picher_s جان شما این تنظیمات رو نمیدونید؟ اضافه کنم به طور مثال من مودم ای دی اس ال که با کابل lan اتصال داره.
![]()
picher_s جان شما این تنظیمات رو نمیدونید؟ اضافه کنم به طور مثال من مودم ای دی اس ال که با کابل lan اتصال داره.
![]()
سلام دوستان.من نسخه 2010 اویرا رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم افلاین اپدیت شه اررور میده.کسی میدونه چطور باید افلاین اپدیت کنم؟ تو نسخه 2009 با همین روش اپدیت میکردم
من به راحتی آپدیت کردم ... البته با نسخه Free
دوستان
نمیتونم آپدیت کنم اویرا فری رو
سر 946 کیلوبایت قفل میکنه و هی جفتک میندازه که بیشتر شه ولی نمیشه...
چرا؟
Feli عزیز
شما یه بار کاملا اویرا رو پاک کن بعدش با Malware Byte سیستمت رو اسکن کن و تمام یدافزارهایی رو که میشناسه رو پاک کن. البته قبلش تمام کرک هایی که لازم داری رو زیپ کن با پسورد. حالا ریستارت کن و اویرا رو نصب کن و آپدیت
در ضمن با امضات خیلی حال کردم . خدایی آخرش بود![]()
مرسی داداش
لطف داری.
این malware byte چیه؟آنتی اسپای وره؟من الان کنار اویرا superantispyware رو آپدیت شده دارم
کافی نیست؟
آره. نمیدونم کافی باشه یا نه. ولی میتونی از اینجا دانلودش کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان avira من update شده رو 10 خودش. الان هم چند روز دیگه بیشتر اعتبار نداره key جدید براش نیومده؟
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هانیبال عزیز
شما ابتدا باید کانفیگ مودم رو روی PPPOE ست کنید . بعد مودم رو با LAN به سیستم اتصال بدید. حالا بوت کنید و در محیط Avira Secure گزینه آپدیت رو بزنید و الی آخر .....
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
این واسه کدوم محصوله؟
تا کی اعتبار داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)