تایید میشه.. .. اگه بیرون بگیری ارزونتر هم در میاد ....
tplink که بدتر از d-link هست
اگه asus am602 بگیری خوبه البته قبلش از پشتیبانی بپرس ببین ساپورت میکنن ولی با اگثر شرکتها سازگاره...
تایید میشه.. .. اگه بیرون بگیری ارزونتر هم در میاد ....
tplink که بدتر از d-link هست
اگه asus am602 بگیری خوبه البته قبلش از پشتیبانی بپرس ببین ساپورت میکنن ولی با اگثر شرکتها سازگاره...
اگه واسه كسي فيبر نوري بكشن ديگه نميتونه از isp هاي موجود تو بازار سرويس بگيره ؟؟
حتما بايد از مخابرات بگيره؟
چرا ؟
مگه زوره؟
آقا امشب سرعت صبا يه هو افتاد
الان كه ساعت ده و پنجاه و سه دقيقه شب دوشنبه است و چيزي به بامداد روز دوشنبه نمونده 128 خيلي كه زور ميزنه سرعت دانلودش شده 25
براي بقيه هم اينجوري شده؟
اينجوري كه افتضاحه
سلام دوستان من ميخوام يه اي دي اس ال بگيرم تويه مشهدم و بلوار پيروزي ....
ميخوام راهنماييم كنين چي بگيرم و از كجا بگيرم و چند بگيرم تا 70 يا 80 هم بيشتر پول ندارم لطفا مرا راهنمايييي كنيد ؟؟؟؟؟مرسي
اره ديشب سرعت منم افتض بود ... سايت ها رو به زور باز ميكرد الان خوب شده چه سريع جوش مياري صبور باش
تو قرار دادش مودم رو هم نوشته(به قیممت 39 تومان ) حالا به نظر شما میذارن خودم مودم بخرم؟
مودم asus قیمتش چنده .فقط پورت usb داره یا ethernet هم داره؟؟
البته این مودم رو که می خوان بهم بدن هر دو پورت بالا رو داره.
دوست عزیز حرف نسنجیده ای زدی. مخصوصا جمله آخرت که مشخص کردم. آخه عزیز جان به قول دوستمون شما فرض کن ثانیه ای 2 مگ میگیری خب؟ وقتی محدودیت 2 گیگ دانلود داری، چند تا فیلم با کیفیت میتونی بگیری؟ چند تا آلبوم میتونی بگیری؟ شما میگی شب 2 ساعت بیدار بمونی کلی دانلود میکنی. کلی شما هون 2-1 گیگه (از نظر زمانی منظورمه) ؟
اصلا طرف که 128 مخابرات داره مجبور نیست تو کل روز بشینه و هی دانلود کنه. 7 تا فایل تورنت مربوط به 7 تا فیلم اکران روز رو میچینه تو کلاینت تورنتش بعد سیستمو Auto Shutdown میکنه برا نزدیکای صبح، تخت میگیره میخوابه! تو روز هم بشینه کارای دیگه شو با نت بکنه
موضوع وقت به نظر من اینجوری خیلی راحت توجیهه.
Last edited by alir3za; 26-01-2009 at 17:40.
دوست عزيز مثل اينكه پست منو با دقت نخوندي و سري نظر خودتو خاستي بگي
گفتم كه زماني كه دانلودم دايگان هست اگه 2 ساعت بشينم دانلود كنم برابري ميكنه بااون دانلودي كه دوستمون كه سرويس شو از مخابرات گرفته در طي روز انجام ميشه... اينم يك مثال بود حالا يا كمتر يا بيشتر..من اگه شب كه رايگانه 2 ساعت بيدار بمونم به اندازه ي كله روز اون آقايي كه از مخابرات گرفته ميتونم دانلود كنم
حالا شما دقت كن در وقت. اعصاب و... چه قدر صرفه جويي و چقدر خودت داحت تر و لذت بيشتري ميبري !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)