خدايي دمت گرم .
مرسي
نميدونم اين فوتبال چي كم داره كه اينا هي ايراد ميگيرن.
بابا خدايي عين واقعيته . نميدونم شما چي فكر ميكنين.
كجاش سبكش شده مثل فيفا.
حيف نيست ساكر با فيفا مقايسه بشه.
اصلا فيفا هيچ موقع با ساكر قابل قياس نيست.
خدايي دمت گرم .
مرسي
نميدونم اين فوتبال چي كم داره كه اينا هي ايراد ميگيرن.
بابا خدايي عين واقعيته . نميدونم شما چي فكر ميكنين.
كجاش سبكش شده مثل فيفا.
حيف نيست ساكر با فيفا مقايسه بشه.
اصلا فيفا هيچ موقع با ساكر قابل قياس نيست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم لينكه پچ براي ليگ آلمان .
فك كنم با game graphic studio كار كنه.
این یک نمونه عکس :
![]()
Last edited by SYSMAN; 08-11-2007 at 16:19.
بچه ها من برای اولین بار که pes خوشم اومده و گرفتم فقط نمیشه تنظیم دکمه هاشو تغیر داد برای من پاس با x هست و دکمه s بیکاره توی تنظیمشم که میرم فقط جای شوت و ... را برای مربع و ... تغیر میده و نمیشه مثلا ضربدر را روی s گذاشت ایا راهی هست بشه این کارو کرد ؟ بی زحمت کامل توضیح بدید چون من همشه فیفا بازی میکردم از 98 تا 2008 و این اولین باره که PES بازی میکنم زیاد وارد نیستم مرسی
حرفت تایید میشه
منم حرف بعضی از دوستانو قبول دارم که گل زدن تو بازی آسونه ولی شما یک بار برین مستر لیگ و بازی رو در حالت top pleyer بزارید بعد معنای فوتبال واقعیرو می فهمید اگه تیمتون عقب باشه تیم مقابل دفاعی کار می کنه که دوست داری بهشون فحش بدی ولی اگه شما جلو باشین تیم مقابل با 2 تا تعویض انقدر حمله می کنه که شاید بازی 2-0 بردرو 3-2 می بازین به این میگن فوتبال واقعی نه مثل fifa که از وسط زمین شوت بزنی گل بشه![]()
روي دكمه ي مورد نظر در دسته كليك كن مينويسه press any button شما هم روي كيبورد دكمه ي مورد نظرتو بزن
Last edited by saman rossi; 08-11-2007 at 18:46.
اقایون کسی می دونه جریان این نسخه جدید Pes 2008 چیه؟
کدوم نسخه جدید؟
کی میگه این بازی شبیه اون فیفا آشغاله.خداییش تو مستر تیم های غیر معروفش پوستتو میکنن و اعصابتو داغون میکنن از بس خوب بازی میکنن.خداییش مسترلیگ شبیه یک لیگ کامل و واقعی هست.من که خیلی حال میکنم.راستی یک برنامه به اسم stadium convertor 2008 برای این بازی اومده ولی من طرز کارش رو بلد نیستم هر کی بلد بود بیاد همینجا بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)