تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 120 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1192

نام تاپيک: آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

14 مشکل با Mcafee FireWall 8.5 در ویستا!

من خواستم بسته ی امنیتی McAfee_VirusScan_Enterprise_8.5i رو در ویستا 32 بیتی نصب کنم. همه چیزهاش رو نصب کردم اما Desktop Firewall 8.5 کار نمیکنه. البته کامل نصب شد و هیچ ارور خاصی هم نداد ولی الآن که روش کلیک می کنم این ارور رو میده.این هم بگم که فقط فایروال کار نمیکنه و آنتی ویروس و.. به خوبی کار می کنند!
    حالا اگه میشه در مورد این ارور کمک کنین که چیکارش کنم؟راستش نمی دونم باید موارد خواسته شده رو از کجا و چطوری غیر فعال کنم! شاید از طریق msconfig اما چطوری؟
    ترجمه ی ارور:
    ----------------------------
    1- اگه از ترمینال سوییچ استفاده میکنی، وارد اون شو، اما بدون ریموت کانکشن
    2- اگر از فست یوزر سوییچینگ استفاده می کنی، اون رو غیر فعال کن.
    بعد از اون میتونی تنظیمات این برنامه رو انجام بدی.
    ---------------------------

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی کسی در ویستا McAfee FireWall 8.5 نصب نکرده؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام این هم کرک سیکورتی مکفا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پچ ایجاست
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از 2008 است کرک
    کد:

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

new update:
    5401

size: 78.5 mb
    دانلود از سايت مك افي با قابليت رسيوم
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

1- بر روی آیکن Mcafee Enterprise کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید

2- بر روی Access Protection رفته و با استفاده از کلید Stop ، گارد محافظتی را غیرفعال کنید

3- حال مجددا بر روی آیکن مک آفی کلیک راست کرده و گزینه Disable On-Access Scan را انتخاب کنید

4- خب گارد کاملا غیرفعال شده و دیگر مک آفی مزاحمتی برای کار شما ندارد و دیگر نیازی به طی این مرحله نیست

با این اوصاف اگر میخواهید رم خود را از پروسه های مک آفی خالی کنید ، تمامی پروسه های مک آفی را در تسک منجر غیرفعال کنید

پروسه های shstat و vstskmgr و mcshield از جمله پروسه های مک آفی به حساب می آیند

البته پروسه های دیگری هم وجود داره که چندان به خاطرم نمونده

شما میتوانید با استفاده از برنامه هایی نظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام پروسه های هر برنامه رو مشاهده کنید
    من نیز همین مشکل را دارم ولی مال من مک فی سکیوریتی سنتر ورزن 9 می باشد.(mcafee security center ver 9) و نمیدانم چطور آنرا غیر فعال نموده تا بتوانم برنامه ای را که میخواهم اینستال نمایم چون آنرا تروچان تشخیص میدهد که نیست.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من نیز همین مشکل را دارم ولی مال من مک فی سکیوریتی سنتر ورزن 9 می باشد.(mcafee security center ver 9) و نمیدانم چطور آنرا غیر فعال نموده تا بتوانم برنامه ای را که میخواهم اینستال نمایم چون آنرا تروچان تشخیص میدهد که نیست.
    شما برای نصب برنامه ای که توسط مک آفی تروجان شناسایی شده ، باید بخش Virusscan را غیرفعال کنید

برای این کار ، در پنجره اصلی برنامه به بخش Virusscan رفته و در بالای صفحه (همانند تصویر) بر روی Click here کلیک کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

1

من قبلا یه مدتی همین mcafee security center ver 9 رو نصب کرده بودم .به نظر خوشدست و جمع و جوره اما بزرگترین و مهم تریم مشکلش اینه که آپدیت نمیشه(شایدم من نتونستم!). به نظر من McAfee_VirusScan_Enterprise رو به همراه Mcafee FireWall 8.5 نصب کن که جفتشون کرک هم نیاز ندارن و به راحتی آپدیت میشن، به همین راحتی به همین خوشمزگی!!
    -------------------------------------
    mobin جان شما به جای اینکه هر بار لینک جدید بذاری یه بار کد زیر رو بذار. بهتر نیست:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من از McAfee VirusScan Enterprise + AntiSpyware 8.5i Patch6 استفاده ميكنم و ورژن آپديت هم 5363 هست و اينترنتم هم ديال آپ هست و نميتونم مرتب آپديت كنم و از طرفي فايل آپديتش را كه امروز ديدم ورژن sdat5402.exe هست كه حجمش حدود 78 مگ هست و هر چي ورژن اون جديدتر ميشه حجمش زيادتر ميشه و اين خيلي بده تو 2 ماه 25 مگ حجمش زيادتر شده ميخواستم ببينم من براي اينكه بتونم اين آنتي ويروس را آپديت كنم بايد هر دفعه اين فايل را كه سايزش مرتب بيشتر ميشه را دانلود كنم . يه فايلي نيست كه من آپديتهاي متلا 5363 به بعد را دانلود كنم كه حجمش كمتر باشه .
    اگه ميشه منو راهنمايي كنيد كه براي اين ورژن من كدوم فايل را بايد دانلود كنم . حتما بايد هر دفعه براي آپديت همون فايل SuperDAT را به طور كامل دانلود كنم ؟
    Last edited by mahdi1535; 10-10-2008 at 14:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من از McAfee VirusScan Enterprise + AntiSpyware 8.5i Patch6 استفاده ميكنم و ورژن آپديت هم 5363 هست و اينترنتم هم ديال آپ هست و نميتونم مرتب آپديت كنم و از طرفي فايل آپديتش را كه امروز ديدم ورژن sdat5402.exe هست كه حجمش حدود 78 مگ هست و هر چي ورژن اون جديدتر ميشه حجمش زيادتر ميشه و اين خيلي بده تو 2 ماه 25 مگ حجمش زيادتر شده ميخواستم ببينم من براي اينكه بتونم اين آنتي ويروس را آپديت كنم بايد هر دفعه اين فايل را كه سايزش مرتب بيشتر ميشه را دانلود كنم . يه فايلي نيست كه من آپديتهاي متلا 5363 به بعد را دانلود كنم كه حجمش كمتر باشه .
    اگه ميشه منو راهنمايي كنيد كه براي اين ورژن من كدوم فايل را بايد دانلود كنم . حتما بايد هر دفعه براي آپديت همون فايل SuperDAT را به طور كامل دانلود كنم ؟
    فکر نمی کنم بشه حالا باز دوستان دیگه هستن نظر میدن. الآن McAfee VirusScan Enterprise8.7 i + AntiSpyware 8.7 i هم اومده . من هر دو ماه در میون میرم از دانشگاه یا کافی نت آپدیت رو دانلود می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •