دوست من اينو امتحان كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من اينو امتحان كن
پس چـــرا درخواست دادين شمـــا ببر گوشيت رو با باكس برات فلش كننــــ فريمور جديد هيچ فرقي با اپديت گوشي نداره
موفق باشيد!![]()
من خودم میتونم خونه فلشش کنم فقط تا حالا نتونستم یه fs که زیان فارسی واسه گوشی داشته باشه پیدا کنم.
راستی اگه فایل FA.LNG رو از یه k550 بگیرم میتونم بریزمش رو گوشی بعد فایل کاستوم رو تغییر بدم که کار کنه؟
اگه میشه یه نفر برام میزاره؟ مرسی...
تازه h.vike جون عزیز(!) امضامو ببینی میفهمی خودم فلشش کردم ولی فارسی هم نیاز دارم... اگه بیرون بتونن روش فارسی بریزن خب من تو خونه هم میتونم...
اقا یعنی کسی یه fs واسه w610 نداره که فارسی رو به عنوان زبان گوشی (نه نوشتن) ساپورت کنه؟ cid53 باشه لطفا..
یه چیز دیگه لطفا یه main و fs واسه k550i و cid53 نداره که اونم فارسی ساپورت کنه؟...
یکم زودتر لطفا... تو سایت ها گشتم ولی چیزی پیدا نکردم...
دوست من اينجا رو نگاه كنيد تو CID 53 هر فريمور كه ميخواي اون Fs هاي كه جلوشون ASIA
نوشـــته به احتمال زياد فارسي ساپورت ميكننـــ
آقایان دوستان همیاران عزیزان
یه مرد پیدا شه واسم یه main&fs دارای زبان فارسی برای k550 و w610 آپلود کنه. CID53 باشه لطفا..
ممنون از اون مرد...
اینم خدمت شما
هردوتا با FS فارسی هستن
K550-SW-R6BC002-CID53
MAIN
FSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
W610-SW-R6BC002 -CID53
MAIN
FS
Last edited by adrenalin; 24-11-2008 at 21:01.
آقا من main و fs برای k550 CID53 رو از topsony.ir گرفتم گفتن فارسی داره. وقتی آنزیپ کردم دیدم پسوند هردوتا ssw هستش.
چه کار کنم؟ با far+jdflasher نمیتونم فلش کنم. نمیشه اونا رو به همون mbn و fbn تبدیل کرد؟ پسوند رو عوض کردم ولی بازم نشد.
ممنون...
دوست عزیز فک کنم شما هم از topsony.ir داری لینک میدی. اونا هم پسوند ssw دارن؟ چه جوری با jdflasher فلششون کنم؟ میشه تبدیلشون کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)