آقا من دوتا پای غول رو میزنم بعد می رم پشتش کمرش هم می زنم بعد پرش می کنم و تند تند کلیک می کنم و ضربه رو می زنم در مرحله آخر که می رم روی گردنش باشد چییکار کنم؟ من رو می گیره!!!
غول زبون دراز میگما
آقا من دوتا پای غول رو میزنم بعد می رم پشتش کمرش هم می زنم بعد پرش می کنم و تند تند کلیک می کنم و ضربه رو می زنم در مرحله آخر که می رم روی گردنش باشد چییکار کنم؟ من رو می گیره!!!
غول زبون دراز میگما
Last edited by Ali-ss; 17-10-2007 at 11:11.
حاجی شما وقتی میری بالای کتفش خود بازی حالت اسلوموشن میشه و زمان برای ضربه زدن اسپیدکیل رو بهتون میده ، تو همون لحظه باید ضربه رو وارد کنی و بعدش یکی دوتا ضربه دیگه که خودت باید متوجه بشی دیگه اینجاها رو نمیشه توضیح داد باید ببینی .
موفق باشی
درضمن آقای Ali-ss شما بوسیله کلیدهای جهتی هم میتونی روی پشت غوله کمی جابجا بشی .
پس اون مرحله هم کلیک چپ باید بزنم؟ من فکر کردم باید سواری کنم!
سواری؟نه بابا باید از E استفاده کنی یا همون چاقو کوچیکه وقتی آبی شد
من هر وقت چاقو آبی می شه از کلیک چپ استفاده کردم و در تمام موارد هم جواب داده به جز وقتی روی گردنش هستم که اصلا نمی شه بکشیش
خوب اشتبات همینه!!!!شایدم e رو گزاشتی رو کلیک چپ
آقاجون شما بعد از اینکه کمی به پاهای غوله ضربه میزنی ، غوله میشینه ، بعد میری رو پشتش ، غوله پا میشه میخواد پرنس رو بگیره از پشتش بندازه پایین ، شما با کلیدهای جهتی خودتو کمی جابجا میکنی تا نتونه بگیرتت ، بعد زمانی که حالت اسپیدکیل فعال شد ( به قول دوستمون چاقوش آبی شد ) همون لحظه باید ضربه رو وارد کنی بعدش هم همینجوری یکی دوبار دیگه همین کار رو انجام میدی تا اینکه غوله از پا درمیاد .
یاعلی
بي خيال من الان خدمت اقا قوله رسيدم.
حالا 7يا 8 قسمت جلوترم.
مرسي از كمكاتون
ببين وقتي قوله افتاد پايين خوده پرنس مي ره روو پشتش و به ترتيب ضربه مي زني
تا اين كه يه دمو نشون مي ده و تمام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)