از علاءالدین.اگه بری علاءالدین میبینی n95 8GB تو هر مغازه ای حداقل 4 تا برای فروش داره.
از علاءالدین.اگه بری علاءالدین میبینی n95 8GB تو هر مغازه ای حداقل 4 تا برای فروش داره.
من مي خواستم بدونم كه لوازم جانبي اين گوشي ساخت كجا هستند
باطري(مهم)
هدفون
...
مطمئن باش اصله
سلام به همه برو بچه ها
چند ماه پیش نمونه های چینی ان 95 اومد بازار که خیلی تابلو بودن . اما ام_______________ا الان من خودم ان 95 8 گیگ چینی دیدم با مارک ساخت فنلاند فروشگاه دوستم به قیمت 380000 . مسلماً مرض نداره ارزون بده . البته وقتی توی سایت اینتر نشنال نامبرینگ پلان شماره سریالش رو وارد می کنی جواب می ده چنین گوشی وجود ندارد . پس بهتره با گارانتی اصلی بخرین حتی اگر گرذون تر باشه .
راست میگه...اره منم دیدم...ان95 8گیگ اصل خیلی سخت گیر میاد...من 2 هفته دنبالشم...
این دیگه از اون حرفا بود دیگه شما که گوشی بازین باید فرق اصل و فرع رو تشخیص بدین. اولا دستت که بگیری تابلو ه من که تا حالا چینیشو ندیدم البته جعبش که خیلی شبیه اصل خودشم دیگه باید از منوها و دوربین و ال سی دی و بقیه چیزهاش تابلو باشه. در مورد گیر اومدن گیر میاد ولی یه خورده کم شده بین 660 تا 680 می فروشن.
بابا
چینیش خیلی تابلوووو
از 10 متری
داد میزنه تقلبیه !! چه برسه بگیری دستت !!!
هر کی گوشی شناس باشه چینی رو با اصلی درجا تشخیص میده.در ضمن N95 8gb تازه بازار داغ کرده برای فروشش.و خیلی خوب هم گیر میاد.
بابا میدونم...یک سری گوشی ان95 8گیگ از دبی اومد حتی سی پی یو گوشی رو هم عوض کردن...به اسم اصل ریختن تو بازار...
اه اه شانس نیست که ما اصلا شانس نداریم اون از n73 تا خواستیم بخریم دو برابر شد!! اینم از n95 8gb که 50 تا 100 تومن رفت روش امروز همه جارو از تجریش و میرداماد گرفته تا طبقه آخر علائدینو گشتم علاعدین 700 کمتر نمیدادن میرداماد 680 پیدا کردم!! جونه بچتون ارزون سراغ دارین بگین!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)