مثل اینکه پا قدم من سبک بوده.تا من شروع به این بازی کردم همه ریختن تو این تاپیک!!
مثل اینکه پا قدم من سبک بوده.تا من شروع به این بازی کردم همه ریختن تو این تاپیک!!
اره راست می گی !!!!!! ولی چشمتم شور بود ؟؟!!(به دل نگیر)
خوب میگم باید خلاف کنی همین مثلا توی جوانی برو پول بساز با دستگاهش بعد یک دفعه پلیس سر و کلش پیدا می شه اون وقت توی بزرگی هم برو شغل دزدی و پیشرفت کن و دوباره یکی بخبر بساز اون وقت میاد و می گیرد وبعد از یک هفته بر می گردی ولی اگر بازم تکرار بشه تا پیر نشی بر نمی گردی و تا اون موقع گزنه ات پاک می شه البته می تونی فرار کنی ولی در اخر گیر می افتی مثلا توی دعوا برنده بشی بعد مثل اون عکسی که دیدی توی یکی از فروش گاه ها که بری یک دفعه .............
بیا گفتم برو حالشو ببر![]()
برو بچ سیمز باز یک پیشنهاد بعد از تمام شدن تمام درسای خانوم معلم بیاید همه اطلاعاتمونو روی هم بزاریم و همه را یک جا جمع اوری کنیم تا شاید بالاخره از تمام جزئیات این سیمز سر در بیاوریم
نخیرم از اولش هم این تاپیک همین جوری بود
حالا بحث تاپیک رو عوض نکنین
راستی نگفتی چی کار باید بکنم![]()
ممنونم
راست میگه مثلا من یک اطلاعاتی دارم که یکی میدونه یکی نمیدونه
به هم درس میدیم سوال میپرسیم و...
خوب خانم معلم بیا درس بده که مردیم![]()
این عکس ها رو ببینین بد نمیشه
برای دراکولا شدنه
یکم وحشت ناک نیست؟
واقعا افرین چون همه ی ارزوهای این سیمز و انجام دادی بدنش رو برونزه کردی و فکر کنم حداقل با 15 نفر علامت رفیق را داری البته اگر با رمز نری اخه عمر سیمزت یکم مشکوک هست یعنی اینکار تازه به جوانی اومده و دراکولاهم شده ؟؟؟![]()
سلام من سي دي The Sims 2 University را دانلود كردم ولي موقع نصب كرك را مي خواهد مانند سي دي هاي ديگر فايل را كه بايد كپي كنيم روي فايل اصلي تا ديگر سي دي اصلي را نخواهد پيدا نكردم كسي مي تواند بگويد كه چه طور اين مشكل را حل كنم خلاصه هروقت بازي را اجرا مي كنم سي دي اصلي را مي خواهد
خوب اینم برای کسانی که بان ویج دارن حالشو ببرید خوب شما هم بزارید خوشحال میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)