دوستان کسی فیلم «خبرنگار خارجی» رو که چند بار tv نشون داده تونسته کپچر کنه ؟
من دوبله شدشو می خوام . اگر می تونید کمکی کنید pm بزنید
دوستان کسی فیلم «خبرنگار خارجی» رو که چند بار tv نشون داده تونسته کپچر کنه ؟
من دوبله شدشو می خوام . اگر می تونید کمکی کنید pm بزنید
فیلم سینمایی "هفت" با بازی براد پیت فردا 29 مهر در قالب برنامه سینما و ماوراء از شبکه چهار سیما روی آنتن میرود.
به گزارش خبرنگار مهر، دیوید فینچر سال 1995 فیلم سینمایی "هفت" را بر مبنای فیلمنامه اندرو کوین واکر جلو دوربین برد. هوارد شور موسیقی متن این فیلم 127 دقیقهای را ساخته است و براد پیت، مورگان فریمن، گویینت پالترو، کوین اسپیسی، ر.لی ارمی و ریچارد راندتری در آن به ایفای نقش پرداختند.
در خلاصه داستان این فیلم آمده: کارآگاه ویلیام سامرست مردی آرام، علاقمند به ادبیات، خونسرد و متین است که در آخرین روزهای پیش از بازنشستگی باید جای خود را به کارآگاه دیوید میلز جوان، آرمانگرا، پرشور و کم تجربه بدهد. آن دو در همان نخستین دیدار درمییابند که تا چه حد با هم اختلاف عقیده و سلیقه دارند. آنان برای کشف یک سری قتل فراخوانده میشوند و ...
فیلم سینمایی "هفت" فردا شب 29 مهر در قالب برنامه سینما و ماوراء از شبکه چهار سیما روی آنتن میرود.
مگه همین برنامه قبلا پخشش نکرده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره ظاهرا فیلمها بیشتر از یکبار پخش میشوند ولی به نظر من که ایرادی نداره.
بهر صورت اینگونه فیلمها ارزش چند بار دیدن را دارند. مثل فیلم "هویت" که من خوشحالم که یکبار دیگه پخشش کرد تا من بتونم بهتر جریان را بفهمم.
چه کرد امشب سينما ماورا با نشون دادنه فيلمه 7 با اينکه سانسوری بود
اما واقعا ارزشه ديدن داشت نقدشم انصافا با اينکه من از بلخاری خيلی خوشم نمياد
اما نقده جالب و مو شکافانه ايی بود
خوب من با وجود اينكه فيلم هفت رو چند بار گرفته بودم اما تا امشب نديده بودم..........
امشب ديدم و بسيار لذت بردم و فوقالعاده زيبا بود
نقد جناب بلخاري هم كه با احترام به مهدي عزيز به نظر من مثل هميشه جذاب و متفاوت
من نتونستم نقدش رو نگاه كنم، تکرار نداره؟
یه سوالی هم داشتم، اگر دو گناه آخر حسد و انتقام بود که خود قاتل و بازرس میلز مرتکب اونها شدند، زن بازرس به چه گناهی کشته شد؟ یعنی اون هم یکی از هفت گناه رو مرتکب شده بود یا نه؟
چه سانسوری داشت این Se7en
باید به جای 16- اینو می زدند : 16+ !
.....![]()
اون طور که من فهمیدم اگه اشتباه نکنم قاتل همون طور که خودش گفت گناهش حسادت بود.زن میلز گناهش شهوت.یه سوالی هم داشتم، اگر دو گناه آخر حسد و انتقام بود که خود قاتل و بازرس میلز مرتکب اونها شدند، زن بازرس به چه گناهی کشته شد؟ یعنی اون هم یکی از هفت گناه رو مرتکب شده بود یا نه؟
Last edited by RONN!E; 22-10-2007 at 20:16.
دوبله اش خوب نیود اون صداهه اصلا به براد پیت نمی اومد
ولی فیلمش قشنگ بود برای سومین بار دیدمش بازم کیف کردم
با جمله قشنگ سامرست در آخر فیلم
اگه منم بجای میلز بودم اون روانی رو می کشتم
راستی زن میلز که زن بدی نبود چطوری گناهش شهوت بود؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)