نه دوست عزیز امکانش نیست شما یاید حتما شهر و پیش شماره تلفن توسط یکی از شرکت ها ارائه اینترنت پر سرعت ساپورت بشه و حداکثر فاصله بین شما و مرکز مخابراتی 6 کیلومتر هست البته در adsl2+
نه دوست عزیز امکانش نیست شما یاید حتما شهر و پیش شماره تلفن توسط یکی از شرکت ها ارائه اینترنت پر سرعت ساپورت بشه و حداکثر فاصله بین شما و مرکز مخابراتی 6 کیلومتر هست البته در adsl2+
بچه ها من منزلمون اجاره ای است و حدود سه ماه دیگر بیشتر تو این خانه نیستیم میخواستم ببینم بعد باید دوباره برای رانژه کردن خط منزل جدید باید پول بدم ؟
سئوال دوم اینکه بعضی ها میگن سرعت 128 دانلودش 17 است بعضی ها هم میگن 64 تا 55 دانلود دارن این اصلا با هم جور در نماید من اگه شاتل سرویس 128 بگیرم چقدر دانلود دارم؟
دوستان نظرتون راجب به آرانیک چیه؟ کسی 128 با حجم 2/5 گرفته ببینیم اوضاع چطوره؟
در ضمن صبانت سیاستش اینه هر وقت که حس می کنه مشتری هاش کم شده سرعت رو برای یه مدت کوتاه می بره بالا
گول این سرعت چند روزه رو نخورین
موسمیه
نه فکر نمی کنم اینطور باشه.
اینا عقلشون قد نمیده به این چیزا !
خداییش من توی این یک سالی که با صبا نت بودم سرعت عالی بوده
فقط در مقاطع زمانی خاص سرعت به اون چیزی که باید باشه رسیده !
یعنی برای 64 که من دارم شده حدود 9 کیلو بایت در ثانیه.
نمیگم مشکل نداشته، مشکلات زیادی هم داشته. قطعی زیاد داشته
سرعت هم گاهی تا 2 کیلوبایت در ثانیه پایین اومده اما در کل نسبت به قیمت
10000تومن در ماه برای اشتراک 3ماهه عالیه مزیت بزرگی که صبا داره بقیه ندارن
اون شبانه هست که شبی میشه باش حدود یک CD پر کرد به راحتی.
شما فکر کنم از بقیه شرکت ها تا حالا سرویس نگرفتین!!!!!!!!!
ماه اول مجانی !!! به من گفت باید پول بدیم !!
اینو ببین....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره ، هر خطی که بخواد رانژه بشه باید از اول پول بدی
در مورد اون سرعتهایه عجیب غریب هم ، دو نکته هست
یکی اون دوستی که 64 امین نت داشت و سرعتش بالا: امین نت بعضی وقتها موقع رانژه کردن اشتباه میکنه و سرعت بالاتر میبنده و خودشون هم نمی فهمن ، مگه اینکه بخوای سرویس رو عوض کنی یا اینکه مشکلی پیش بیاد تا بفهمن و کمش کنن
در مورد صبا نت هم که کاملا امری طبیعی هست ، اصلا حساب کتاب نداره کاره صبا نت ، یهو دیدی سرعتت 512 بود یهو دیدی دایل آپ.بستگی به شانست هم داره
من یکی از دوستام 128 شاتل داشت ، میگفت خوبه و سرعتش همیشه حدود 16 هست و افت و قطعی آنچنانی نداره
البته حالا که خودم هم رفتم شاتل میبینم خوبه و قطعی و مشکل خاصی اصلا نداره تازه اگه هم مشکلی پیش بیاد پشتیبانی 24ساعته دارن ، یه ریپورت تو سایت بدی ، چند دقیقه بعدش زنگ میزنن به موبایلت و مشکل رو حل میکنن
من که 512 دارم سرعتم حدود 50-60 هست و گاهی هم بیشتر!
خب این نوشته با در دست داشتن این برگ 1 ماه ای دی اس ال رایگان دریافت کنید...
من که این برگو ندارم !!
!!!!BUZZ
!!!!BUZZ
!!!!BUZZ
كسي جواب ما رو نميده؟
اگر مال امیر کبیر باشه ، فکر کنم اکثر شرکت ها پشتیبانی کنند ،یعنی هر چی اسم اینجا نوشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)