تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 114 از 358 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

seymour عزیز داداش من کاملا حرفهاتو تائید میکنم
    به قول یه نفر اینها چون مسائلیه که اکثر مردم بهشون علاقه دارن و جذابه کسی دلش نمییاد به صراحت تکذیبش کنه در صورتی که خودشون هم ته دلشون میدونن کذبه
    بنده فقط شدیدا به وجود جن و روح اعتقاد دارم
    البته نظر همه محترمه

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چنین شایعاتی بسادگی باور میشن چون .. نقطه نظری رو مطرح می کنند که بسیار هیجان انگیزتر از اون چیزیه که علم ثابت کرده ... درست مثل هیجان مربوط به وقتی که زنگ خونه ای رو بزنیم و در بریم!
    به نظرم مردم چند چیز رو راحت قبول میکنن:

1. چیزی که زیاد تکرار میشه و چند نفر قبول میکنن
    2. چیزی که به قوله ایشون! هیجان داشته باشه و تازگی
    3.چیزی که برای فهمیدنه وافعیتش نیاز به کنکاش نداشته باشن!
    seymour عزیز داداش من کاملا حرفهاتو تائید میکنم
    به قول یه نفر اینها چون مسائلیه که اکثر مردم بهشون علاقه دارن و جذابه کسی دلش نمییاد به صراحت تکذیبش کنه در صورتی که خودشون هم ته دلشون میدونن کذبه
    بنده فقط شدیدا به وجود جن و روح اعتقاد دارم
    البته نظر همه محترمه
    من هم از داستان های تخیلی مثل هری پاتر و یا فیلم حس ششم خوشم میاد، با وجود اینکه نه به روح اعتقاد دارم و نه به جن و جادو و ...
    در واقع وقتی فیلم می بینم و یا داستانی مطالعه میکنم که تخیلی هست خودم رو وارد یک دنیای جدید می کنم که هر چیز غیر ممکن میتونه اتفاق بیفته و این هیجان رو خیلی دوست دارم ولی اگر روزی J.K.Rowling داستانهاش رو به عنوان داستان واقعی به من معرفی کنه نه تنها لذت و هیجانی برای من نخواهد داشت بلکه احساس حماقت جای هیجان رو خواهد گرفت

همین طور هیجان ارتباط با بیگانه ها برای من فقط در فیلم ها جالب هست، نه در دنیایی که قوانین و محدودیت هاش رو با تمام وجود حس میکنم و می بینم که بعضی از این ادعاها برخلاف قوانین شناخته شده طبیعت هست
    Last edited by Shayan Arya; 29-09-2009 at 15:29.

3. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

»یگم بزرگتره این عکس رو ندارید؟

این ذوزنقه آبیه چی رو داره نشون میده؟!

خوب داستان تخیلی یه چیزه برادر اسطوره و افسانه یه چیز ارتباط با ماورا یه چیزه، موجودات فضایی و ... یه چیز
    اینا بحثاشون جداس

مرجوم ژول ورن هم خیلی داستان های جالبی مینوشت و اکثرا به واقعیت هم نزدیک بودن ولی داستان تخیلی بودن

این هری پاتر و ... که جای خود دارد!

من یه پست هم گمونم اینجا دادم در مورده جن و روح که گویا پاک شده نمیدونم چی شده
    لابد این تاپیک شامل اون مورد نمیشه

ولی بیگانه ها و مخصوصا بحثه پایان دنیا و اصطلاحات دیگش نظیر Armageddon و Dooms Day و ... کلا با داستان و این چیزا قابله مقایسه و هم تراز کردن نیستن

مخصوا اینکه مورد دوم در اکثره ادیان هم ریشه داره

این موضوع هم خیلی بحث بر انگیزه:

نه به روح اعتقاد دارم و نه به جن و جادو و ...
    Last edited by DaRiOuShJh; 29-09-2009 at 18:38.

5. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در این دنیا چیزهای زیادی وجود داره که بعضاً باعث شگفتی همه میشه و یا خارق العاده به نظر میاد ولی این یه حقیقته هر چیز عجیبی که تفکر حاضر انسان نتونه تحلیلش کنه دلیل بر غیر طبیعی بودن یا خرق عادت بودن اون چیز نیست، ممکنه هنوز دانش انسان به اون مرحله نرسیده که بتونه این اتفاقات رو تحلیل کنه مثل زمانی که نیوتن گفت زمین جاذبه داره اون زمان به هرکی همچین حرفی میزدی بهت میخندید و باور نمیکرد این مسئله رو ولی الانم من وقتی مثلاً به شما بگم تو دنیای بزرگ موجودات فضایی وجود دارن بازم تکذیب میکنین، واقعاً آدم اگر یکمی تاریخ رو هم فقط بخونه متوجه میشه که هیچ چیزی رو به صورت قطع نمیتونید بگید امکان پذیر نیست یا وجود نداره حالا جن باشه روح باشه یا هرچی. چون عقل الان من و تو به این چیزا قد نمیده دلیلی بر وجود نداشتنشون نیست.
    یا حتی موجودات فضایی، کسی که بگه تو این دنیا موجودات زنده فضایی وجود خارجی ندارن به نظر من احمقه چون قضیه کاملاً مشخصه وقتی تو این دنیای به این بزرگی بیش از 10 بیلیون کهکشان فقط وجود داره، 10 بیلیون کهکشان که تازه کهکشان راه شیری یه کهکشان کوچیک حساب میشه و میلیاردها میلیارد سیاره حالا کی میتونه بگه که تو این دنیای به این بزرگی و این میلیاردها سیاره فقط در زمین موجود زنده وجود داره، این حرف خنده داره اصلاً.

7. 3 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض یوفو ها بزرگترین دروغ تاریخ بشریت

با سلام
    دوستان در این مدت که پستی نزاشتم در حال بررسی 105 مورد بودیم که معتقد بودند یوفو دیدند
    در شمال و جنوب و غرب وشرق(کمتر) استان تهران این موارد بررسی شد
    نکته قابل توجه اینکه بیشتر هم وطنان اصلآ یوفو ندیده بودند
    معنی یوفو اشیاء ناشناخته پرنده هست دیگه ولی اونا اشیاء شماخته شده دیده بودند ولی تحت تاثیر برخی جریانات القایی این فکر رو میکردن
    برای مثال در غرب تهران فردی به نام ا.ح معتقد بود که هر روز موقع غروب یوفویی در آسمان ظاهر میشه
    که وقتی من شخصآ بررسی کردم دیدم که ماهواره بوده نه یوفو
    یا بعضی ها چراغ هایی رو که رویه کوه به صورت دایره وار هستن رو یوفو میدونستن که غلط بودنش مشخص شد
    و...
    فقط در سه مورد واقعآ یوفو دیده بودند البته یوفو از جنس آمریکایی یا از کشوری دیگر
    در تمام این سه مورد به پخش شدن نور و رنگ های مختلف از یوفوها اشراه شد که من گفتم و بازم میگم اینا یوفو نیستن بلکه وسیله های پروازی کشور ها هست
    اصلآ اگر کسی گفت رنگهای مختلف موضوع از دایره یوفو خارج میشه
    یعنی وسیله های جدید پروازی
    دقیقآ قضیه مثل شاهکار کمپانی لاکهید یعنی sr71 هست که زمانی هیچ کس از وجودش خبر نداشت
    در هفته پیش هم 3 یوفو توسط سپاه مورد اصابت قرار گرفت
    با تماسی که با دوستان سپاهی در خلیج فارس گرفتیم متوجه شدیم که اونها هم نظرشون اینکه اینا فقط میتونن ساخته دست بشر باشن
    خب منم با توجه به این مشاهدات گسترده موضعم کاملآ عوض شده و یوفوها رو بزرگترین دروغ تاریخ بشریت میدونم
    البته در پست بعدیم توضیحاتی در مورد جادو دین و... خواهم داد

9. 3 کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

اینا یوفو نیستن بلکه وسیله های پروازی کشور ها هست
    یوفوها رو بزرگترین دروغ تاریخ بشریت میدونم.
    مدارگرد Mars Global Surveyor در لینکهای زیر متعلق به جی پی ال (JPL) در ناسا:

http://www.msss.com/moc_gallery/m07_m12/jpegmaps/M11/M1101782.jpg

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تصاویری دیدنی ارسال کرده که با هم می بینیم:

این اولی رو با کمی چرخش زاویه دید و رنگ آمیزی مصنوعی می بینیم:

||||||||||||||||
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 22:46.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
    زمین خودمونو تحلیل نکرده چرا بریم سراق مریخ و ماه و...
    1.من هم از داستان های تخیلی مثل هری پاتر و یا فیلم حس ششم خوشم میاد، با وجود اینکه نه به روح اعتقاد دارم و نه به جن و جادو و ...
    2.در واقع وقتی فیلم می بینم و یا داستانی مطالعه میکنم که تخیلی هست خودم رو وارد یک دنیای جدید می کنم که هر چیز غیر ممکن میتونه اتفاق بیفته و این هیجان رو خیلی دوست دارم ولی اگر روزی J.K.Rowling داستانهاش رو به عنوان داستان واقعی به من معرفی کنه نه تنها لذت و هیجانی برای من نخواهد داشت بلکه احساس حماقت جای هیجان رو خواهد گرفت

3.همین طور هیجان ارتباط با بیگانه ها برای من فقط در فیلم ها جالب هست، نه در دنیایی که قوانین و محدودیت هاش رو با تمام وجود حس میکنم و می بینم که بعضی از این ادعاها برخلاف قوانین شناخته شده طبیعت هست
    1.منم خیلی دوست دارم و خیلی جالبه

خوب داستان تخیلی یه چیزه برادر اسطوره و افسانه یه چیز ارتباط با ماورا یه چیزه، موجودات فضایی و ... یه چیز
    اینا بحثاشون جداس
    مرجوم ژول ورن هم خیلی داستان های جالبی مینوشت و اکثرا به واقعیت هم نزدیک بودن ولی داستان تخیلی بودن
    این هری پاتر و ... که جای خود دارد!
    من یه پست هم گمونم اینجا دادم در مورده جن و روح که گویا پاک شده نمیدونم چی شده
    لابد این تاپیک شامل اون مورد نمیشه
    ولی بیگانه ها و مخصوصا بحثه پایان دنیا و اصطلاحات دیگش نظیر Armageddon و Dooms Day و ... کلا با داستان و این چیزا قابله مقایسه و هم تراز کردن نیستن
    مخصوا اینکه مورد دوم در اکثره ادیان هم ریشه داره
    این موضوع هم خیلی بحث بر انگیزه:
    چیزی که انسان رو به این همه پیشرفت رسونده فقط و فقط تخیل انسان هست
    در این دنیا چیزهای زیادی وجود داره که بعضاً باعث شگفتی همه میشه و یا خارق العاده به نظر میاد ولی این یه حقیقته هر چیز عجیبی که تفکر حاضر انسان نتونه تحلیلش کنه دلیل بر غیر طبیعی بودن یا خرق عادت بودن اون چیز نیست، ممکنه هنوز دانش انسان به اون مرحله نرسیده که بتونه این اتفاقات رو تحلیل کنه مثل زمانی که نیوتن گفت زمین جاذبه داره اون زمان به هرکی همچین حرفی میزدی بهت میخندید و باور نمیکرد این مسئله رو ولی الانم من وقتی مثلاً به شما بگم تو دنیای بزرگ موجودات فضایی وجود دارن بازم تکذیب میکنین، واقعاً آدم اگر یکمی تاریخ رو هم فقط بخونه متوجه میشه که هیچ چیزی رو به صورت قطع نمیتونید بگید امکان پذیر نیست یا وجود نداره حالا جن باشه روح باشه یا هرچی. چون عقل الان من و تو به این چیزا قد نمیده دلیلی بر وجود نداشتنشون نیست.
    یا حتی موجودات فضایی، کسی که بگه تو این دنیا موجودات زنده فضایی وجود خارجی ندارن به نظر من احمقه چون قضیه کاملاً مشخصه وقتی تو این دنیای به این بزرگی بیش از 10 بیلیون کهکشان فقط وجود داره، 10 بیلیون کهکشان که تازه کهکشان راه شیری یه کهکشان کوچیک حساب میشه و میلیاردها میلیارد سیاره حالا کی میتونه بگه که تو این دنیای به این بزرگی و این میلیاردها سیاره فقط در زمین موجود زنده وجود داره، این حرف خنده داره اصلاً.
    درسته و موافقم
    خیلی خوب توضیح دادین
    edited by Dianella

12. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

زمین خودمونو تحلیل نکرده چرا بریم سراق مریخ و ماه
    چون مشت نمونه خروار است.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saiiddz
    1.منم خیلی دوست دارم و خیلی جالبه
    منم به وجود جن اعتقادی نداشتم ولی وقتی فهمیدم یهودی ها و بعضآ در کشور خودمون ازشون برای تهیه ی خبر برای سازمان اطلاعات استفاده میشه یکم در فکر فرو رفتم
    2.حماقت اینکه ما به جای اینکه خودمون تحقیق و بررسی کنیم فقط هر چیزی شنیدیم رو قبول کردیم
    در واقع واقعیت اینکه جی کی رولینگ یا خودش جادوگر هست و یا خیلی میدونه در این باره
    بیشتر این کارهایی که در هری پاتر انجام میشه رو میشه انجام داد!
    جادو این چیزی نیست که دین به ما قالب کرده
    دین به ما میگه همیشه جادو گرا با شیطان و جن و...ارتباط دارن ولی واقعیت این نیست
    با بررسی کتیبه های قدیمی (که البته اگر دنبال این مطالب در اینترنت بگردید حتمآ فیلتره )من متوجه شدم برای مردمان قدیم تنها راه مقابله با جن و شیاطین جادو بوده!
    یعنی دین به ما از اون اول دروغ میگفته و میگه
    انسان واقعآ میتونه با جادو هر کار بکنه،هر کاری
    البته جادو کمک گرفتن از جن و... نیست
    جادو خود انسانه،خود انسانه که میتونه تمام چیزها رو بسازه و نابود کنه و بوجود بیاره و...
    جالبه بدونید اگر تمام علوم رو یکجا جمع کنید میشه جادو!
    اصلآ برای همین علوم رو از هم جدا کردن
    مختصری در مورد جادو بود.اگر در حرفام شک دارین برید و تحقیق کنید
    من مثل این رژیم نیستم که یک حرف رو دیکته کنم و البته هر چیزی که بر خلافم باشه حرام بدونم
    همیشه انسان وقتی درست میتونه تصمیم بگیره که اطلاعاتش کامل باشه
    به یادمون باشه که کتابهای دکتر شریعتی هم روزی حرام و... بود!!!
    3.بیشتر دانشمندان تایید کردن که میتونه حیاط دیگری وجود داشته باشه
    ولی ما خودمونیم که دوست داریم دروغ بسازیم و البته بعضی کشورها که از این دروغ های ما سواستفاده می کنن مثل آمریکا
    من با شما اختلاف نظر بسیار اساسی دارم که اینجا جای بحثش نیست و ترجیح میدم چیزی نگم

نقل قول نوشته شده توسط saiiddz
    خب منم با توجه به این مشاهدات گسترده موضعم کاملآ عوض شده و یوفوها رو بزرگترین دروغ تاریخ بشریت میدونم

* اینکه به دروغ بودن یوفو ها پی بردید خیلی خوبه، فقط مراقب باشید در دام دروغ های بزرگتر گرفتار نشید

edited by Dianella

15. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

بزرگترین دروغ تاریخ بشر همون چیزی هست که باعث شده میلیاردها انسان به جن و روح اعتقاد داشته باشند
    لطفا برهان علمی برای رد وجود جن و روح بیارید.
    (هرچند ربطی به موضوع تاپیک نداره) وگرنه هیچ چیزی با یک خط نوشته شما رد نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •