دوستان دوتا سوال:
1-من که امسال, ترم پاییز تموم کردم و فارغ شدم, یعنی همین چند روز پیش دیگه فارغ شدم
کد نظام وظیفه رو باید کدوم بزنم؟
2-اینی که گفتن بدون توجه به انتختب اول میشه حوضه رو انتخاب کرد یعنی چی؟ الان من میتونم شهر خودم آزمون بدم؟
دوستان دوتا سوال:
1-من که امسال, ترم پاییز تموم کردم و فارغ شدم, یعنی همین چند روز پیش دیگه فارغ شدم
2-اینی که گفتن بدون توجه به انتختب اول میشه حوضه رو انتخاب کرد یعنی چی؟ الان من میتونم شهر خودم آزمون بدم؟
سلام
کد رشته دانشگاه ازاد چند سالیست که دیگر با شهر اولین که انخاب میکنید میتونه متفاوت باشه و در شهر خودتون گد حوزه رو بزنید.
کد نظام وظیفه بر حسب موارد در دفترچه ببینید(معافیت تحصیلی بزنید اگر گزینه دیگری نبود)
5 بزن شما .آرش-19دوستان دوتا سوال:
سوال بعدی رو که دوستمون گفتن..
کد 5 ؟!! آخه با توجه به لیست کدها من بین 3 و 7 گیج شدم.
فکر نمیکنم 5 به من بخوره
و اینکه من چطور باید بفهمم که آزمون مجموعه مکانیک تو شهر من برگزار میشه یا مه؟
من خودم انتخاب اولم گرایش تبدیل انرژی, و کرمانشاه فقط گرایش ساخت و تولید داره, این به این معنیه
که آزمون گروه مکانیک اینجا برگزار میشه؟
Last edited by آرش-19; 02-02-2013 at 23:39.
3 بزن برادر
سلام امروز باید کارت میامد الان که نیست تو سایت سازمان ینجش پس کجاست؟؟؟
من از خود سایت آزمون سوال کردم در مورد کد معافیت تحصیلی کسایی که ترم آخر هستن گفت هر کدوم رو بزنین فرق نمیکنه ! فقط موقع ثبت نام از نظر نظام وظیفه مشکلی نداشته باشین
7 منطقی تر میاد برای کسایی که دانشجوی سال آخر هستن ولی بازم هر چی بزنین خیلی فرقی نمیکنه
توی سایت که هست ولی باز نمیشه لینک مربوطه؟!!!
سر کاریم. این لینک دریافت کارت کارشناسی ارشدمثل اینکه مشکل داره. بوی گل سوسن و یاسمن مثل اینکه فعلآ واجبتره.![]()
بله مشکل داره. من اینقدر ریفرش دادم تا به زور آورد ولی آخرش عکس کارتم رو لود نکرد.فکر کنم مجبور بشم فردا برم حوزه رفع نقص.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)