تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 120 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1192

نام تاپيک: مباحث مربوط به انتخاب رشته کنکور--- نرم افزار انتخاب رشته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

salam.bebakhshid man alan farsi nadaram mikhastam beporsam kasi darbareye reshteye ((maremat abnye)) ke az gerayeshaye memari hast,shenakhti dare? mamnoon misham age javab bedin

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

salam.bebakhshid man alan farsi nadaram mikhastam beporsam kasi darbareye reshteye ((maremat abnye)) ke az gerayeshaye memari hast,shenakhti dare? mamnoon misham age javab bedin
    پرسشتون رو در تاپیک معرفی رشته های تحصیلی مطرح کنید خیلی سریع به جواب می رسین

اینم لینک صفحه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

سلام بچه ها .... لیست رشته های تجربی و تراز های مورد نیاز برای ورود به آن رشته رو میخواستم ......اگه به صورت کتابچه باشه بهتره .... ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ... این چند روزه ما داریم بریا نیمه متمرکز انتخاب رشته میکنیم حالا من یه سواله خیلی مهم دارم اونم در رابطه با ترتیب الویت هستش .... خواهش میکنم یکی بیاد کامل توضیح بده یکی میگه مهمه یکی میگه نه ... من آخرشم نفهمیدم چه جوره ..تو دفترچه نیه جا نوشته فرقی نمیکنه .... اگه میشه یکی بیاد برام توضیح بده ....

مثلا اگه 10 نفر با 10 الویت انتخاب رشته کرده باشن ... بعد سازمان سنجش میاد که انتخابشون کنه حالا اگه اولین نفر 10 تا محل رو انتخاب کرده باشه ، همه الویت هاشو نگاه میکنن بعد میرن سراغه نفر بعد یا نه اولین الویتشو که نگاه کردن میرن سراغه اولین انتخابه نفر بعدی و همینجور به ترتیب ...؟(نمیدونم منظورمو متوجه می شید یا نه) ....میخوام بدونم از این لحاظ مهمه هست یا نه ؟

یه مثال دیگه :
    آقای ط: رتبه 20 الویت 30: دانشگاه تهران ........ بعد این آقا تا انتخاب 29 هیچ جارو نیاورده رسیده به 30

آقای س: رتبه130 الویت1: دانشگاه تهران .......... این آقا هم همون انتخاب اولش رو نمره آورده ....

حالا کدوم تو الویت هستد ؟

اگه آقای ط باشه که پس نحوه انتخاب سازمان سنجش اینجوریه : اول 100 انتخاب رتبه 1 رو نگاه میکنه بعد که تموم شد میره 100 انتخاب رتبه 2 و تا آخر ..... درسته ؟

یعنی منی که رتبه ام 100 شده اگه از بهترین دانشگاه شروع کنم بیام پایین و یا بالعکس باهم هیچ فرقی نداره و امتیازی رو از دست نمیدم (فقط فرقش اینه : اگه من از دانشگاه های بد شروع کنم ممکنه همون انتخاب اول قبول شم ولی اگه از دانشگاه خوبا شروع کردم شانس خودمو امتحان کردم)

اگه درست فهمیدم که بگید چون باید سریع تر انتخاب رشته کنم ..........سرتونو دردآوردم ببخشید......مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من به همه ی برو بچه های انجمن بابا بی خیال کنکور من هم دیروز جواب گرفتم

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

به بچه هایی که درگیر انتخاب رشته هستن توصیه میشه این 114 صفحه رو کلا بخونن اطلاعات خوبی توشه جدی میگم

داره خودمونی میشه Pouria001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران البته اگر محل سکونت محسوب بشه

پيش فرض

سلام به همه. الان رفتم سایت گزینه 2 دیدم یک نرم افزار انتخاب رشته گذاشته.می تونید حداقل تا قبل اومدن نرم افزار سنجش اینم امتحان کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام به همه. الان رفتم سایت گزینه 2 دیدم یک نرم افزار انتخاب رشته گذاشته.می تونید حداقل تا قبل اومدن نرم افزار سنجش اینم امتحان کنید.
    مگه آدرسش h t t p : / / w w w . g o z i n e 2 . i r نیست ؟ چرا واسه من نمیره تو سایتش ؟

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

به بچه هایی که درگیر انتخاب رشته هستن توصیه میشه این 114 صفحه رو کلا بخونن اطلاعات خوبی توشه جدی میگم
    looooooool
    دقیقا جز مزخرفات توش هیچی نیست

10. این کاربر از salarnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

looooooool
    دقیقا جز مزخرفات توش هیچی نیست
    خوندی همه رو ؟! عجب سرعتی ...

من پارسال خونده بودم بدک نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •