تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 356 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم تفاوت پژو 405 Glx با پژو 405 Gli در چه چیزهایی هستش؟
    سلام.راستش اولین تفاوت تو رنگ اون هست که در جی ال ایکس رنگ متالیک هست اما در جی ال آی روغنی.

سیستم سوخت اون بنا به ادعای مدیر عامل ایران خودرو با جی ال ایکس فرق میکنه اما ما که همچین چیزی ندیدیم!!!

آینه بغل های اون دستی هست و در حالت معمولی کولر و شیشه بالا بر برقی نداره مگر در صورت سفارش دادن.و اینکه موتور اون از 1.8 آی بهره میبره(8سوپاپ)

در کل ماشین خوبیه

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

سلام.راستش اولین تفاوت تو رنگ اون هست که در جی ال ایکس رنگ متالیک هست اما در جی ال آی روغنی.

سیستم سوخت اون بنا به ادعای مدیر عامل ایران خودرو با جی ال ایکس فرق میکنه اما ما که همچین چیزی ندیدیم!!!

آینه بغل های اون دستی هست و در حالت معمولی کولر و شیشه بالا بر برقی نداره مگر در صورت سفارش دادن.و اینکه موتور اون از 1.8 آی بهره میبره(8سوپاپ)

در کل ماشین خوبیه
    کولر نداره؟
    بعدش قیمتش چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

بالرگ جان اگه میشه یه اجازه ای....

در ضمن اگه میتونی لینک بذاری خیلی بهتر میشه

موفق باشی
    اى به چشم!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

قربانت اکترس جان.راستش گرفتاری

ببین پایونیر از همه بهتره شک نکن من 5850 رو اصل با گارانتی قیمت دارم143 تومن 6975 هم اصل با گارانتی قیمت دارم 95 تومن اینم شمارش
    021-33953436
    باند چی خوبه 1 جفت میخوام از 60 تا 100 تومان
    هر مارکی بهتره

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

باند چی خوبه 1 جفت میخوام از 60 تا 100 تومان
    هر مارکی بهتره
    Pioneer 6975

حدود 100 تومن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

کولر نداره؟
    بعدش قیمتش چنده؟
    در حالت معمولی نه باید سفارش بدی

با توجه به بازار بد ماشین در ایران حدود 10 تا 10600

داره خودمونی میشه efi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Born in Tehran but now study in Isfahan

پيش فرض من اگه بخوام چيز ياد بگيرم...

سلام

1. آقا من عاشق ماشين هستم اما متاسفانه هيچ چيزي در موردش نميدونم ! اگه بخوام يكي بهم كمك كنه كه يه چيزهايي ياد بگيرم بايد چي كاركنم؟
    منظورم در مورد نكات فني و نگهداري فني اتومبيل هستش ! مثلا وقتي كه ميرم تعميرگاه سرم كلاه نره كه يارو بگه فلان كارو كرده و من هم با ساده لوحي بگم آره شما درست ميگي! چون ماشين هم مثل كامپيوتر ميمونه كه اگه چيزي ازش بلد نباشي سرت خيلي خيلي كلاه ميره !

مخصوصا باز هم تاكيد ميكنم كه در مورد تعميرات ماشين !

2. راستي يه سوال ديگه : من هيچ جوره سايز هيچ ماشيني دستم نمياد . منظورم اينه كه مثلا موقع پارك كردن هيچ جوره نميتونم بفهمم كه براي پشت و جلوي ماشين چقدر جا دارم ! چي كار كنم؟

فعلا ماشيني كه دستم هست سمنده كه مدل 81 هستش. مخصوصا با اين يكي بيشتر از نظر سايز مشكل دارم!!!!

3. يه چيزه ديگه - من حس ميكنم كه اين ماشين يكمكي زيادي بنزين مصرف ميكنه ! البته لازم به ذكر هستش كه همه قطعات مربوط به مصرف سوخت در تنظيم كامل به سر ميبره!

4. يه نكته ديگه اينكه موقعي كه فرمون رو در حالتي كه ماشين وايستاده ميچرخوني به سمت چپ يا راست مخصوصا چپ فرمون شروع ميكنه به لرزيدن ! باز هم تكرار ميكنم كه در حالت ايستاده اينكار رو ميكني اين حالت پيش مياد!! چرا؟؟؟؟

5. لامپ هاي چراغ جلوي ماشين سوخته هم نور پايين و هم نور بالا . من خودم نميتونم اينها رو تعويض كنم ؟ راستي اگه ميتونيد قيمت لامپها و همچنين كل چراغ جلوي سمند رو هم بنويسيد. چون يكي از چراغ هاشم ترك خورده ! راستي لامپ با نور آبي بهتره يا با نور معمولي (زرد)؟

6. براي دزدين كامپيوتر سمند راه حلي هنوز داده نشده؟

7. دزدگير من همينطوري الكي دقيقا بعد از فعال شده شروع ميكنه به زدن چرا؟ هرچي درها رو هم از نظر باز بودن چك ميكنم مشكلي ندارن! واقعا ازيت ميكنه!

8. ماشين توي چاله ها خيلي طبيعي عمل ميكنه ! يعني اينكه دقيقا حس ميكني كه عمق چاله چقدر بوده ! تمام ضربه رو به كل بدنه وارد ميكنه ! بايد از كجا بفهمم كه صاحب قبليش ارتفاعش رو كم كرده يا نه؟ چون من يه جا خوندم كه نوشته بود كه تنظيم ارتفاع غير استاندارد باعث يه همچين مشكلي ميشه.

9. راستي توي دنده سه و گاهي وقتها هم دو وقتني پام رو از روي پدال گاز آروم ور ميدارم البته نه كامل منظورم اين هستش كه فشار كمتري وارد ميكنم ماشين شروع ميكنه به ريپ زدن و مجبور ميشم كه پام رو روي كلاچ بزارم و يا گاز بدم تا ماشين به حالت عادي برگرده اين مشكلي داره؟ يا مثلا وقتي تو دنده يك پام رو كم كم از روي پدال بر ميدارم ماشين تقريبا سريعا سرعش كم ميشه انگار كه ترمز كرده باشم! حالا من چون تجربه زيادي در رانندگي با ماشين هاي ديگه ندارم نميدونم اينها طبيعي هستن يا نه؟

قربون شما
    عرفان
    Last edited by efi; 30-12-2006 at 06:25. دليل: اضافه كردن مطالب

داره خودمونی میشه efi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Born in Tehran but now study in Isfahan

پيش فرض راستي ...

راستي شما هرشب با لامبورگيني مياد تو خيابون چرخ بزنيد؟ اگه مياد جاش رو بگيد كه ما هم بتونيم يه فيضي ببريم!

ريس ميزاريد يا همينجوريه؟ آخه من زياد تو اين برنامه ها نبودم ! نه اينكه دوست نداشته باشما ! اتفاقا خيلي خيلي دوست دارم ! فقط دنبالش نبودم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

راستي شما هرشب با لامبورگيني مياد تو خيابون چرخ بزنيد؟ اگه مياد جاش رو بگيد كه ما هم بتونيم يه فيضي ببريم!

ريس ميزاريد يا همينجوريه؟ آخه من زياد تو اين برنامه ها نبودم ! نه اينكه دوست نداشته باشما ! اتفاقا خيلي خيلي دوست دارم ! فقط دنبالش نبودم.
    منظورت كيه عزيز؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا يک نفر جواب منو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •