اره همون که مجید گفت ....f3 رو بزن برو نت هات رو چک کن ... بعد هم گوش کن ببین چی میگه خالی از لطف نیستچجوری میشه فهمید که چندتا پیدا کردم؟!!!
ممنون.
اره همون که مجید گفت ....f3 رو بزن برو نت هات رو چک کن ... بعد هم گوش کن ببین چی میگه خالی از لطف نیستچجوری میشه فهمید که چندتا پیدا کردم؟!!!
ممنون.
سلام
خوب مشکلات من با این بازی شروع شد !!
یک جا رو به من معرفی کنید که من بتونم چیزهایی رو که جمع میکنم بفروشم !
من و این رفیق دلبر عزیز خودم یعنی همین غولمون یک عالمه چیز بارمونه میخوایم بفروشیم اما به هر جا که خودم تو ذهنم هست میرم بفروشم میبینم قبلا اینقدر چیز فروختم بهشون که چی ؟ که پول دیگه ندارن
من چیکار کنم آخه چیزی هم ندارند که من بخوام بخرم خوب !
من اسلحه مسلحه هم نمیخوام همین غوله همه کار میکنه
عشقه منه
اما جدا از اون واقعا چه راه حلی به ذهنتون میرسه ؟
دوم اینکه اون شهر Oises بود فکر کنم آره ؟ همون دار و درخت و خوشگل مشکل اونجا در مورد قلب اون درخته میتونستی 3 تا کار کنی من یکی که اون زن پیر بهم گفت رو انجام دادم و 300 تا xp بهم داد کس دیگه چیز دیگه ای رو امتحان کرده بود ؟
یه سوال اصلا تو این بازی باید چی کار کنیم ؟
من تو oblivion ]م همین مشکل رو داشتم نمیدونستم اصلا باید چی کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامیه سوال اصلا تو این بازی باید چی کار کنیم ؟
شما چیکار دوست داری بکنی عزیزم ؟
شما میتونی داستان اصلی رو دنبال کنی و دنبال بابات بگردی با سرنخ هایی که به دست میاری
یا اینکه میتونی راه بیافتی جاها رو کشف کنی
مهارت هات رو بالا ببری
میتونی دزد شی ! میتونی خَیر شی
میتونی هک کنی میتونی بکشی میتونی فحش بدی میتونی قفل باز کنی
میتونی کمک کنی میتونی کمک نکنی
میتونی گوشت سگ ! بخوری میتونی وودکا بخوری و الکلی شی ! میتونی هم نخوری و خودت دکتر خودت شی
میتونی هرچی که جمع کنی و بفروشی میتونی خودت هم اسلحه بسازی
اوکی ؟ همه چیز دست خودت هست
توصیه من به شما کمی پیش برو کمی بمیر
کمی اینور اونور برو و اعتیاد بگیر بعد حساب کار دستت میاد
فقط روی زبان این بازی تاکید داره سعی کن لنگ نزنی و دیالوگ ها رو با روحیه خودت جواب بدی !
بعد میبینی یک کرکتر ساختی که یک بازی برات ارایه میده که هیچ تجربه ای در دنیای بازی جاش رو نمیگیره !
خیلی قشنگ گفتی ممنون برم ببینم چیه ؟
یه سوال اصلا تو این بازی باید چی کار کنیم ؟
-----------هیچکار ----------
سلام اقای پیشی[اسمت رو بهم بگی بد نیست]
واقعا عجب توصیفی من که 2 بار بازی رو تموم کردم با خوندن پستت تصمیم گرفتم 1 بار دیگه بازی رو تموم کنم.
برو چیز هات رو به moira بفروش به جاش ازش وسایل برای خونت بخر اگه هم پول زیاد داری برو به child s of atom کمک کن ثواب داره هم فکر کنم کارما هم بهت میداد
وسایلت رو هم تعمیر کنی حوب پول ازت میگیرن.
در کل پول اون طوری که به نظر میاد به درد بخور نیست.
سلامسلام اقای پیشی[اسمت رو بهم بگی بد نیست]
از امید بپرس![]()
![]()
واقعا عجب توصیفی من که 2 بار بازی رو تموم کردم با خوندن پستت تصمیم گرفتم 1 بار دیگه بازی رو تموم کنم.![]()
اونم پولاش آخه تموم شدهبرو چیز هات رو به moira بفروش به جاش ازش وسایل برای خونت بخر اگه هم پول زیاد داری برو به child s of atom کمک کن ثواب داره هم فکر کنم کارما هم بهت میداد![]()
اینارو من خودم همیشه تعمیر میکنموسایلت رو هم تعمیر کنی حوب پول ازت میگیرن.![]()
پول رو بی خیال میگم نمیدونم به کی دیگه چیزی بفروشم هیشکی پول نداره دیگهدر کل پول اون طوری که به نظر میاد به درد بخور نیست.![]()
+
جواب اون شهر oisis رو کسی به من نداد
![]()
مگه زبون اقا پیشی رو موش خورده که امید بگه؟
یعنی تو theme هم برای خونت ازmoira خریدی؟
در مورد اون محل هم امید میتونه کمکت کنه چون کاشفش اونه.
برو چند تا ربات بخر در راه خدا ازاد کن.
اگه واقعا فال اوت اینجوریه ، برم نصبش کنم !!!شما چیکار دوست داری بکنی عزیزم ؟
شما میتونی داستان اصلی رو دنبال کنی و دنبال بابات بگردی با سرنخ هایی که به دست میاری
یا اینکه میتونی راه بیافتی جاها رو کشف کنی
مهارت هات رو بالا ببری
میتونی دزد شی ! میتونی خَیر شی
میتونی هک کنی میتونی بکشی میتونی فحش بدی میتونی قفل باز کنی
میتونی کمک کنی میتونی کمک نکنی
میتونی گوشت سگ ! بخوری میتونی وودکا بخوری و الکلی شی ! میتونی هم نخوری و خودت دکتر خودت شی
میتونی هرچی که جمع کنی و بفروشی میتونی خودت هم اسلحه بسازی
اوکی ؟ همه چیز دست خودت هست
توصیه من به شما کمی پیش برو کمی بمیر
کمی اینور اونور برو و اعتیاد بگیر بعد حساب کار دستت میاد
فقط روی زبان این بازی تاکید داره سعی کن لنگ نزنی و دیالوگ ها رو با روحیه خودت جواب بدی !
بعد میبینی یک کرکتر ساختی که یک بازی برات ارایه میده که هیچ تجربه ای در دنیای بازی جاش رو نمیگیره !
من اولین بار نصب کردم ، تا دیدم مثه ابلیویونه ، حالم بد شد ، چون ابلیویون خیلی ماست بود ( به نظر من) و تحرک و روح نداشت !!!
حالا اینجور که شما توصیف کردی ، فکر کنم خیلی قشنگ تر از ابلیویونه !!!
درسته ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)