سلام خوبید؟
این رو با من بودید یا SIMPATICO4949 چون من صفحه های قبل رو نگاه کردم ایشون در رابطه با ترافیک و حجمشون مشکل داشتند
سلام خوبید؟
این رو با من بودید یا SIMPATICO4949 چون من صفحه های قبل رو نگاه کردم ایشون در رابطه با ترافیک و حجمشون مشکل داشتند
همونطور که آقای nima.mahdavi گفتن مشکل من اصلا اینا نبود من مشکل حجم داشتم
ممنون میشم به دو تا صفحه قبل نگاهی بندازین
من کماکان اون مشکل رو دارم
Last edited by SIMPATICO4949; 01-08-2010 at 16:59.
بله مااله جفتتونو چك كردم
مشكل حجم كه گفتم نامه بنويسيد امضا كنيد اسكن كنيد بديد من بتونم پيگيري كنم
مشكل باز كردن صفحاتم گفتم من با اكانت شما بشخصه مشكلي نداشتم پورت من 1 مگ هست اللبته ولي مشكلي نداشت براحتي باز ميكرد بدون ست كردن dns حالا شما اگر ست كردي بردار اگر نكردي ست كن ببين تفاوتي احساس ميكني يا نه
ولي مشكلي نداشت احتمالا از يه برنامه اي استفاده كردي يا منطقه مخابراتيتون مشكل سيم مسي دوباره پيدا كرده پينك رفته بالا
سلام
ایمیلتون رو چک کنید . درخواست رو فرستادم به ایمیلتون .
ممنون
سلام دوستان.
من الان ليست تعرفههاي فن آوا رو نگاه ميکردم، فوق العاده است.
ميخواستم بپرسم از شمايي که ازش ADSL ميگيريد که راضييد يا نه.
ممنون.![]()
سلام مرسی بابت پیگیری
همه چیم کلا داغونه پینگ سرعت دانلود. جدیدا شبا سرعت دانلودم به طرز فجیعی داغون میشه.
حالا 12 روز این طورا مونده اکانتم تموم میشه یه سر بریم جای دیگه ببینم اونجاها چه طوریه
بازم ممنون وتشکر و شرمنده که توی زحمت انداخمتون. شما از این نمایندگی بیشتر پیگیر بودی![]()
سلام يه درخواست بنويس برام بفرست مثل اين دوستمون من بهتر پيگيري كنم برات دستم باز باشه
عزيزم از اون ارزونترم ميتوني سرويس داشته باشي
يك ماهه دو گيگ شبانه رايگان ماهي 20500 تومن با سرعت 512 اينو با تعرفه شركت چك كن خواستي بهم پيام خصوصي بزن
سلام هنوز نديدم ولي تا آخر پيگيرم برات مطمئن باش
توجه :
1. سرعت شبانه افت داره در تهران و اين مسئله عمدي هست پس ديگه در اين مورد بحثي نكنيم بهتره
2. بچه ها اين دوستمون SIMPATICO4949 يك نامه خوب با دست خط خودش و امضا برام فرستاد شمام هركسي از كم فروشي حجم شاكيه فورا يه نامه به همون شكلي كه گفتم بنويسه من همرو جمع كنم برم پيش مديريت و بچه هاي فني خواهشا شكايتي داريد از حقتون نگذريد من كه دارم ميرم هرچي تعداد بيشتر بهتر
Last edited by شـیـفــو; 04-08-2010 at 02:28.
سلام
ممنون که پیگیر هستی![]()
خوبه شبانه شما افت کرده ماله ما کلا قطع شده!!!!!!!!!!!!!![]()
چطور مگه؟
من اينقدر که پول ندارم (در حد 13-12 تومن).
ولي مثلا تو سرويسهاي اقتصاديش، 256 دو گيگو ميده ماهي 12 و 900.
يا تو سرويسهاي اختصاصيش (که نميدونم جريانش چيه) 128 نامحدود يکماهه 10 و 900 هست.
منتها مسئله و سوال من اينجاست که واقعا شما راضي هستين ازش يا نه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)