همه اندیشه سازان 1و2 رو تایید میکنن. مال اول دبیرستان و 2 دبیرستان هست.
تنها مشکلش پیدا کردنش هست. باید دنبال دست دومش باشی.
منم شدیدا دنبالش هستم اگه پیدا کردی خبرمون کن.
همه اندیشه سازان 1و2 رو تایید میکنن. مال اول دبیرستان و 2 دبیرستان هست.
تنها مشکلش پیدا کردنش هست. باید دنبال دست دومش باشی.
منم شدیدا دنبالش هستم اگه پیدا کردی خبرمون کن.
واسه تست فیزیک آبی قلم چی عالیه هر چند درسو کامل توضیح نداده.
ولی خلاصه های درسش واسه روزای آخر خیلی به داد می رسه.
برای فیزیک سال دوم مبتکران ، نوشته غلامعلی محمودزاده رو پیشنهاد میکنم . البته ژرف اندیشان رو هم خوندم خیلی عالیه .
در ضمن ، گاج هم یه کتاب فیزیک پایه داره شامل فیزیک 1 و 2 و 3 ، البته فیزیک 2 فصل های نیروشناسی و حرکت شناسی رو نداره .![]()
سلام دوستان برای ادبیات رشته انسانی چه کتابی بخرم خوبه میخام بیشتر تست باشه برای ادبیات همه رو پیشنهاد کنید هم ادبیات 2و3وپیش و متون نظم و نثر
برای عربی هم میخام اونم بیشتر تست باشه بهتره
ممنون میشم
منم حتما باید بگم کمک کمک کمک !!!!!!!!!!!!!!!!
وقت ندارم دنبال كتاب بگردم .
مبتكران حجمش بالاست . ژرف انديشان رو حتما نگاه ميكنم .
تشكر از همه
![]()
رمزينه-واسه تست هم انديشه سازان خوبه1-دیفرانسیل2-هندسه تحلیلی
[quote]3-ریاضیات گسسته و جبر و احتمال[/
خوشخوان واسه تست خوبهquote]
انتشارات همگامان واسه پيش خوبه4-زبان پیش+سوم
ولي كلا بايد لغت زياد بلد باشي كه اكثر كتابا يه جور هستند
چيز به درد بخور واسه كنكور منم نديدم ولي سبز قلم چي واسه رياضي پايه خوبهحسابان و ریاضیات 2 (اگه باهم باشن خیلی بهتره)
رمزينه خيلي توپکتاب آموزشی توپ (یعنی یه مطلبو طوری بگه که آدم گیج نشه و همه نکات کنکوری هم داشته باشه) واسه ریاضیات گسسته
[quote=mohsensoft;3486505]رمزينه-واسه تست هم انديشه سازان خوبه
دستتون درد نکنه من الان 8کتاب گاج دارم میخوام 8 کتابو پس بدم و واسه هر درس کتاب جداگانه بگیرم که این سوالو پرسیدم به نظرتون 8 کتاب خوبه یا عوض کنم جداگونه بگیرم بهتره؟3-ریاضیات گسسته و جبر و احتمال[/
خوشخوان واسه تست خوبهquote]
انتشارات همگامان واسه پيش خوبه
ولي كلا بايد لغت زياد بلد باشي كه اكثر كتابا يه جور هستند
چيز به درد بخور واسه كنكور منم نديدم ولي سبز قلم چي واسه رياضي پايه خوبه
رمزينه خيلي توپ
حالا این رمزینه یا اندیشه سازان واسه دیفرانسیل درسنامه داره یه نه؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون درمورد آبی قلمچی واسه دیفرانسیل چیه؟؟؟
بچه ها یادتون نره که هیچ کتابی موفقیت رو تضمین نمیکنه اگه گیرتون نیومد حتما کتابای دیگه ای میتونه شما رو کمک کنه من تا آبان رو با کتاب های مبتکران پیش رفتم خوبه بزرگترین مشکلش حجمشه و مثالاشه که شدیدن حلشون وقت گیره واسه همین ممکنه خیلی از وقتتون رو بگیره (دقیقا اتفاقی که برای من افتاد) در عوض مفهومیه .
حالا دوستانی که دنبال فیزیک اندیشه سازان هستن من انقلاب 1جایی رو میشناسم که کپی شده تمیز و گاهی دست دوم تمیز داره من خودم از اونجا گرفتم هر جلدش رو 3000 تومن میده اگه دوست داشتین شمارشو میذارم تماس بگیرین اگرم شهرستانی هستین شاید بشه باهاش کنار اومد که واستون پستشون کنه
اگرم سختتونه بازم میگم چندتا کتاب فیزیک با ناشرای جدید اومده که جالبه ارزش دیدن رو داره شاید بپسندید یکیش انتشارات فار (که بعضی مولفاش همون مولفای اندیشه سازانن) یکی هم نوبل که فرمش شبیه اندیشه سازانه (اول تست تالیفی و آموزشی بعد تست سراسری و آزاد)
موفق باشین
آقایون این گسسته رمزینه گیر نمیاد چه کار کنم ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)