مشکلش این بود که هم زمان با وقتی که این بسته رو گرفته بودم سیم کارتم مسدود شده بود و من فکر میکردم این طبیعیه که نشه با جایی تماس گرفت و به خاطر بسته افزایشیه اینطور میشه.در واقع بسته بدبخت مشکلی نداشتمشکل از یه جای دیگه بود
.
![]()
مشکلش این بود که هم زمان با وقتی که این بسته رو گرفته بودم سیم کارتم مسدود شده بود و من فکر میکردم این طبیعیه که نشه با جایی تماس گرفت و به خاطر بسته افزایشیه اینطور میشه.در واقع بسته بدبخت مشکلی نداشتمشکل از یه جای دیگه بود
.
![]()
شخصا بسته رویایی نامحدود یکماهه رو فعال کردم امروز یکماهم تموم شد
حتی به اندازه ده ریال هم به کارم نیومد نه سایتی باز میشد نه دانلود میشد کرد
زحمت میکشید گوگل رو باز میکرد
واقعیتش انتظار دیگه ای هم نمیشد داشت
بسته رویایی!
از اسمش مشخصه دیگه ، باید تو خیال و رویا باهاش کانکت شد!
بله
یه روزه حتما تست بگیرید بعد یه ماهه بگیرید
باید اسمش رو بذارن بسته های کابوسی!!!
ممنون، ولی "m" رو که میفرستم فقط علی الحساب میاد، "s" رو هم که میفرستم مبلغ کلی دوره رو میفرسته ولی ننوشته چقدر برای sms و gprs و مکالمه، یادمه قبلا "S" رو که میفرستادم خلاصه قبض رو میفرستاد.
الان که قبضا اومده برادر
اومد دمه خونتون ببین دیگه چه خبره
برای رسیز حساب و دونه دونه نشون دادن من منظورم از تو سایتش میبینم
من سند به نامم نیست، 10 سال پیش خط رو خریدم هی امروز فردا کردیم برای سند تا صاحبش گم و گور شد، نه آدرسی دارم نه تلفنی. همیشه قبضا رو المثنی میگیرم، تو سایت هم نمیتونم چک کنم چون کد پستی صاحب خط رو میخواد. برای همین گفتم با sms چک کنم راحتره.
با درود
چند روز است بسته شبانه gprs همراه اول را فعال کرده ام ولی متاسفانه سرعت ان از دایال اپ هم کمتر است.
گوشی من سیستم E را ندارد .ایا روش یا روشهایی برای افزایش سرعت وجود دارد.
ممنون
دوست عزیز همین که میتونید باهاش کانکت بشید باید خدا رو شکر کنید، چون اکثر دوستانی که اینجا هستند هنوز به این فیض نائل نشده ند،از جمله خود بنده! ربطی هم به E نداشتن گوشیتون ندره، سرعت GPRS همراه اول افتضاح هست، اصلا وصل نمیشه که سرعتش بد باشه یا خوب!
ارش جان کلا egprs هم ساپورت میکرد گوشیت بعید میدونم فرقه خاصی میکرد البته نمیدونم کجایی
روشی نداره
gprs خودش 10 تا class داره که هر کدوم تا یه سرعتی رو میتونن بگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)