دوستان یه راهنمایی خوب بکنین ممنون میشم من این بازی رو دانلود کردم steam رو هم انلاین کردم حالا چه جور باید نصب بشه من که هر کاری کردم اگه بگید ممنون میشم.
دوستان یه راهنمایی خوب بکنین ممنون میشم من این بازی رو دانلود کردم steam رو هم انلاین کردم حالا چه جور باید نصب بشه من که هر کاری کردم اگه بگید ممنون میشم.
یه اشکال اساسی که داره این بازی اینه که ماشین ها به طور غیر وافعی آسیب میبینن
یعنی هر چقدر هم که محکم بزنی به در و دیوار ماشین منفجر نمیشه یا مثلا فرو رفتگی خیلی زیاد ایجاد نمیشه مثل GTA
تغییر دادن پلا ک ماشین هم خیلی جالب بود
برید به یک بار و مست کنید سیستم نشون دادن مستیت خیلی بهتر از GTA هست
یه چیز دیگه
چطوری میشه چراغ ماشین ها رو روشن کرد؟
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 11-08-2010 at 12:46.
تاریخ انتشار رو زدن 24 آگوست و 27 آگوست ، اونوقت این چجوری در رفته ؟ دانلود نکنیم بعدش بگه "خسته نباشید ، تا 24 آگوست وایسید تا نسخه ی کامل بیاد"
از این لینک بگیر
لینک دانلود به همراه راهنمای نصب و پچ نامحدود کردن زمان
نسخه : انگلیسی
حجم هر پارت : 209 مگابایت
حجم کلی 1.04 گیابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد :به کوچکی حروف دقت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 11-08-2010 at 12:53.
دوست عزیز این نسخه ایی که اومده دموی بازی هست که شامل یه ماموریت میشه و میتونید به مدت 10 دقیقه توی منطقه ایی از شهر هم بگردید البته با پچی که اومده محدودیت زمانی برداشته میشه
اون تاریخ ها برای نسخه کامل بازیه![]()
پس به دانلودش نمی ارزه ، همون نسخه ی کامل بیاد بهتره .
ممنون
امیر جان ما منتظر بودیم لینک مستقیم بزاری داداش !این نسخه ای که منم دانلود کردم بدرد نمیخوره چون روسی ه. اگه بتونی لینک مستقیم بدی عالی میشه
![]()
اینم لینک مستقیم همین فایلهایی که دوستمون گذاشته بودن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا لطفا یکی توضیح بده تو استیم باید چی کار کرد
من هر کاری کردم نشد تا play رو میزنم Dont send میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)