برای psp 3000 کپی خور دائم باشه بگید تا من آن را آپ کنم. ممنون از شما
![]()
دوست عزیز 6.35 کپی خور دائم نیست....................
دوستان میخوام go بخرم کپی خور دايم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)