تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 190 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1899

نام تاپيک: بحث در مورد فلش مموري ها

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من سه تا سوال دارم که شاید قبلا هم سوال شده باشه که ممنون میشم جواب بدید :
    1) می خوام بدونم اگه فلش رو فورمت کنیم مشکلی براش پیش میاد ؟
    2) کاهی اوقات که نمیشه Safe Remove کرد و میگه که یه برنامه ای بازه ، آیا اگه ویندوز رو Log Off کنیم یا Restart کنیم و فلش رو جدا کنیم ، مشکلی ایجاد میکنه و یا آیا راه حل دیگه ای هم داره ؟
    3) این تروجان Autorun که گاهی اوقات وارد فلشم میشه رو با آنتی ویروسهای Eset و Kaspersky از بین میبرم ، هیچ فایل اتورانی هم دیگه توی فلش وجود نداره ، اما نمی تونم با دابل کلیک کردن فلش رو باز کنم و ارور میده ، میدونم که سوالم تکراریه اما اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان من سه تا سوال دارم که شاید قبلا هم سوال شده باشه که ممنون میشم جواب بدید :
    1) می خوام بدونم اگه فلش رو فورمت کنیم مشکلی براش پیش میاد ؟
    2) کاهی اوقات که نمیشه Safe Remove کرد و میگه که یه برنامه ای بازه ، آیا اگه ویندوز رو Log Off کنیم یا Restart کنیم و فلش رو جدا کنیم ، مشکلی ایجاد میکنه و یا آیا راه حل دیگه ای هم داره ؟
    3) این تروجان Autorun که گاهی اوقات وارد فلشم میشه رو با آنتی ویروسهای Eset و Kaspersky از بین میبرم ، هیچ فایل اتورانی هم دیگه توی فلش وجود نداره ، اما نمی تونم با دابل کلیک کردن فلش رو باز کنم و ارور میده ، میدونم که سوالم تکراریه اما اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    با فرمت کردن مشکلی پیش نمیاد اگر reset کنید هم همینطور؛ ولی Logoff رو تا حالا امتحان نکردم. (ولی فکر نکنم مشکلی باشه)

اتوران هم یه کرم هستش که اگه آنتی ویروس هایی که گفتی به روز باشن میتونن شناسایی کنن این کرم رو.

3. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ممنون دوست من .
    این کرم اتوران را همونطور که گفتم با آنتی ویروسهای کاملا به روز شده از بین می بره اما گاهی اوقات (فقط گاهی اوقات) با دایل کلیک نمیتونم فلش رو باز کنم.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ببخشید، قیمت انواع فلش مموری رو هم اینجا میتونم بپرسم؟
    من تا حدود 20 هزار تومن میخوام بهترین فلش مموری رو بخرم. لطفا با ذکر دلیل و مشخصات پیشنهاد بدین.
    ممنون.
    کسی نبود جواب سوال من رو بده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

کسی نبود جواب سوال من رو بده؟
    میتونی بین ترنسند و سیلیکون پاور انتخاب داشته باشی با گارانتی بخری بهتره.
    ترنسند - گارانتی مرآت
    سیلیکون پاور - گارانتی داده پرداز رایانه متین
    سایت هم دارند سرچ کن پیدا می کنی

7. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

ممنون دوست من .
    این کرم اتوران را همونطور که گفتم با آنتی ویروسهای کاملا به روز شده از بین می بره اما گاهی اوقات (فقط گاهی اوقات) با دایل کلیک نمیتونم فلش رو باز کنم.
    قبل از اینکه درایو فلش رو باز کنی اسکنش کن بعد از اسکن، این مشکلی که گفتی ممکن هست پیش بیاد؛ که بعضی وقت ها با reset کردن حل میشه اگه نشد از راه کلیک راست و explore محتوای فلش رو میشه دید.

9. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    من تا فلش دارم یکیش ترسکند 1 گیگ و یکیش sony 8 گیگ هستش
    وقتی 1 گیگی رو وصل میکنم به ----- و میخوام روش ضبط کنم.... انقدر سرعتش افتضاحه که اصلا نمیشه روش ضبط کرد
    میخواستم ببینم میشه کاریش کرد؟ مثلا دفرگمنتی چیزی؟

داره خودمونی میشه mdolia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1 سلام

سلام من یه فلش kingmax 8G خریدم هر چند وقت یه بار فایلهای که روش دارم خراب میشه مثلا بعضیهاشون دیگه accssess denide میزنه یا مثلا اسم فایلها تبدیل میشه به یه سری کاراکتر درهم برهم با حجم خیلی زیاد یا حجم صفر دیگه نه کپی میشد نه پاک میشند و نه چیز دیگه فقط باید فلش رو فرمت کنم که درست شه بعید هم میدونم ویروس باشه چون با انتی ویروس تست کردم آنتی ویروسم هم kaspersky internet security 2009 که همیشه اپدیتش میکنم من خودم فکر میکنم فلش مشکل داره و ایراد از جدول فایلشه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم در ضمن اگه بخوام یه فلش مطمئن بخرم چی بخرم بهتره ممنون

داره خودمونی میشه jalali2s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Genaveh Port

پيش فرض

سلام دوست من فلش ویا هر ذخیره کننده دیگری نظیر فلش اگه سکتور های اون خراب باشه اطلاعات روش قرارنمیگیره و اگرهم بگیره یا از ابتدا فایل مذکور مشکل داره و یا سالم میمونه بنابراین به نظر من مشکل از فلش نیست و مشکل از ویروس شما یه برنامه انتی ویروس دیگری تست کن (البته آپدیت)%

داره خودمونی میشه Arsene's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. آقایون من این فلشم یه مشکلی پیدا کرده! میزنم به سیستم, سیستم نمیتونه بازش کنه. فرمت هم نمیشه دیگه. یه درایو میاد واسش ولی نمیتونه بازش کنه. تو هر سیستم دیگه ای هم که این کارو کردم نشد. از وقتی هم این طوری شد که زدمش به یکی از سیستمایه دانشگاه(که قطعا پر از ویروسه) بعد هرکاری کردم سیف ریموو نمیشد مجبور شدم همینجوری بکنمش. برنامه ای نیست که بشه باهاش مثلا اینو فرمت کرد کاریش کرد؟
    کارم حسابی گیره این فلشه یکی لطفا یه کمکی برسونه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •