تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 114 از 482 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

داش مصطفی خودمون امیدوارم بهت بر نخوره داداش
    اما به نظرم متنی که اقا نیکان دادن بهتر بود.چون نظر چند نفر توش اعمال شده و اینکه اگه بحثی از فروم ها به میان نیاد بهتره
    البته این نظر منه و هرکسی هر کدومو دوست داره انتخاب کنه اما با اجازه داش مصطفی من متن اقا نیکان رو برمیفرستم
    البته فکر کنم اگه داتک به هر نحوی گرون کنه این اخرین باری بود که از داتک اشتراک میگیرم و میرم سراغ سپنتا
    نه بابا این حرفها چیه ! برخودن نداره ولی به نظرم ایراد خیلی جزئی و کوچیکی گرفتی ! خب من قسمت فورومها را حذف میکنم دیگه چه مشکلی داره ؟!

در ضمن اینکه برای این کار هدف داشتم میخواستم بهشون ثابت کنم که این کاربران مدگیر را میشناسند و اینجا هم بحث میکنند.

ولیباشه برمیدارم انشاءالله مصلحت همین باشه. الآن متن را اصلاح میکنم

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داش مصطفی خودمون امیدوارم بهت بر نخوره داداش
    اما به نظرم متنی که اقا نیکان دادن بهتر بود.چون نظر چند نفر توش اعمال شده و اینکه اگه بحثی از فروم ها به میان نیاد بهتره
    البته این نظر منه و هرکسی هر کدومو دوست داره انتخاب کنه اما با اجازه داش مصطفی من متن اقا نیکان رو برمیفرستم
    البته فکر کنم اگه داتک به هر نحوی گرون کنه این اخرین باری بود که از داتک اشتراک میگیرم و میرم سراغ سپنتا

سلام

مرسی نظر لطفتونه

اقا من که فرستادم
    از تمام دوستان درخواست دارم که هرکسی رو که مشناسن از داتک اینترنت میگیره بهش بگید یکی از دو متن بالا رو بفرسته
    اگه در فروم های دیگه هم عضوید اینکارو بکنید و در امضاهاتون این موضوع رو بگید و متن رو در اختیار همه بزارید
    ای کاش نمی فرستادید چون میخوایم همه در قالب یک نا مه ارسال کنیم

برای همین باز هم تقاضا میکنم شماره های قراردادتون رو ارسال کنید تا در قالب یک نامه اعتراضمون رو به گوش مسئولین داتک برسونیم
    Last edited by nikaan; 27-04-2009 at 21:08.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز هم تقاضا میکنم شماره های قراردادتون رو ارسال کنید تا در قالب یک نامه اعتراضمون رو به گوش مسئولین داتک برسونیم

در ضمن متن نامه ها در صفحه ی 113 این تاپیک قرار داره

لطفا حتما مطالعه کنید

مرسی
    Last edited by nikaan; 27-04-2009 at 21:10.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

مرسی نظر لطفتونه

ای کاش نمی فرستادید چون میخوایم همه در قالب یک نا مه ارسال کنیم

برای همین باز هم تقاضا میکنم شماره های قراردادتون رو ارسال کنید تا در قالب یک نامه اعتراضمون رو به گوش مسئولین داتک برسونیم
    دوست عزیز من به داتک با شماره قراردادم ارسال کردم و نمیشه به یه متن رسید.از نظر من هردوتا نامه خوبن و تقریبا هم شبیه هم هستند.به خاطر همین فرقی نمیکنه.دوستان هرکی هرکدومو دوستا دارن بفرستند

فقط یه نکته ایی هست که دوستانی که توی پرشین تولز عضو هستنند در اونجام به دوستان بگن که این متن رو بفرستند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه بابا این حرفها چیه ! برخودن نداره ولی به نظرم ایراد خیلی جزئی و کوچیکی گرفتی ! خب من قسمت فورومها را حذف میکنم دیگه چه مشکلی داره ؟!

در ضمن اینکه برای این کار هدف داشتم میخواستم بهشون ثابت کنم که این کاربران مدگیر را میشناسند و اینجا هم بحث میکنند.

ولیباشه برمیدارم انشاءالله مصلحت همین باشه. الآن متن را اصلاح میکنم
    مصطفی جان به نظر من دوتا متن تقریبا شبیه هم هستند
    به خاطر همین فرقی نمکنه.دوستان هرکدومو دوست دارید بفرستند.فقط بفرستید تا روشون کم باشن

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من به داتک با شماره قراردادم ارسال کردم و نمیشه به یه متن رسید.از نظر من هردوتا نامه خوبن و تقریبا هم شبیه هم هستند.به خاطر همین فرقی نمیکنه.دوستان هرکی هرکدومو دوستا دارن بفرستند

فقط یه نکته ایی هست که دوستانی که توی پرشین تولز عضو هستنند در اونجام به دوستان بگن که این متن رو بفرستند.
    منظور من این بود که یه نامه رو 10 بار ارسال نکنیم

دوستان از متن هرکدوم که بیشتر رضایت دارند شماره قراردادشون رو بدن ضمیمه ی نامه کنیم تا از هر نامه فقط یکبار ارسال بشه

چون اونجوری بی اعتبار میشه

منظور من یه کدوم از نا مه ها نبود

منظور من تعداد دفعات ارسال هر نامه بود که میگم از هر کدوم یکبار ارسال بشه
    همین

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظور من این بود که یه نامه رو 10 بار ارسال نکنیم

دوستان از متن هرکدوم که بیشتر رضایت دارند شماره قراردادشون رو بدن ضمیمه ی نامه کنیم تا از هر نامه فقط یکبار ارسال بشه

چون اونجوری بی اعتبار میشه

منظور من یه کدوم از نا مه ها نبود

منظور من تعداد دفعات ارسال هر نامه بود که میگم از هر کدوم یکبار ارسال بشه
    همین
    من پایم نیکان جان .اگه بخوای من حاضرم شماره اشتراکمو بهتون بدم
    هر وقت بگی بهت میدم
    (هرچند که به امیدی خدا ما قراره از این شرکت کوچ کنیم.مگر اینکه اون چیزی که میخوایم رو بدن)

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

داتک اینترنت من رو به خاطر بدهی 2 هزار تومن قطع کرد ، زنگ زدم دعوا کردم یک متنی هم نوشتم فرستادم تو سایت به این شرح :
    با سلام

متاسفانه من يکسري رفتارهاي نامطلوبي رو جديدا در سياست هاي شرکت ديدم که جاي نقد داره.بدون در نظر گرفتن برخي از جنبه هاي مثبت :
    سرويس ها در مواردي سرعت بسيار پاييني دارند و بعضي مواقع نيز قطع هستند بدون در نظر گرفتن اين موارد وجه رو به صورت يک ماهه دريافت مي کنيد ولي خدمات يک ماهه نيست و در زمان شارژ نيز دقيقا يکماه شارژ نمي شود . در ضمن فقط کافيست مشتري يک روز وجه رو ديرتر واريز کند ، سريعا اقدام به قطع سرويس او مي کنيد.
    سرويس من به خاطر بدهي 2000 تومان قطع شده و از من خواستند که اين مبلغ رو پرداخت کنم در صورتي که من 50000 را پرداخت کردم . مبلغ اصلي ناديده گرفته مي شود و تقصير را برگردن سيستم ها مي اندازند که گير اين بدهي است. بدون در نظر گرفتن هزينه هاي بدهکاري شرکت به مشتري ، سريعا اقدام به قطع سرويس او مي کنند. به خوش حساب بودن مشتري اصلا توجه نمي کنند.
    مشکل بعدي تعويض صفحه خانگي و علاقه مندي هاي کاربر هست که شرکت به هيچ وجه حق انجام چنين کاري را ندارد.شرکت نيز ، خوش حساب نيست...
    در کدام قانون هست که وقتي من سرويسم رو يک ماه شارژ نکنم ، جريمه اي براي آن در نظر گرفته شده و هر روز قيمت آن تصاعدي بالا رود ، مگر شما جز هزينه ماهيانه مخابرات به بخش ديگري نيز پول واريز مي کنيد؟
    در هر صورت اين روش جلب مشتري نيست......

با سپاس

================
    به جان خودم خیلی جواب داد ، مشکلاتم برطرف شد ، اینا زبون آدم حالیشون نمی شه

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داتک اینترنت من رو به خاطر بدهی 2 هزار تومن قطع کرد ، زنگ زدم دعوا کردم یک متنی هم نوشتم فرستادم تو سایت به این شرح :
    با سلام
    شما از بدیهیات گفتید این که گفتن نداره دوست عزیز خصلت بارز داتک چیپ بودنشه اگر این خصیصه رو ازش بگیری که دیگه داتک نمیشه
    اگر کسی مدتی یعنی 2 یا چند ماه بره سفر و یا بهر دلیلی شارژ نکنه زمانی که میخواد تمدید کنه تمام اون مدتی که شارژ نکرده رو مالیات و عوارض رو ازش میگیرن درصورتی که همین پارس شده که من 2 ماه تمدید نکردم ولی وقتی تمدید کردم اصلا صحبتی در باره اون 2 ماه نشد چون استفاده ایی نشده که مالیات داده بشه.
    باید مواظب باشد که طلبکار نشید چون در حروم خوری نظیر نداره

10. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پایم نیکان جان .اگه بخوای من حاضرم شماره اشتراکمو بهتون بدم
    هر وقت بگی بهت میدم
    (هرچند که به امیدی خدا ما قراره از این شرکت کوچ کنیم.مگر اینکه اون چیزی که میخوایم رو بدن)
    سلام

اگه شمارتون رو بدید ممنون میشم

بقیه دوستان هم اگر میخوان خودشون جداگانه اقدام کنن خواهشا از این نامه ها استفاده نکنن چون اینجوری بی اهمیت میشه دیگه کار ندارن چی میگیم

در واقع به حرفمون گوش نمیدن

دوستانی هم که میخوان با این نامه اعتراض خودشون رو به گوش مسئولین داتک برسونن لطفا شماره ی قراردادشون را به من بیام خصوصی بدن
    چون من شنبه نامه رو ارسال می کنم
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •