سلام
من کرک کانورتور vin mpg convertor ورژن 9 را میخوام لطفاً اگه کسی داره بذاره ممنون میشم.
سلام
من کرک کانورتور vin mpg convertor ورژن 9 را میخوام لطفاً اگه کسی داره بذاره ممنون میشم.
سلام.
من يه کانورتور ميخوام که اين قابليت رو داشته باشه، که فايل خروجي رو دقيقا با کيفيت ورودي تحويل بده. فقط هم از MPEG ساپورت کنه، بسه.
ويرايش: راستش Boilsoft Video Splitter رو امتحان کردم. عليرغم اينکه گفته شده که از فايلهاي MPEG ساپورت ميکنه، موقع بازکردن چنين فايلي، اروري رو بهم داد که پيوست کردهام. همين هم اگر مشکلش حل شه کفايت ميکنه.
سپاسگزارم.
Last edited by Honradez; 17-01-2010 at 18:04.
سلام
درخواست کرک و سریال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگه که این فرمت شناخته نشده !
نرم افزار زیر رو نصب کن ببین درست میشه یا نه :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
یه کانورتور میخوام که زیرنویس فارسی رو روی فیلم بچسبونه دیگه نیازی نباشه به فایل زیر نویس
به غیر از Jet Audio
ممنون میشم
پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو بهش یه سری بزنید در این زمینه مفیده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
K-Lite رو دارم.
...
راستش مسعود جان، من بخاطر اين Boilsoft Video Splitter رو دانلود کردم که ميتونه ويديوي خروجي رو دقيقا با همون کيفيت ويديوي ورودي تحويل بده.
ميخواستم بپرسم آيا نرمافزار Splitter ديگهاي هست که چنين خصوصيتي داشته باشه؟
و واقعا هم ازت ممنونم. خدا خيرت بده.![]()
سلام
عزیز این پست رو نگاه کن :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا خيلي لطف کردين.
ولي راستش من با Xilisoft هم امتحان کردم، کلا فقط دو-سه فريم اول فيلم رو نشون ميداد. و وقتي هم بهش دادم که Split بکنه، زمان باقيموندهاش هي بالاتر ميرفت و پس از مدتها، روي يه فيلم نيم ساعته، فقط يک درصد پيشروي داشت!!!
به نظر شما مشکل از چي ميتونه باشه؟ چراکه ظاهرا مشکل مشابهي با Boilsoft براش پيش مياد.
تندرست باشيد.![]()
هر کاری کردم نشد
هیچ برنامه ای نیست که بدون تبدیل فرمت زیر نویس رو بچسبونه؟؟![]()
سلام دوستان من 2 دسته فایل Avi دارم که حجمشون زیاد بود اومدم با jetaudio تبدیل کردمشون به Avi با کیفیت پایین حالا حجمش اومده پایین ولی درو فایل های تصویریم یه حاشیه مشکی انداخته مه سایز فیلم کوچیک شده ! یه نرم افزار میخواستم که این حاشیه هارو بتونم بردارم و حالا نمیدونم با کانورتر میشه یا نه ؟ راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)