لایزر=خدمات خوب6یا7ماهه
لایزر-قطعی
لایزر تا قبل از سال 89 خوب بود![]()
لایزر=خدمات خوب6یا7ماهه
لایزر-قطعی
لایزر تا قبل از سال 89 خوب بود![]()
دوستان من چند وقت پیش از مخابرات درخواست پورت کرده بودم و الان واسم ردیف شده
حالا از شانس من سرویس 3 ماهه لایزر رو اوایل فروردین 3 ماهه شارژ کردم
میخوام بدونم لایزر چند روزه سرویسشو از رو خط من بر میداره
البته اگه مخابرات قبول کنه 2 ماه دیگه که شارژم تموم شد سرویس مخبراتو بگیرم
سلام.
من شتاب استفاده میکردم که اخیرا شبها سرعتش میشد دیال آپ !! ولی الان دو ماهه که طلایی گرفتم خوبه شب و روزش فرقی نداره !!!
اقا این لایزر شبانش بین چه ساعت هاییه؟؟
اینترنت من تازه امروز وصل شده خبر ندارم،البته سایتش نوشته 1تا7 می خوام ببنیم دقیقا بین همین ساعتهاس یا عقب جلوئه مثل بقیه شرکتها؟
سلام دوستانی که اشتراک دارن حدودا چقدر طول میکشه سرویس رو راه اندازی کنن؟من یک هفته هست مدارکو دادم ولی هنوز راه نیفتاده.من تهران هستم.
سلام داداش حالا حالا طول میمکشه واسه من 22 روز طول کشید.ولی می ارزید به سرعتش 128 گرفتم 45دانلودم صبحها 85 دانلوده.شبانه از ساعت 1 تا 7
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
اساتید کسی می دونه واسه تمدید و حجم تموم میشه باید چه کار کرد؟
واسه تمدید حجم و شارژ زنگ میزتی بخش فروش، درخواست میدی و بعدش اونا به اطلاعات کاربری شما در خود سایت شماره فیش رو میفرستن و از اون طریق میتونی آنلاین پرداخت کنی
و یا خودشون شماره فیش رو میدن تا بتونی از قسمت صفحه اصلی سایت پرداخت کنی
البته غیر آنلاین هم داره که اونم باید بری بانک و الافی و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان و اساتید محترم و محترمه
رفتم اسپید تست دوباره تست گرفتم .
سرعتم زیاد تغییر نکرده خدا رو شکر .
شبها هم سرعت تو همین مایهاست .
شبها یک گیگ و نیم دان میکنم .
سرویس من
128 یک ستاره سیلور لایزر
محدودیت حجمی 8 گیگ
ماهی 22 هزار تومان
شبانه رایگان
قبلا اینطوری بود
حالا پینگم بهتر شده
منطقه ی مخابراتی پیروزی تهران هستم . اگه خواستید شب رو هم تست میگیرم نتیجه رو میزارم .
بای
سلام عزیزان من128 دارم الان ساعت3:25 این تست گرفتم نسبت به شبهای دیگه خیلی کمتر شده سرعتش ولی بهترز هیچیه
من منطقه مخابرتی تهران افسریه هستم![]()
من الان داشتم تایپیکای شرکتای دیگه رو می خوندم یه چیزایی نوشتن ادم شاخ درمیاره طرف 128 گرفته 190 دانلودشه اصلا از لایزر ناامید شدم رفت البته اگه راست نوشته باشند.
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:05 AM ----------
ساعت 4![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)