شرمنده دوست عزيز من كه متوجه منظورتون نشدم![]()
شرمنده دوست عزيز من كه متوجه منظورتون نشدم![]()
براي محاسبه ميانگين زمان بين خرابي ها (mtbf) در بحث نگهداري تعميرات ، در رديف اول كد دستگاه و تاريخ هاي خرابي دستگاه بعنوان عناوين يا فيلدها و در رديفهاي پايين آن خرابي هر ماشين در هر تاريخ با عدد يك نمايش داده شده . ما مي خواهيم فاصله بين خرابي هاي اتفاق افتاده را بدست بياوريم كه بعد با تقسيم رقم بدست آمده بر تعداد خرابي هاي آن دستگاه (هر رديف) شاخصمان را محاسبه نمائيم .جهت بدست آوردن فاصله بين خرابي هاي اتفاق افتاده در يك رديف چگونه بايد عمل نمود ؟ با تشكر
كمك كد Excel
دوستان براي بار كردن كد Excel بايد چيكار كرد من يه جدول وكلي اطلاعات تو Excel ساختم براي شركت وكد گذاشتم نه يه كد براي هر كدام يه كد حالا كدها فراموشم شده جايي هم ننوشتم چطوري ميشه كدها را پيدا كرد.
اينو امتحان كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته يه برنامه بود من خودم استفاده اش كرده بودم اسمش يادم رفت تضميني بود اگه يادم اومد برات ميگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالتون رو با مثال عددي و واضح تر بيان كنيد
اين فايلها را تست كردم جواب نداد . اگه شما با اين برنامه كار كردين وجواب گرفتين روش صحيح كار را بي زحمت بگيد شايد من تو كار بابرنامه اشتباه مي كنم.
سلامم دوستان ما یک مشکلی داریم توی سلول ها وقتی عدد میزنیم انگلیسی میزنه در صورتیکه باید اعداد رو هم فارسی بزنه و این مهمه! روی بعضی فونتهای دیگه هم کار کردم ولی اکثرن انگلیسی میزنه و اونم که فارسی تایپ میکنه وقتی از حالت تایپ خارجش کنی یهو باز انگلیسی میشه.تنظیمی مثل Complex Scripts که Word داره توی Excel وجود نداره تا همیشه فارسی بنویسه؟
لطفن هم مسیر و راه حلش رو توی اکسل2003 و هم 2007 یا هر کدوم که میدونین بگین.ممنون
نيازي به تنظميات خاص نيست
كافيه از يه فونت فارسي استفاده كنيد
سلامم و ممنون بخاطر جوابتون ولی توی یکی از سیستمها با همون Arial فارسی میزنه ولی توی این یکی نمیزنه.همونطور که گفتم حتی بعضی فونتهای فارسی هم که میزنی و بعد از سلول میری به سلول بعدی میبینی بلافاصله اون عددی که فارسی زدی انگلیسی شد
توی ورد تنظیم داره و راحت دیگه فارسی تایپ میکنه توی اکسل هم باید یه همچون چیزی داشته باشه![]()
شما از چه فونتهايي استفاده ميكني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)