من بازی رو با یه dvd گرفتم
حجمش بعد از نصب همونه که شما میگی
5.80 گیگ
من بازی رو با یه dvd گرفتم
حجمش بعد از نصب همونه که شما میگی
5.80 گیگ
بازی من هنوز حدود 50% هستش ولی تا همین جا میوتنم بگم اصلا به پای most wanted نمیرسه ....
این یکی فقط یکم موسیقیش بهتر شده
ولی در بقیه ی موارد یه سر رو گردن پایین تره ....
Tuning در دنیای خودرو یعنی اسپرت کردن
البته نه اون چیزی که تو ایران هست (دو تا باند و دو تا رینگ اجق وجق)
شما میتونی همه چیز یه خودرو رو اسپرت کنی
از ECU گرفته تا تایر خودرو
بدنه ، رکاب ، دیفیوزر ، باله ، اگزوز و ...
خلاصه هر چی که به ذهنت برسه
البته منظورم تو دنیای واقعی هست
بازی هم همینطوره
مثلا شما جعبه دنده رو یه لول میبری بالا ، تاثیرش تو شتاب خودرو هست و وقتی که دنده عوض میشه شما رسما حس میکنی که به جلو پرت میشی
اگه باله بذاری تو سرعتهای نیروی DOWN FORCE داری که نمیذاره خودرو مثل پر اینطرف و اون طرف بره
لاستیک باعث چسبندگی بیشتر میشه
بدنه باعث آیرودینامیک بهتر
رینگ های سبک به سرعت اضافه میکنه
موتور ، ترمز ، سیستم اگزوز و انتقال قدرت ، همه و همه به سرعت و شتاب خودرو اضافه میکنه و در نهایت به لذت بازی
ولی متاسفانه از این لذت محرومم
خیلی گیر میکنه
خوش به حال همه اتون
Last edited by soltan_reza; 24-11-2008 at 02:23.
اقا میشه موزیکهای این بازی رو به صورت جدا در اورد؟بعضی از موزیکهاش خیلی با حالن می خوام اونها رو در بیارم هیچ راهی هست برای این کار؟
سلامبازی من هنوز حدود 50% هستش ولی تا همین جا میوتنم بگم اصلا به پای most wanted نمیرسه ....
این یکی فقط یکم موسیقیش بهتر شده
ولی در بقیه ی موارد یه سر رو گردن پایین تره ....
به به!
دادا امید هم بازی میکنه!
اخ گفتی موسیقی چه موسیقی های جالبی داشت از جمله یه ترک که قسمت زیادی اش پیانو بود !!!!
یکی دیگه هم انگار از ویل اسمیت بود!!!
یه بار گفتم بازم میگم اون به Damage ربطی نداره!کسی میدونه چطور میشه damage ماشین رو کم کرد همونی که کنار map هست؟؟![]()
اون Damage نیست. هرچقدر پلیس نزدیکتر به شما حرکت کنه اون درجه بیشتر میشه. یعنی شما جلوی پلیسها تابلو تر میشی.کسی میدونه چطور میشه damage ماشین رو کم کرد همونی که کنار map هست؟؟
هرچی بالاتر بره تعداد ضرب درهاش بیشتر میشه. فکر میکنم 8 برابر بشه. که اونوقت از زمین و هوا دنبالتون میان. SUVهای خفن میان راه رو میبندن که اگر با همون بوگاتی 400 تایی بکوبین بهش انگار خوردین تو دیوار.
برای کم کردنش هر چیزی که بخرید مقدارش رو میگه. ساده ترین راه اینه که چند بار رنگ ماشین رو عوض کنید. تغییر Vinly و یا تغییر ظاهر کلی مثل KIT ماشین هم اون رو کم میکنه. اگر زیاد از پلیس خوشتون نمیاد این درجه رو پایین کنترا کنید در غیر این صورت پلیسها میان و یه حال اساسی میکنید.
راستی رفتم نقد بازی رو ویرایش کردم. راستش خوب من نمیدونستم. چیزی رو که دیدم نوشتم. ولی هنوز سر حرفم درباره ی Pro Street هستم.من الان یکی دارم از اول تا آخر بازی هیچ فیلم و دمویی نشون نمیشده. ولی دوستم یک نسخه داره کلی از این چیزا داره. دقت کنید گفتم Pro Street. اشتباهی جای Under Cover نخونیدش.
Under Cover نسخه های یک DVD و دو DVD هیچ فرقی نمیکنه.
آقا اون قسمتهایی که باید از دست پلیسها فرار کنیم و خودمون رو به مقصد برسونیم چقدر سخته دهن آدم سرویس میشه
تازه محدودیت زمانی هم داره
یعنی باید تو 3 دقیقه از دست پلیسها فرار کنیم که هلیکوپتر هم بالا سرمونه زود هم خودمون رو به مقصد برسونیم
اگه این قسمت ها رو رد نکنیم طوری میشه؟ یعنی اجباریه؟
راستی از کجا بفهمم که مرحله چندمم؟ کجا مینویسه؟
ممنون
AA یعنی AntiAlise
خب حالا این عکسی که از ماشینت گذاشتی AA ش رو چنده؟
باید چند تا مرحله رد کنی تا بشه بری تو مسابقه اصلی
آها، رو 2x .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)