تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 905 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

خسته نباشید خدمت دوستان
    ماشین سمند من چند روزی هست که دچار مشکل عجیبی شده... اولن این که فن ها کلن کار نمیکنن نه دور کند و نه دور تند ولی چون هوا سرده زیاد مشکلی پیش نمیاد... بعد این که وقتی چراغ های جلو یا بخاری رو روشن میکنم آمپر خیلی سریع بالا میاد و به حد اخطار میرسه که مجبور میشم چراغ یا بخاری رو خاموش کنم که با خاموش کردنش آمپر تا وسط پائین میاد! چیزی که برام عجیبه اینکه که وقتی که فن به طور کلی کار نمیکنه چطور ممکنه با خاموش یا روشن کردن چراغ یا بخاری آمپر بالا بره؟ و این که آیا دوستان میتونن در این مورد منو راهنمائی کنن؟ فیوز فن ها رو هم بررسی کردم و مشکلی نداشتند...
    با تشکر

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سيستم فن پژو و سمند يكيه. اگر كار نميكنه چند دليل ميتونه داشته باشه.
    رله هاي سه تايي فن كه روي سيني جلو فن نصب شده و معمولا بيشترين استهلاك رو دارن. اونها رو چك كنين و در صورت نياز تعويض. يونيت فن كه معمولا ديرتر خراب ميشه و يكي از كارهاش تنظيم نوبت روشن شدن و دور كند و تند هست و در نهايت فشنگي فن كه اگر خراب باشه ديگه فنها كار نميكنن. يك احتمال خيلي ضعيف هم هست كه هردو فن از كار افتاده باشند كه اين ديگه خيلي خيلي بعيده و 99% اينجور نيست.
    چون تجربه كافي نداريد بهترين كار اينه كه به يك برقكار وارد در ضمينه برق پژو مراجعه كنين( يا نمايندگي)
    روشن كردن هر وسيله برقي در خودرو يك بار اضافي در دينام ايجاد ميكنه كه باعث گرفتن توان بيشتري از دينام ميشه و در ادامه دينام هم اين بار اضافه رو به موتور تحميل ميكنه( از نظر مكانيكي و چرخش) و دينام سفت تر شده و موتور نيروي بيشتري براي چرخش اون بايد بكار ببره و با توجه به كار نكردن فنها اين ميتونه باعث گرم كردن موتور بشه.
    يك دليل ديگه هم ميتونه اين باشه كه كلا برق ماشين ايراد داره و اين بالارفتن نشانگر دما بخاطر اين مشكل باشه و بار اضافي اين ايراد رو تشديد ميكنه در حاليكه عملا هيچ اضافه حرارتي كه باعث بشه دماي موتور اينقدر بالا بره وجود نداشته باشه. اينبار كه حرارت بالا رفت دماي موتور رو با دست زدن به جنتها و راديات و حس كردن هواي داغ موتور بصورت مستقيم چك كنين و ببينيد آيا واقعا اون حرارت كه روي نشانگر نشان داده ميشه با چيزي كه شما مستقيما از خود موتور درك كرديد هماهنگي و ارتباطي داره؟
    در هر صورت بهترين كار مراجعه به تعميرگاه است. برقكار مناسب رو پيدا كنين چون بايد دقيق چك كنه و بره سر مورد مشكلدار نه اينكه هي بگه اينو بخر اونو بخر و تعويض كنه ..كه اگر اينجوريه خود شما هم ميتوني تعويض كار خوبي باشي..

3. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام من 206 تیپ 6 دارم اما نمیدونم چرا از اگزوز بوی خیلی بدی میاد به نظرتون علتش چیه؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

با سلام من 206 تیپ 6 دارم اما نمیدونم چرا از اگزوز بوی خیلی بدی میاد به نظرتون علتش چیه؟
    سلام
    مدل ماشین؟
    به احتمال خیلی زیاد خرابی کاتالیزور ماشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

سيستم فن پژو و سمند يكيه. اگر كار نميكنه چند دليل ميتونه داشته باشه.
    رله هاي سه تايي فن كه روي سيني جلو فن نصب شده و معمولا بيشترين استهلاك رو دارن. اونها رو چك كنين و در صورت نياز تعويض. يونيت فن كه معمولا ديرتر خراب ميشه و يكي از كارهاش تنظيم نوبت روشن شدن و دور كند و تند هست و در نهايت فشنگي فن كه اگر خراب باشه ديگه فنها كار نميكنن. يك احتمال خيلي ضعيف هم هست كه هردو فن از كار افتاده باشند كه اين ديگه خيلي خيلي بعيده و 99% اينجور نيست.
    چون تجربه كافي نداريد بهترين كار اينه كه به يك برقكار وارد در ضمينه برق پژو مراجعه كنين( يا نمايندگي)
    روشن كردن هر وسيله برقي در خودرو يك بار اضافي در دينام ايجاد ميكنه كه باعث گرفتن توان بيشتري از دينام ميشه و در ادامه دينام هم اين بار اضافه رو به موتور تحميل ميكنه( از نظر مكانيكي و چرخش) و دينام سفت تر شده و موتور نيروي بيشتري براي چرخش اون بايد بكار ببره و با توجه به كار نكردن فنها اين ميتونه باعث گرم كردن موتور بشه.
    يك دليل ديگه هم ميتونه اين باشه كه كلا برق ماشين ايراد داره و اين بالارفتن نشانگر دما بخاطر اين مشكل باشه و بار اضافي اين ايراد رو تشديد ميكنه در حاليكه عملا هيچ اضافه حرارتي كه باعث بشه دماي موتور اينقدر بالا بره وجود نداشته باشه. اينبار كه حرارت بالا رفت دماي موتور رو با دست زدن به جنتها و راديات و حس كردن هواي داغ موتور بصورت مستقيم چك كنين و ببينيد آيا واقعا اون حرارت كه روي نشانگر نشان داده ميشه با چيزي كه شما مستقيما از خود موتور درك كرديد هماهنگي و ارتباطي داره؟
    در هر صورت بهترين كار مراجعه به تعميرگاه است. برقكار مناسب رو پيدا كنين چون بايد دقيق چك كنه و بره سر مورد مشكلدار نه اينكه هي بگه اينو بخر اونو بخر و تعويض كنه ..كه اگر اينجوريه خود شما هم ميتوني تعويض كار خوبي باشي..
    ممنون از پاسخ شما دوست گرامی
    همونطور که شما گفتید حرارت موتور و رادیاتور رو وقتی آمپر بالا میزد بررسی کردم و حتی بخاری رو هم روشن کردم ولی آنچنان حرارتی احساس نمیشد... یه تعمیرکار وارد پیدا کردم و بردم پیشش با یه نگاه فهمید که مشکل از ای سی یو هست و این که باید دوباره برنامه ریزی بشه و هیچ چیز دیگه ای ایراد نداره و اون بالا زدن آمپر هم بیخود بوده و چیزی رو نشون نمیداده... با تعویض و به روز رسانی برنامه "ای سی یو" مشکل به طور کامل رفع شد... در صورتی که قبلش پیش یه باطری ساز دیگه رفته بودم که میگفت سیم کشی باید کلن باز بشه که بیخیالش شدم!
    باز هم ممنون

7. این کاربر از Boushvek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز یه پراید 82 گرفتم
    از این کاربراتور clc ها
    مسکلی که داره اینه که تا سوییچ رو باز میکنم فن روشن میشه
    تا آخری هم که ماشین روشنه فن کار میکنه
    چیکارش کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز یه پراید 82 گرفتم
    از این کاربراتور clc ها
    مسکلی که داره اینه که تا سوییچ رو باز میکنم فن روشن میشه
    تا آخری هم که ماشین روشنه فن کار میکنه
    چیکارش کنم؟
    سلام بر شما
    مشكل احتمال زياد از فشنگي فن هست كه خراب شده. در پرايد اگر فشنگي فن خراب بشه، به صورت اتوماتيك فن يكسره كار ميكنه تا ماشين جوش نياره، فشنگي فن را عوض كنين و البته اون رومتناسب با دماي محيط انتخاب كنين.
    همونطور که شما گفتید حرارت موتور و رادیاتور رو وقتی آمپر بالا میزد بررسی کردم
    خوشحالم كه به نتيجه رسيديد و هزينه اضافي نداديد. اين تعميركاري را كه رفتيد رو داشته باشيد چون گويا خوب سر رشته داره، معمولا تعميركاراي ناوارد فقط قطعه عوض ميكنن و گاهي هم صدمات شديدي به برق و كامپيوتر ماشين ميزنند..

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بر شما
    مشكل احتمال زياد از فشنگي فن هست كه خراب شده. در پرايد اگر فشنگي فن خراب بشه، به صورت اتوماتيك فن يكسره كار ميكنه تا ماشين جوش نياره، فشنگي فن را عوض كنين و البته اون رومتناسب با دماي محيط انتخاب كنين.

خوشحالم كه به نتيجه رسيديد و هزينه اضافي نداديد. اين تعميركاري را كه رفتيد رو داشته باشيد چون گويا خوب سر رشته داره، معمولا تعميركاراي ناوارد فقط قطعه عوض ميكنن و گاهي هم صدمات شديدي به برق و كامپيوتر ماشين ميزنند..
    فشنگی فن پراید کاربرات کجاشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فشنگی فن پراید کاربرات کجاشه؟
    روي هوزينگ درب ترموستات سوار شده. جنت بالاي رادياتور رو دنبال كنين تا به اون برسيد. تعويض اونهم ساده است. البته قبلش مطمئن بشيد كه ايراد از اون هست چون اين يك احتمال قوي ميتونه باشه كه فشنگي خراب باشه. اين نشانه هايي كه داديد علامت خرابي فشنگي فن بود.

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

روي هوزينگ درب ترموستات سوار شده. جنت بالاي رادياتور رو دنبال كنين تا به اون برسيد. تعويض اونهم ساده است. البته قبلش مطمئن بشيد كه ايراد از اون هست چون اين يك احتمال قوي ميتونه باشه كه فشنگي خراب باشه. اين نشانه هايي كه داديد علامت خرابي فشنگي فن بود.
    داداش امروز فشنگی فن و رله فن رو عوض کردم
    رله درست کار میکنه
    اما فشنگی بازم قطع نمیکنه مگر اینکه یه آب روش بریزم تا قطع کنه
    وقتی هم که فن کار میکنه باد سرد میزنه
    اما بخاری باد گرم میزنه
    یعنی ترموستات باز نمیکنه
    ببینم من اگه ترموستات هم یه 80 بندازم با این فشنگی که زده از 78 تا 80 درست میشه به نظرت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •