خب دیگه راه حل همینه که شما چنتا دایره رو در مراحل مختلف رسم کنید حالا این دوست ما از ارایه استفاده کرده شما از متغیر استفاده کنید
راه حلی وجود نداره که مثل فلش چنتا شی رو در لایه های مختلف به صورت همزمان حرکت بدهیم
خب دیگه راه حل همینه که شما چنتا دایره رو در مراحل مختلف رسم کنید حالا این دوست ما از ارایه استفاده کرده شما از متغیر استفاده کنید
راه حلی وجود نداره که مثل فلش چنتا شی رو در لایه های مختلف به صورت همزمان حرکت بدهیم
سلام. کسی میتونه دستور جذر گرفتن تو برنامه C++ رو به من بگه ؟
ممنون میشم
دوستان سلام
من تازه دارم با سی شارپ آشنا میشم
الان یه تمرین دارم و نتونستم حلش کنم
تویه یه فرم ساده تنها یه لیبل گذاشتم و میخوام با فشار دادن کلیدهای جهت نمای کیبورد این لیبل حرکت کنه.
لطفا راهنمایی کنید و در صورت امکان کد مورد نیاز رو بهم بدین
ممنون
باید از دستور sqrt استفاده کنید که فکر کنم (دقیق یادم نیست ) در کتابخانه math قرار داشته باشه
درضمن باید عددی که جذر اون گرفته میشه یکی از انواع زیر باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا جایی که مشکل داری رو بگو تا دوستان کمکت کنند
چطوری از SQRT باید استفاده کنم ؟
مثلآ چی بنویسم ؟
خب نمیدونم چطور باید کدی بنویسم که مثلا اگه کلید سمت راست فشار داده شده لیبیل بره سمت راست و ...
سلام من راه کلیو میگم بقیش با خودت
یه event هست به اسم keypress که به محض زدن دکمه ای این رویداد انجام میشه
میتونی توی اون event معلوم کنی که هر دکمه اگه زده شد چه عملی انجام شه (مثلا موقعیت و لوکیشن فعلی تکست باکس رو بگیرین و با توجه به کلیدی که زده شده عوض کنین )بقیشم سرچ کن
مثلا
event keypress in C# و how to change location a textbox in C# و ...من زبانم ضعیفه اگه اشتباه دارم ببخشین
موفق و پیروز باشین
دستور بالا جذر a رو میگیره و در خروجی نشون میده فقط شما باید ش رو از نوعهای زیر تعریف کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. من تازه به جمعتون اومدم . دوتاسوال دارم !میدونم تکراریه ولی plz جوابمو بدبد لطفا
1. سری فیبونانچی تاجمله 50ام به زبان c++(استادمون هنوز هیچ تابعی رودرس نداده مثل if,while,...)فقط cin ,cout,#include<iostream.h> رو درس داده
2.سه عددرا دریافت کنید وبه صورت صعودی نمایش دهید
plzبچه هااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)