به نظر منم هردو خوبند. نمی تونم بگم کدوم بهتره.
به نظر منم هردو خوبند. نمی تونم بگم کدوم بهتره.
نتایج تست جدید این سایت در فروردین 89 رو تو این لینک ببینید:
p://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report25.pdf
برای نٍت بوک (netbook) الان بهترین اینترنت سکوریتی یعنی firewall+antivirus از نظر کم نکردن سرعت چیه؟ الان از eset smart security 4 استفاده میکنم ولی موقع startup تا 4 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه !
لطفا cloud هم معرفی نکنید !
در مرود کمتر مصرف کردن رم و سی پیو از نود32 کمتر نداریم.
اگه خیلی کند شده احتمال داره مشکل از ویندوز باشه.
من نود 32 را نگفتم، اینترنت سکوریتیشا میگم، البته رو دو تا کامپیوتر دیگه نود 32 و کومودو فایروال دارم و بدون هیچ مشکلی دارن کار میکنن!
از ویندوز فکر نکنم باشه کلا از وقتی خریدمش بیشتر از 8 یا 9 تا برنامه چیز دیگه ای نریختم روش تازه ویندوزش اوریجینال هم هست!
Norton internet security netbook edition چطوره ؟
به هر حال باز از ایست اسمارت سکوریتی کم مصرف تر از لحاظ منابع نداریم. کند شدن سیستم دلیلش از ویروس و نداشتن فضای مناسب در درایو ویندوز و پر شدن ریجیستری و .... هست. نمیشه اینطوری نظر داد.
نورتون خوبه. برای تصمیم به انتخاب انتی ویروس ها به این تاپیک
مراجعه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
این هفته اداره مون می خواست آنتی بخره مجبور شده یک داکیومنت براشون تهیه کنم که NOD نخرن!!!
خیلی کامل نوشتم خصوصا نمودارهای نتیجه نهایی رو خودم کشیدم.
حتما بخونید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیروز باشید.
picher_s جان مطلبت رو خوندم عزیز.
فقط توی همکاری و ... که اسم دوستان هست اسمی از دکترهانیبال هم میومد خوشحال میشدم : )
لینک زیر قسمت آنتی ویرس + فایروال زحمت خودم هست و جایی کپی نشده حتی عکس ها و نشانه گذاری هاش
منم امید وارم نود32 نگیرند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جمله هم :
بیت دیفندر و f-secure که چیزی نیستند اما نورتون و کسپرسکی چرا واقعا توی Behaviour blocker کار میکنند. پس تست دینامیک رو هم باید قرار بدین که ندادین.در اين تست تعداد معيني از بدافزارهاي مختلف توسط آنتي ويروسها اسکن شده و تعداد موارد شناسايي شده مشخص و ميزان شناسايي هر انتي ويروس محاسبه مي شود.يعني در اين تست شناسايي بدافزار هم از طريق ديتابيس و هم از طريق هیوريستيک ( يا هوش مصنوعي ) صورت مي گيرد ولي چون نمونه ها اجرا نمي شوند لذا در اين تست ميزان شناسايي توسط انواع HIPS/Behaviour blocker محاسبه نمي شود لذا ميزان شناسايي آنتي ويروسهايي که از اين نوع تکنولوژي بهره مي برند ( آنتي ويروسهايي مانند نورتون, کاسپرسکي , F-Secure , Bitdefender و ... )
در مورد آپدیت کسپرسکی گفتی 8ساعت هست رو ویروس هایی که من ارسال می کردم در عرض نیم تا یک ساعت آپدیتش رو ارسال می کردند.( تا 3 ماه پیش ) ولی برای اویرا ارسال کردم 12 ساعت طول کشید.
خوب و خوش باشی
Last edited by Dr Hannibal; 12-05-2010 at 08:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)