منظورتون با منه ؟
اگه با منه باید بگم تو تمامی سایت ها و نظر سنجی های سال 2008
بازی fifa موفق تر و از نظر فنی قوی تر از pes بوده
که حتی جزو کاندید های بهترین بازی سبک ورزشی سال بوده
شما هم طرز بیانت رو اصلاح کنی بهتره
چون این جا انجمنه نه ....
منظورتون با منه ؟
اگه با منه باید بگم تو تمامی سایت ها و نظر سنجی های سال 2008
بازی fifa موفق تر و از نظر فنی قوی تر از pes بوده
که حتی جزو کاندید های بهترین بازی سبک ورزشی سال بوده
شما هم طرز بیانت رو اصلاح کنی بهتره
چون این جا انجمنه نه ....
نه دوست عزیز هنوز مونده.امروز تو بازار پیدا میشه؟
نسخه ی دموای که من دارم 1.5 گیگه
اما از نظر گرافیک به نظر من خیلی بده پشرفتش خوب بوده اما همین که نکست جن نیست حال نمیده
5 شنبه مياد فكر كنم شنبه بتوني بري از گيم فروشي سر خيابون تهيه كني. برا من كه اينجوري خواهد بود
1.5 گيگ فايل نصبش حجم داره؟
دوست عزيز فكر كنم دچار اشتباه شدي دمو فقط با 2 حجم موجوده حجم واقعي كه آفيشل هست (768 مگ) و كم حجم شده(160 مگ)
عزیز من تو تمام نظرسنجی ها گفتن فیفا توی نسخه next-grn یه کم از pes دقیق تر بوده.ولی همه جا گفتن که نسخه کامپیوتر pes خیلی غول تر از فیفا تو pc بوده.حتی این رو خود مسئولان ea قبول دارن.و دلیلش هم گفتن ما برای نسخه pc زیاد سرمایه گزاری نمیکنیم.عزیز من توی کامپیوتر خیلی خیلی فیفا عقب هست.این رو قبول کن.حالا قبول که فیفا توی next-gen جلو هست.ولی انشالله امسال ما جلو میفتیم تو نکست جن
با سلام:
کرازور جان شما کجا ساکن هستید؟
و اینکه اسم شما چیه تا راحت تر صحبت کنیم داداش.
راستی یک نکته رو اشاره کنم خدمت دوستان که بازی فیفا08 در نسخه نکست یعنی مال دو کنسول ایکس باکس360 و پی اس3 امتیاز بسیار خوبی رو پارسال اورد و به راحتی ساکر2008 رو جا گذاشت اما این ساکر بود که در نسخهای که فیفا کورنت بود بتواند امتیاز بیشتری کسب کند مخصوصا نسخه کامپیوتر که ساکر در این کنسول توانست با تغییر اساسی هواداران جدیدی رو جذب بکند و امتیاز بالای نیز کسب کند اما فیفا08 موفقعیت سالهای قبل رو نداشت و رقیب ساکر به حساب نمی امد باز هم میگویم که در کامپیوتر.
سلام من آرمين از اروميه هستم.
اميدوارم دوستان لطف كنن اينقدر بحث تقابل اين دو بازي رو پيش نكشن توي تاپيكهاش. مقايسه اگه تحريك كننده باشه شك نكنيد باعث كل كل ميشه و بعدش دردسر و آخرشم هم تاپيك درش تخته ميشه همينو مي خواين؟
نوین خان خوبه که خودت داری میگی به گیم پلی پی ای اس عادت کردی که میگی خوبه.
حالا بعد میای میگی فیفا پی سی خوب نیست؟چون خودت به گیم پلیش عادت نکردی یعنی بده؟ولی چون به گیم پلی پی ای اس عادت کردی خیلی خوبه
من نمیخوام کل کل کنما فقط حرفی که خودت زدی رو دارم بهت بر میگردونم.
ظاهرا که اینجا هم مثل تاپیک های دیگه شده
که فقط از رو علاقه و تعصب بی دلیل یک سری چیز ها دنبال میشه
نه از رو تخصص و موشکافی
تنها نکته مفید تو این سه پست قسمت ابی رنگ بود
که من به حکم احترام به قوانین انجمن از ادامه این بحث خود داری میکنم
میتونید بزارید به حساب این که حرف هاتون تایید جهانی داره
موفق باشید
حالا از این چیزا که بگذریم کسی میدونه نسخه ps2 فرقی کرده یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)