تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 416 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

والا من مانگا می خونم به دلیل اینکه می خوام زودتر بدونم چی میشه چون تحمل ندارم در ضمن من نمی دونم تا کی زنده هستم حداقل بدونم با مانگا اخرش چی میشه!
    ولی بحث های الان مانگا پر جذاب ترین بحث هاست که 3 سال دیگه اگه زنده بمونیم توی انیمه می بینیم!
    خیلی ظلم اینطوری بلیچ 6 ماه فاصله مانگا تا انیمست اما این 3 سال!!!!

2. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

والا من مانگا می خونم به دلیل اینکه می خوام زودتر بدونم چی میشه چون تحمل ندارم در ضمن من نمی دونم تا کی زنده هستم حداقل بدونم با مانگا اخرش چی میشه!
    ولی بحث های الان مانگا پر جذاب ترین بحث هاست که 3 سال دیگه اگه زنده بمونیم توی انیمه می بینیم!
    من که هنوز شک دارم اینقدر فاصله باشه. اگه ندیدی یکدفعه 10 قسمت رو تو یک قسمت انیمه نکردن.. حالا ببین . به جان خودم.
    این سریال ها ژاپنی یا کره ای هیچ اطمینانی بشون نیست. همیشه غیر منتظره کار میکنن.

4. این کاربر از iranian_ boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ماشا ال............
    من که نفهمیدم چی دارین میگین:d آخه مانگا نمیخونم فقط سریال رو دنبال میکنم.
    میگم خداییش هر کاری میکنم مانگا ناروتو رو بخونم نمیتونم آخه هیجان نداره. مثلا توی اون قسمت که ناروتو تازه اون فن جدید راسنگان با عنصر باد رو یاد میگیره رو یادتونه ؟ اونجا هست که یکدفعه کاکاشی کف میکنه یهو یاد هوکاگه چهارم میفته. ! وای آاونجا آخره هیجان. خیلی حال کردم .اما وقتی مانگاشو میخونی هیچ هیجان نداره. چطور میشه این هیجان تو مانگا باشه..........................!!!؟؟؟؟؟؟
    من معمولا با مانگا بیشتر کیف می کنم تا انیمه چون تو مانگا واقعیت داستان و شخصیت ها بهتر مشخصه....الان تو بلیچ شخصیت هارو نگاه می کنم احساس می کنم شکلشون رو یکم تغییر دادن یا تو نبرد ها شدت خشونتشون رو اوردن پایین تو ناروتو هم که من می مونم چرا کارکتر ها این همه درگیرن فقط موقع مرگشون انهم نه زیاد یکم خونی میشن...یا یکم تغییرات دادن تو داستان یا حذف کردن یک چیزایی از داستان رو...اینجوری یکم داستان گنگ میشه یا بزرگی شخصیت هارو از بین می برن...ترجیح می دم داستان به حقیقت نزدیک تر باشه تا به تخیل

6. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من معمولا با مانگا بیشتر کیف می کنم تا انیمه چون تو مانگا واقعیت داستان و شخصیت ها بهتر مشخصه....الان تو بلیچ شخصیت هارو نگاه می کنم احساس می کنم شکلشون رو یکم تغییر دادن یا تو نبرد ها شدت خشونتشون رو اوردن پایین تو ناروتو هم که من می مونم چرا کارکتر ها این همه درگیرن فقط موقع مرگشون انهم نه زیاد یکم خونی میشن...یا یکم تغییرات دادن تو داستان یا حذف کردن یک چیزایی از داستان رو...اینجوری یکم داستان گنگ میشه یا بزرگی شخصیت هارو از بین می برن...ترجیح می دم داستان به حقیقت نزدیک تر باشه تا به تخیل
    من هم مانگا رو بیشتر ترجیح می دم تا این که انمیه ببینم البته اگه مانگا فارسی نباشه نمی خونم چون انگلیسیم تا حدودی ضعیف هستش ولی در کل خیلی نکات و سکانس های جالب توی مانگا هستش مثل نمونش مانگا اون قسمت انمیه که سای و ناروتو و ساکورا دارن رامن می خورن و بعد کونوها مارو میاد تکنیک ..... دوتایی رو می زنه تا اینجا رو توی انمیه هم نشون داد ولی بعدش که ساکورا می خواد کونوهامارو رو بزنه کونوها مارو با بدلش شبیه سای و ساسوکه میشند که دارند .... می کنند اون تیکش خیلی باحال بود اما اومدند توی انمیه گفتند دختره که توی گروه کونوهامارو هستش می زنه کونوهامارو رو داغون می کنه!
    این یکی از نکات جالبه مانگا بود که توی انیمه نبود!

8. 2 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    قسمت 96 انیمه اومد.
    چند وقته انیمه برعکس مانگا زیاد جالب نیست.آخه ناروتو تو دهن گاماتاتسو چیکار میکنه.
    یا مثلا اون بزغاله ها(آدمای اوروچیمارو) اصلا در حدی نیستن که بخوان با کاکاشی درگیر بشن.فیلر سورا قشنگ تر بود.حالا باید ببینیم بقیه اش چی میشه.

مانگا هم جالب شده. خدا شیزونه رو بیامرزه.

داره خودمونی میشه nickhill's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانگا 435 رو از کجا گیر آوردی من هرجا سر زدم هنوز نذاشتن

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.

آره خوب هنوز 435 نیومده.(به زودی میاد)
    من از قول اسپویلرها گفتم.
    البته ژاپنیش اومده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه nickhill's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانگا حسابی هیجانی شده هم خوده پین می خواد اسرارشو به ناروتو بگه هم اینکه بابای اینو یه راحی برای شکست پین پیدا کرده باز یه هفته باید صبر کنیم
    فکر کنم دفعه بعد تسوناده هم دیگه قاطی کنه بیاد با پین بجنگه تا انتقام جیرایا و شیزونه و کونوها رو ازش بگیره
    Last edited by nickhill; 13-02-2009 at 18:55.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من که هنوز سعادت دیدن 96 و خوندن 435 رو پیدا نکردم
    همرو فردا صبح می گیرم ببینم چی به چی هستش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Soul Society

پيش فرض

کسی دیگه انیمیشن نمی بینه
    قسمت های 96 و 97 رو به همراه مانگاهاش دیدم بالاخره فهمیدیم که پین همون ناگوتو که از دور داره کنترل می کنه بدن هاشو
    خیلی جالب بود توی انمیه هم که این عنصر کریستال عجب چیزیه ببینیم 98 و 99 چه طوریه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •