تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 506 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوست عزیز عذر میخوام اما حرفتون اشتباهه
    مگه آبنبات که بگن با چه طعمی دوست دارین تا بهتون بدیم؟
    نه دوست عزیز از سال 86 به بعد فقط و فقط با موتور TU3A تولید میشه اما مصرف به شخصه کسی رو ندیدم که از این موتور جدید در رابطه با مصرف سوختش راضی باشه
    نه دوست من شما اشتباه فکر میکنید هنوز میتونی206صفری پیدا کنی که TU3باشه ابنبات نیست اما 206 که میخری باید بگی البته اگه مهم باشه!خودمونی بگم شانسیه!
    TU3Aکم مصرفه اگه موقع صفر دوستان متوجه نشدند بعدا متوجه میشن
    206جدید فقط فقط TU3Aهستش معمولی ها در هم.!!!
    فامیلمونو مگه مثال نزدم 2 هفته پیش تیپ 2با ای بی اس گرفت صفر TU3بود !

2. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست من شما اشتباه فکر میکنید هنوز میتونی206صفری پیدا کنی که TU3باشه ابنبات نیست اما 206 که میخری باید بگی البته اگه مهم باشه!خودمونی بگم شانسیه!

سلام..بچه ها منم همین 1 شنبه هفته قبل تیپ 2 با abs بالاخره گرفتم....اما این موضوع رو نمی دونستم که هنوزم tu3 تولید میشه!

کدوم بهتره ؟؟هم از لحاظ شتاب و عمر قطعات و مصرف سوخت
    ! آخه من از خیلیا شنیدم تیپ 2 قبل از 86 از لحاظ موتوری بهتر بودن!و از 86 به بعد ....
    Last edited by ba maram; 25-11-2010 at 10:49.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

البته امکانش خیلی خیلی کمه ممکنه موتور از قدیم داشته باشن بزارن رو ماشین ولی میشه گفت بعیده آخه جاهایی هم که موتور کد میخوره مثلا حالا سند باید نوشته بشه tu3 که بعید میدونم باز هم اینرو.که دیگه اگه اینطوری باشه میشه گفت شانس شماست
    شما یکاری بکن یه عکس بزار از موتور ماشین من بهتون میگم TU3 هست یا TU3A
    ببین عمده تفاوت tu3 با tu3a دریچه گاز برقی و چنتا چیز دیگشه که ظاهری ترین چیزی رو که میشه دید با بالا زدن کاپوت دریچه گاز برقیه که اگه داشت پس tu3 نیست.
    حالا من 2تا عکس میزارم یکی tu3 و یکی هم tu3a ببین کدومش هست در ضمن اگه یه عکسی هم بزاری دیگه لطف بزرگی کردی
    tu3

tu3a

اگه دقت کنی لوله ای که از دریچه گاز میاد تو عکس اولی مستقیم میره به قسمت مکش هوا اما
    تویه دومی وصل میشه به قسمتی مکعب مستطیل و بعد هوا که این تفاوت آشکار هست برای تشخیص دادن
    Last edited by total_overdose; 25-11-2010 at 13:16.

5. 4 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من چند وقت پیش یه تیپ 2 گرفتم کلا اشغال بود این ماشین واقعا موترش اشغال صندلیهاش اشغال جنس در حده پراید و کلا 1 ماه نشد فروختیم رفت حالا میخوام تیپه 5بگیرم به نظرتون خوبه یا اشغاله این تیپه 5 هم نظرتون چیه موتورش فرانسس یا چینیه من از هرکی پرسیدم میگن موترش همون موتره sd v8 هست اونم موترش فرانسس ! منم کلا هاچبک فقط دوست دارم حالا اینم کیفیتش مثله sd هست ارزشه خرید داره یا تا عید وایسم mazda 2 بیاد اونو بگیرم من تا 25 میتونم بدم !

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام من چند وقت پیش یه تیپ 2 گرفتم کلا اشغال بود این ماشین واقعا موترش اشغال صندلیهاش اشغال جنس در حده پراید و کلا 1 ماه نشد فروختیم رفت حالا میخوام تیپه 5بگیرم به نظرتون خوبه یا اشغاله این تیپه 5 هم نظرتون چیه موتورش فرانسس یا چینیه من از هرکی پرسیدم میگن موترش همون موتره sd v8 هست اونم موترش فرانسس ! منم کلا هاچبک فقط دوست دارم حالا اینم کیفیتش مثله sd هست ارزشه خرید داره یا تا عید وایسم mazda 2 بیاد اونو بگیرم من تا 25 میتونم بدم !
    سلام دوست عزیز
    ببین 206 تیپ 5 به غیر از موتورش و یکسری تجهیزات مثله هوای اتوماتیک ایربگ کیسه هوا ترمز بسیار قویتر abs+abd و ... تفاوتی با تیپ 2 نمیکنه
    یعنی منظورم اینه که صندلیها اتاق فرمون داشبرد و... کپ 206 تیپ 2 هست
    اگر بنظر شما اون آشغال بوده پس تیپ 5 هم برای شما فایده نداره.
    البته بنظر من شما با این سطح انتظارتون اصلا سراغ ماشین داخلی زیر 20 میلیون نرو چون وقتی 206 کیفیتش برای شما با پراید یکیه بقیه محصولات ایرانخودرو هم اکثرا یا ازون بدترن یا مثل همون هستن.

8. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اشغال که هست من یه هنوزم میگم! من مثله 90 % ایرانی ها نیستم که یه چیز بگیرم دیگه هیچی بگم بهترینه اینو الان همه میدونن که 206 که الان ایران تولید میکنه اشغاله من قبلش یه 206 داشتم برای 81 بود سگش میارزید به جدیده فرمونه نرم تر بدنه ی عالی و کلا اون یه چیز دیگه بود الانم شما درست متوجه نشدید من بیشترین مشکلم موترش هست که اینم معلومه که متورش... ترینه ساخت چین تازه اندازشم کوچیک شده !که اینم شاهکاره 1350 من فقط دیگه موتور مهمه برام که اینطوری که میگم متورش با تیپ 5 فرق داره
    موفق باشید 1

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

خوب اشغال که هست من یه هنوزم میگم! من مثله 90 % ایرانی ها نیستم که یه چیز بگیرم دیگه هیچی بگم بهترینه اینو الان همه میدونن که 206 که الان ایران تولید میکنه اشغاله من قبلش یه 206 داشتم برای 81 بود سگش میارزید به جدیده فرمونه نرم تر بدنه ی عالی و کلا اون یه چیز دیگه بود الانم شما درست متوجه نشدید من بیشترین مشکلم موترش هست که اینم معلومه که متورش... ترینه ساخت چین تازه اندازشم کوچیک شده !که اینم شاهکاره 1350 من فقط دیگه موتور مهمه برام که اینطوری که میگم متورش با تیپ 5 فرق داره
    موفق باشید 1
    سلام
    دوست عزیز منم تویه راهنمایی که اون بالا بهتون کردم بحث موتور رو نکشیدم وسط چون موتور از tu3a الان تو بازار بهتره
    من فقط بحث کیفیت کابین رو کردم چون شما از صندلیهاشم گفتید منم فکر کردم شاید قسمت کابین هم مد نظرتون باشه.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینو الان همه میدونن که 206 که الان ایران تولید میکنه اشغاله
    اشغال هم باشه بالاخره 206 از لحاز کیفیت ساخت از جمله بهترین ها تو بین محصولات تولید داخل بوده!
    شاید الان کیفیت ساختش نسبت به سال های قبل افت چشمگیری داشته باشه اما خب نمیشه گفت اشغال!

12. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ماشین وقتی سرده، خیلی بد استارت میخوره، اما وقتی گرم هست و مدت زمان کمی از خاموش کردنش میگذره، با یه تک استارت روشن میشه، مشکل چیه؟

چند وقت پیش ذغالش رو عوض کردم و اتوماتیک استارتشم تعمیر کردم...

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

ماشین وقتی سرده، خیلی بد استارت میخوره، اما وقتی گرم هست و مدت زمان کمی از خاموش کردنش میگذره، با یه تک استارت روشن میشه، مشکل چیه؟

چند وقت پیش ذغالش رو عوض کردم و اتوماتیک استارتشم تعمیر کردم...
    اگر ماشينت بالاي 100 تا رفته و طرف 83 84 هست و اگر با لرزش شديد روشن ميشه وقتي سرده و بعد اروم ميشه و اگر اب كم ميكنه و هزار تا اگر ديگه ..... ولي در كل موارد بالا + روشن شدن با يك تك استارت وقتي گرمه ولي وقتي شب تا صبح ميزاري و بعد روشن ميكني بد روشن ميشه 99% واشر سر سيلندره ....
    چرا؟براي من كه اينطور بود ... شمع خيس ميشد و بد روشن ميشد و بعد از مدتي وقتي شمع گرم ميشه عاديه ... الان بري دياگ بزني ميگه :Missfire
    40 دستمزد
    واشر اصلي اگه گير بياري خيلي كم شده و قيمتش بالاس طرف 40 رفته! قبل 20 بودا نميدونم چرا كم شده ... حتما اصلي بنداز و حتما چك كن اب كم نكنه كه يكدفعه خالي ميكنه و بعد تراش سر سيلندرم اضافه ميشه
    حتما پيگير باش....
    در مورد 206 ديگه بر همگان اشكاره كيفيت بدش ..ديروز با يكي كه هحرف ميزدم تيپ 3 89 داشت و ميگفت كيفيتش خيلي پايين اومده و اكثر قطعاتش رو وقتي ديدن گفتن چيني شده .... پس لطفا بحث رو تموم كنيد 206 هم مثل روند 405 رو داره طي ميكنه و خيلي طبيعي بود و انتظارش ميرفت ...

15. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •