تغييرات انچنان محسوس نيست...اما اپديت كن ضر نميكني
تا جايي كه تمام مشكلات رفع بشه فيرم ور مياد
تغييراتش هم انچنان مشخص نيست و صدا انچنان تغييري نميكنه
تغييرات انچنان محسوس نيست...اما اپديت كن ضر نميكني
تا جايي كه تمام مشكلات رفع بشه فيرم ور مياد
تغييراتش هم انچنان مشخص نيست و صدا انچنان تغييري نميكنه
آقا خود نرم افزار پي سي سويت چه طوري آپديت ميشه؟؟؟ هر دفعه اون پايين ميگه ورژن جديد تر موجود هست و ميزنم ميره دانلود ميكنه ولي بعد از اينكه 20-30 مگي دانلود كرد و 100 % شد انگار نه انگار!! و باز دفعه بعد ميگه ورژن جديد موجود هست و روز از نو و روزي از نو!
سلام
یه N78 دارم با فریمور 12.046 نمی خوام ورژن جدیدش کنم فقط می خوام فارسی بهش اضافه کنم آیا راهی داره ؟
با تشکر از همه دوستان
شما با تغییر دادن کد گوشیتون به کد فارسی میتونید زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ...
شما باید بری یه موبایل فروشی ( خدمات موبایل ) که دانا و توانا باشه ، بعد بهش بگی که ابن گوشی رو با همین ورژن برام فارسی کن ( البته یاد آور بشی که فیرمورش رو فارسی کنه نه نرم افزار برات بریزه ) ، همین دیگه ، فکر کنم یه 5-6 تومنی برات خرج بزاره.
موفق باشی.
کد گوشی را از کجا میشه تغییر داد ؟
اگر خودم بخوام این کار را انجام بدم با نرم افزار NSU و اینترنت dialup امکانپذیره ؟
سلام
من مي خوام گوشي رو به وسيله فايل هايي كه از قبل دانلود شده اپديت كنم مراحل كارو هم بلدم وقتي برنامه NSU رو باز مي كنم كه وصل بشه اول مياد برنامه خود NSU رو اپديت كنه ونميره فايل هاي اپديت رو بگيره وحجم اونم 24 mb است حالا مي خواستم بپرسم چه جوري اين عمل رو غير فعال كنم يعتي نره سراغ اپديت NSU بلكه بره سراغ اپديت گوشي!!
ممنون
تا موقعی که خود برنامه nsu آپدیت نباشه به هیچ صورتی گوشی رو آپدیت نمیکنه ...
پس اول nsu رو آپدیت کنید .....
سلام
اپگرید و فریم ور چی هستند؟ایا حتما برای اپگرید کردن باید برنامه اپگرید رواز سایت دانلود کرد؟یا با همون برنامه که رو cd هست میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)