برای من که هنوز طبق روال سابق چند ثانیه اول خوبه بعد یهو پایین میاد تا میرسه به 3 .ما که هنوز جواب اعتراضمون توی سایت صبا نگرفتیم
برای من که هنوز طبق روال سابق چند ثانیه اول خوبه بعد یهو پایین میاد تا میرسه به 3 .ما که هنوز جواب اعتراضمون توی سایت صبا نگرفتیم
نه بابا اصلا نه اکانت خودم میره و نه اکانت شبانه .
من تا حالا سرویس به این مزخرفی ندیده بودم
ببخشید؛ منظورتون اینه که چیو ببینن؟!
دوست عزیز!
خیلی عذر میخوام؛ ولی این طرز حرف زدن اصلن درست نیس
خود من که از صبانت اشتراک گرفتم، سرعت دانلودم فعلن کم نشده، اون اعتراضنامه رو هم فقط به دلیل اینکه چند نفر از دوستام شاکی بودن، امضا کردم؛ وگرنه من (فعلن) مشکلی ندارم...
همینطور امکانش هست که این کاربر (SABANET) هم اوضاع اینترنتش مثل من باشه
ممنون میشم اگه تو پستهاتون احترام سایرین رو نگهدارین
موفق باشی : مـحـمـو د![]()
Carl عزیز میشه اون اعتراض نامه رو هم بدی منم امضا کنم ؟
منظورش اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو روز پیش نامه مفصلی به صبا نت نوشتم و بهشون یادآوری کردم که تنها مشوق کاربران برای گرفتن سرویس از این شرکت سرعت 512 تمامی سرویس هاست و مسلما با محدود کردن سرعت ها اکثر مشترکان را از دست خواهند داد و همچنین نوشتم شفاف نکردن سیاست شرکت و عدم توضیح دلایل این محدودیت بسیار بدتر از کاهش سرعت خواهد بود و باعث کم شدن تعداد مشترکین می شود . لینک این تاپیک را ارسال کردم تا بدون واسطه با نظریات مشترکین آشنا شوند . امروز ای میلی در جواب من ارسال شده که قضاوت درباره آن را به عهده خودتان می گذارم :
subject : SABANET Response # 3454
from : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مشترک گرامیضمن عرض تشکر بجهت استفاده از سرویسهای شبکه صبانت
به آگاهی میرساند سرعت و پهنای باند شبکه صبانت در سراسر کشور افزایش یافت - اردیبهشت 87
با احترامصبانت تیم
عجب جکی واست پس فرستادن !!!
منم الآن یه چیزی واسشون میفرستم ...
عزیزان ، این تنها نکته حل نشده بود و تا جایی که من پرس و جو کردم بسیاری از نمایندگی ها از جمله نمایندگی خود من منتظر افزایش پهنای باند بودند تا این مشکل حل شود . حالا که به اعتراف خودشون پهنای باند اضافه شده و هنوز سرعت اسمی رو داریم ، برای شادی روح صبا جون اجماعا بلند :
الفاتحه مع الصلوات
همگی از فکر صبانت بیاید بیرون
ما که رفتیم فن آوا
شب و روز همگی خووووووووووش
Last edited by alsa1001; 15-05-2008 at 19:52.
منم دیگه آخرین باری بود که از صبا میگیرم .
دفعه ی بعد از مهران ( نمایندگی پارس آنلاین تهران ) میگیرم .
چون اون 3 گیگ رو میده 14 !!!!
موفق باشید ...
سرعت صبا فرقی کرده؟مال من که نه.
Last edited by masoudtr; 15-05-2008 at 23:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)