خدمت جناب سیمور :
محتوای مخفی: تشکر
برای این هم که خیلی بیهوده نباشه پستم و یه سودی هم برای بقیه داشته باشه ، سایت های معتبری رو که می شناسی برای ریویو ، و همین طور فروم های معتبر رو بفرمایید ( غیر از Cnet و iaudiophile و anythingbutipod )
تنکس ویجه![]()
![]()
![]()
خدمت جناب سیمور :
محتوای مخفی: تشکر
برای این هم که خیلی بیهوده نباشه پستم و یه سودی هم برای بقیه داشته باشه ، سایت های معتبری رو که می شناسی برای ریویو ، و همین طور فروم های معتبر رو بفرمایید ( غیر از Cnet و iaudiophile و anythingbutipod )
تنکس ویجه![]()
![]()
![]()
سلامت باشی .. دوستان اینجا همه خوب و مطلع هستند ، من هم یکی شون؛ بهرحال شما لطف داری ..
در مورد سایت های خوب: بعلاوه اونهایی که گفتی، PCWorld هم ریویوهای جونداری داره ... و تست های آزمایشگاهی اش هم معتبره ... و PCmag.
Mp3Player با قيمت نهايت 70 هزار تومان و حجم 4 گيگ و شارژ بالاي 15 ساعت چي پيشنهاد مي كنيد ؟
اینم عکسه داک که خیلی خیلی عجیب بود برام که تو نت اصلا عکسش نبود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
u5 cowon
80 تومن عالی![]()
این داکه یه جوریه
تو عکس اگه ببینید یه جای usb داره تهش ولی اصلا کابل usb ایش نمیره توش که خیلی عجیبه و پلیر یه جوری توش میره
سونیم یه معما گذاشته حل کنیم
ویرایش!این داکه یه جوریه
تو عکس اگه ببینید یه جای usb داره تهش ولی اصلا کابل usb ایش نمیره توش که خیلی عجیبه و پلیر یه جوری توش میره
سونیم یه معما گذاشته حل کنیم
عکس رو الان دیدم!
یه کابل دیگه روش امتحان کن ببین بهش میخوره یا نه!
Last edited by poria_mc; 17-11-2009 at 16:09.
مرسی بخاطر عکس ... البته من هم گشتی زدم و عکس اش رو دیدم مثلا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت که محتویات جعبه رو گذاشته.. (ضمیمه)
کلاً به نظر میاد کارکردش مثل همون dock آیپاد باشه ... حداقل از نظر ظاهری که عین همونه، یه قطعه پلاستیکی که پلیر می تونه سوارش بشه و انگار که واسه اتصال به وسایل جانبی دیگه طراحی شده.
*توی manual یا مستندات توی جعبه هم شاید اشاره به این شده باشه .. حتی در حد یه اسم هم اگه باشه کار رو راه میندازه.
اخه جای usb اش عجیبه اصلا شاید برای کاره دیگست چون عینه داکه ایفو یا ایپاد نیست
سلام
دیدم ، ویدیوی خوبی هست ، گفتم حیفه که شیر نشه ...
نمی خوام تو سر اس 9 بزنم ، اما خدا وکیلی سرعت عمل آی تاچ قابل تحسینه ، سامسونگ که هیچ ، اما کاوون باید جلوی آی تاچ ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( البته این دیلی به شرایط پلیر هم بستگی داره ، فکر کنم البته ، یعنی اگه این شرایط درست بعد از ریست باشه ، می شه گفت که شرایط برابره )
ولی زاویه دید اس 9 هم جالبه ، کم نمیاره ...
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)