تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 1126 اولاول ... 14641041101111121131141151161171181241642146141114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برای من که نامی از مشروط نزده و فقط نوشته ازاد از طریق کنکور و دارای معافیت تحصیلی از میانگین یا درس صحبتی نیست
    زمانی که فراگر قبول شدین و در سایت سازمان سنجش نتیجه رو نگاه کردی قبول کامل بودین یا مشروط؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مشروط
    5 تا درسم مونده هنوز هیچ کدوم رو پاس نکردم والان دومین بار که ثبت نام کردم
    از اون بچه درس خونام

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر درست متوجه شده باشم شما الان فراگیر هستید پس واحدهای دانشپذیری را باید پاس کنید تا تبدیل وضعیت به دانشجو شوید.
    اگر پس از امتحانات ( که معمولا 15 واحد ارائه می شود) معدل شما کمتر از 12 شود، مشروط هستید.و درسی را که در آن نمره ی زیر 10 گرفتید به شما ارائه می شود - حتی امکان دارد همه درسها را پاس کنید اما در دو درس که فرضا 4 واحدی و 3 واحدی هستند - هر دو را 10 بگیرید و مشروط شوید در چنین شرایطی کارشناس مربوطه درس 4 واحدی را به شما مجددا ارائه می کند تا شانس بیشتری برای بالا بردن معدل داشته باشید. علاوه بر قبولی در این درس باید حتما نمره ای بگیرید که معدلتان را 12 یا بالاتر آن کند تا بتوانید تبدیل وضعیت شوید.

4. این کاربر از ninabina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

اگر درست متوجه شده باشم شما الان فراگیر هستید پس واحدهای دانشپذیری را باید پاس کنید تا تبدیل وضعیت به دانشجو شوید.
    اگر پس از امتحانات ( که معمولا 15 واحد ارائه می شود) معدل شما کمتر از 12 شود، مشروط هستید.و درسی را که در آن نمره ی زیر 10 گرفتید به شما ارائه می شود - حتی امکان دارد همه درسها را پاس کنید اما در دو درس که فرضا 4 واحدی و 3 واحدی هستند - هر دو را 10 بگیرید و مشروط شوید در چنین شرایطی کارشناس مربوطه درس 4 واحدی را به شما مجددا ارائه می کند تا شانس بیشتری برای بالا بردن معدل داشته باشید. علاوه بر قبولی در این درس باید حتما نمره ای بگیرید که معدلتان را 12 یا بالاتر آن کند تا بتوانید تبدیل وضعیت شوید.
    يك سوال :

حالا اگه نشد و يك يا دو درس موند دروس ترم دوم ارائه ميشه يا نه براي ترم بعد فقط همون دروسي كه افتاديم ارائه ميشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

الان بالاخره من اگر 1 درس رو در این ترم رد بشم اخراجم یا نه؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چنانچه از دوره ی دانش پذیری یک درس را افتاده باشید . در ترم دوم می توانید انتخاب واحد نمایید و باید درس افتاده را هم حتما بگیرد. چون واحدهای ترم دانشپذیری همه پیش نیاز درس های اصلی یا تخصصی گروه تحصیلی شما هستند. ضمنا چنانچه علاوه بر افتادن از درس ،مشروط( معدل زیر 12) هم باشید در ترم بعد فقط حداکثر 12 واحد می توانید بگیرد.
    اگر 3 درس بیفتید که اخراج هستید و باید در دوره ی دانشپذیری آینده از صفر شروع کنید.

8. 2 کاربر از ninabina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا 3 سال پیش ، بدون هیچ توضیحی و بدون اینکه حتی نمرات فراگیرها را اعلام کنند .، اکثریت بچه ها را مشروط می کردند ، نه از کارنامه خبری بود نه از سایت اینتر نتی - خبر رسانی هم نمی کردند . اکثریت بندگان خدا بعد از کلی در به دری مردود و تعداد انگشت شماری را مشروط می کردند. مشروطی ها در ترم بعد فقط در س افتاده رو بدون برگزارشدن کلاس می گرفتند و آخر سر 100 % آنها مردود می شدند . پیام نور مدتها با این کار کلی پول به جیب زد . بعد از کلی اعتراض حالا یه کم انصاف پیدا کردند.

10. 3 کاربر از ninabina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

با سلام
    من پشت کنکوری هستم و چون زیاد درس نخوندم احتمال زیاد امسال همین پیام نور گرگان قبول شم و چون میگن صنایع رشته ی خوبی هست احتمالا همین رو انتخاب کنم
    چند تا سوال داشتم:
    1-معمولا مهندسی صنایع پیام نور توی منطقه 3 چه رتبه ای میخواد؟
    2-گرایش هایی مهندسی صنایع پیام نور گرگان داره چیه؟
    3-شهریه ی هر ترم حدودا چقدره؟
    و کلا هر چیزی که لازم هست من بدونم رو لطف کنید و بگید
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی نمونه سوالات ترم قبل رو داره تجمیع؟/؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از 3 الی 10 خرداد جهت حذف اضطراری به سایت گلستان مراجعه کنید و سپس برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحان گزارش 428 را تهیه نمایید.
    من الله توفیق

14. این کاربر از ninabina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •