خوب نمیگفتی یه ماه مجانی استفاده میکردی!
بعد زنگ میزدی میگفتی من یه ماهه پول دادم چرا هنوز وصل نشده !؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خوب نمیگفتی یه ماه مجانی استفاده میکردی!
بعد زنگ میزدی میگفتی من یه ماهه پول دادم چرا هنوز وصل نشده !؟![]()
نه بابا نمی شد... چون تا زنگ زدم گفت شمارت چیه که خودش گفت log انداخته!
مجبور بودم شماره رو هم بدم که خودشم چک کنه! شانس که نداریم![]()
با سلام
دوستانی که آسیا تک دارن یه لطفی بکنن
به ادرس زیر برن و ای پیشون رو بزارن
ip-adress.com
اگر هم به بنده اعتماد ندارید دو رقم آخر رو عوض کنید
اين چي هست و به چه دردي ميخوره؟
با سلام جریان adsl+2 چیه که اسیاتک تو سایتش نوشته برای همه رایگان کسی گرفته ومیدونه حتی اونهایی همکه اسیاتک دارند مجانی هست
سلام دوستان
امروز باز مجبور شدم که هنگام مکالمه یه کم آرامش ام رو از دست بدم ، و البته نه با اون خانم ها با شخصیت که چیزی جز این جمله از زبان مبارک شون جاری نمی شه " دست من نیست ، سیستم این طوریه ، متوجی اید که ؟ "
با سرپرست فروش یه کم جر و بحث کردم .
فکر می کنم حق با خود من بود ، آخر سرویس بود ، زنگ زدم گفتم یه 5 _ 6 روزی مرکز ما آف بود ، اضافه بفرمایید که کلی حجم دارم و کلی دان ، حیفه بپره ، همون خانمه ، همون جواب بالا رو داد ، من هم گفتم بده دست بزرگ ترت ، گفت ایمیل بزن ، گفتم نمی تونم ، نت ندارم ، گفت راهی نیست ، گفتم مگه شما کل مرکز رو قطع نکردید ، گفت چرا ، گفتم خب خودتون اضافه کنید ، گفت نمی شه ، باید ایمیل بزنید و .... الی آخر ...
بنده خدا آخرش روش کم شد ، گفت آقا من خودم ایمیل ات رو میزنم ، برات اوکی می کنم ...
دوست نداشتم این جوری بشه ، اما خودش خواست ...
هدفی جز آگاه کردن دوستان نبود ، که انجام شد![]()
مخلصیم
یا حق
سلام
فکر کنم فعلا در حد تبلیغ هست
اگه میخواستن بدن خب یه لینک به اون تصویر میدادن یه توضیحاتی مینوشتن
احتمالا هنوز عملیش نکردن
ممنون![]()
من زنگ زدم ازشون پرسیدم گفت رایگان این جوریه که روی سرویس های نامحدود تخفیف ویژه می دن.
جدیدا به این میگن رایگان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستش من وقتی سرویس رو سفارش دادم فرداش که اومدن مدارک رو بدن یه کاغذ هم دادن که نشون میداد من قرار داد بستم با شرکت... روش نوشته شده بود شروع سرویس 12/11/87 تا 12/12/87.. (سرویس یک ماهه گرفتم).
حالا زنگ زدم گفتم من از تاریخ 21 /11 وصل شدم انوقت پس باید بشه 21/12... گفتم شما جدا فکر این رو نکردین که حد اقل 10 روز طول میکشه سرویس وصل بشه پس چرا همون اول کاربر بیچاره وصل نشده 10 روز الکی ازش کم میکنید ؟؟!! جوابی نداشت و فقط گفت ایمیل میزنیم درست کنن شما فردا زنگ بزن! دوباره زنگ زدم... همین دیروز یکشنبه! گفتن ایمیل میزنیم!!
اینگار فقط اینا جوابشون ایمیل میزنیم هست!
والا ما که داریم شاخ در میاریم از پشتیبانی این شرکت!
سلام دوستان
يه سوال داشتم .
اين هزينه خدمات كه به خاطر فعالسازي adsl رو خط مياد چقدر هست؟
لطفا بگيد تو كدوم شهر ؟
دليل گرفتن اين مبلغ از طرف مخابرات چيه؟ پول زوره؟؟؟؟!!!!!!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)