دوستان با چه روشی فایلی رو برای بیت دفندر بفرستیم که در دیتابیس خودش ثبت کنه ؟
دوستان با چه روشی فایلی رو برای بیت دفندر بفرستیم که در دیتابیس خودش ثبت کنه ؟
اگه یه فایل مشکوک به ویروس داری که باید براشون میل کنی اما اگه یه فایل مشکوک توسط آنتی ویروس پیدا بشه خودش خود کار برای مرکز می فرسته فایل های داخل قرنتینه ها بعد از چند رو خود کار برای چک شدن به مرکز شناسایی ویروس فرستاده می شن.........دوستان با چه روشی فایلی رو برای بیت دفندر بفرستیم که در دیتابیس خودش ثبت کنه ؟
برای ارسال فایل مشکوک باید به فروم های بیت دفندر بری و از مسئولان اونجا برسی روش رو بهت می گن.( خصوصی برای خودت روش رو می فرستند )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو فلشم یسری فایل دارم که آلوده به تروجان شده
چطوری میتونم فلشو پاک کنم که فایل هاش باقی بمونن ولی ویروس هاش پاک بشه؟
الان به فایل هاش خیلی احتیاج دارم ولی آنتی ویرس فلشو بلاک میکنه
لطفا راهنمایی کنید
من تو فلشم یسری فایل دارم که آلوده به تروجان شده
لطفا راهنمایی کنید
خوب می تونید تنظیمات انتی ویروس رو طوری قرار بدید که فایل های آلوده رو پاک کنه و فایل ها رو Delet نکنه ...البه اگه فایلی کامل آلوده باشه از ریشه Delet میشه ...........در کل فایل های الوده با هر آنتی ویروسی پاک می شن حتی اگه داخل قرنتینه هم برن باز نمیشه ازشون استفاده کرد ...مثل خون آلوده به ویروس ایدز می مونه که پاک نمیشه و باید دور انداخته بشه ......تنها راهی که میی تونید فایلها تون رو برای همیشه از ویروس در اما ن نگه دارید اینه که زیپشون کنید و رمز روشون بزارید اینجوری توی اسکن آنتی ویروس فایل ها از بین نمی رن اما اگه ویروسی باشن ویروسی می مونن..............مراقب باشید ...من تو فلشم یسری فایل دارم که آلوده به تروجان شده
لطفا راهنمایی کنید
دوستان ip dns server این سوئیت امنیتی چنده ؟
میشه از ip یه شرکن دیگه در قسمت تنظیمات dns استفاده کرد برای بلوک کردن سایت های آلوده ؟
تداخلی پیش نمیاد ؟
مثلا clear cloud
تداخلی پیش نمیاد.
==============
==============
دوستان کرکی که در این پست معرفی شد رو اخیرا سایت سافتگذر به طور پولی گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام
در کنار آنتی ویروس بیت دیفندر چه نرم افزار امنیتی پیشنهاد می دهید که امنیت سیستم را کامل کند و هماهنگی با آنتی ویروس داشته و سرعت سیستم را پایین نیاورد ( آنتی ویروس بیت دیفندر مورد استفاده نسخه خریداری شده است )
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز
در کنار آنتی ویروس حتما باید فایروالی نصب کنید . به نظر من می تونید از فایروال قدرتمند Comodo یا Outpost استفاده کنید . malware bytes هم نرم افزار بسیار خوبی است . البته نسخه رایگان را نصب کنید .
موفق باشید .
از راهنمایی شما ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)